Ontwerp van vakantiehuizen en hotels

Moderne Finnhütte met een fascinerende A-vorm en prachtig interieur in Dorchester, New Jersey

moderne finnhütte veranda raamfronten puntdak een kozijn

In de post van vandaag willen we u een moderne Finnhütte voorstellen, genaamd “Local A-Frame”. Het gezellige Finnhaus ligt in Dorchester, New Jersey, in de buurt van de rivier de Maurice. Sportliefhebbers kunnen hier diverse sportieve activiteiten beoefenen, zoals kanoën of kajakken. In harmonie met de natuur is de moderne Finnhütte “Lokal A-Frame” een unieke oase van rust.

houten gevel trap puntdak moderne finnhütte

Als je de hut van buiten bekijkt, valt meteen de driehoekige constructie op, waar het vakantiehuis zijn hippe naam aan te danken heeft. De A-vormige constructie spaart de zijwanden onder de dakrand. Hoewel dit type constructie al eeuwen bestaat, werden dergelijke gebouwen pas in de jaren zestig populair.

woongedeelte relaxruimte leren bank tapijt raam voorzijde modern finnhütte

De moderne Finnhütte is een plek om te vertoeven en te ontspannen midden in de natuur. Het is zo ontworpen dat reizigers zich hier als locals voelen. De hut biedt voldoende privacy voor ontspannende dagen in de natuur. Het heeft 3 slaapkamers, 2 badkamers, een keuken en een woonkamer. Het vakantiehuis is geschikt voor maximaal 8 personen. De grote raamgevel biedt een prachtig uitzicht op het bos, zodat u uw vrije tijd kunt doorbrengen in harmonie met de omringende natuur.

fauteuil vloerbedekking uitzicht raam voorzijde natuur wandbekleding

Het interieur is elegant, vriendelijk en modern. Het zitgedeelte voor de grote ramen is ingericht in een moderne Scandinavische stijl. Een bruinleren bank, twee grijze fauteuils en twee salontafels op een luchtig, modern tapijt bieden comfortabele zitplaatsen voor meerdere personen. Ook de houten lambrisering aan de wanden draagt ​​bij aan de gezellige sfeer. De zwarte stalen kozijnen van het grote raamfront geven het interieur een elegante en stijlvolle touch.

moderne finnhut eethoek houten lambrisering heren

De moderne Finnhütte is ook uitgerust met een elegante en eigentijdse keuken. Het ontwerp van de keuken maakt het mogelijk om te ontsnappen aan het stressvolle stadsleven zonder in te boeten aan comfort en stijl. De mooie keuken en het eetgedeelte onder de schuine plafonds zijn volledig uitgerust met elektrische apparaten en diverse kookgerei. De lange massief houten eettafel en de zwart gelakte stoelen passen harmonieus bij de rest van de inrichting. Een houten trap leidt naar de slaapvertrekken, die volledig met hout zijn bekleed en een ideaal, gezellig toevluchtsoord bieden.

modern finnhaus interieur keuken eethoek houten trap

keuken eethoek moderne finnhut tafel stoelen hanglampen

interieur modern finnhütte puntdak trappen houten lambrisering

architectuur modern finnhütte keukengerei

keukengerei opslag kruiden modern finnhütte

keukentafel servies gezellige sfeer finnhütte

houten lambrisering interieur moderne finnhut garderobe slaapkamer

moderne finnhütte bij nachtverlichting vuurrood

haard stoelen natuur kliek avond een frame modern finnhütte

bos stoelen open haard man hond verlichting lokaal a frame vakantiehuis

maurice rivieroever vrije tijd ontspanning uitzicht natuur