Ontwerp van vakantiehuizen en hotels

Rustiek chalet in Frankrijk biedt droomvakanties in de winter

rustieke chalet berg Alpen

Een rustiek chalet in Frankrijk biedt droomvakanties in de Alpen. Het chalet is ingericht volgens de traditionele architectuur uit de regio – er is veel hout gebruikt zowel in het gevelontwerp als in het interieur.

Chalet in Frankrijk – interessante rustieke gevel

ruime woonkamer chalet design

Gelegen in een nobel gebied dat bekend staat om zijn prachtige landschap, ligt het chalet in het hart van de Franse Alpen. De nabijgelegen luchthaven van Genève vergemakkelijkt de reis. De gevel is uitnodigend en gezellig – een groot terras opent het gebouw naar het prachtige landschap. De gevel doet denken aan de oude huizen uit de vorige eeuw die nog in de omgeving te zien zijn en brengt een romantisch tintje uit het verleden. Alle slaapkamers kijken uit op de bergen en de bewoners kunnen genieten van het prachtige landschap. Het luxe hotel beschikt over meerdere gastenkamers en biedt in de winter een belevenis voor skiërs. Een gezellige woonkamer met een grote eethoek biedt genoeg vrije ruimte voor veel vrienden. Het interieur van Chalet in Frankrijk maakt indruk met de eclectische inrichting – moderne en exotische elementen, kleurrijke kussens en fijne stoffen, veel tapijten en interessante hanglampen bepalen de uitstraling van het interieur.

Chalet in Frankrijk – modern interieur

moderne eclectische inrichting

Elke kamer heeft zijn eigen thema – en is dienovereenkomstig ontworpen in een onafhankelijk kleurenschema. Verschillende tijdperken, exotische maskers en tijgerbont worden vakkundig gecombineerd met kunstwerken en decoraties uit de jaren 50 en klassieke meubelen. in de Chalet in Frankrijk er ontbreekt niets – een grote badkamer met sauna zorgt voor een echte spa-ervaring. De gasten genieten van een ontspannen vakantie en kunnen hun vrije tijd zowel buiten op het terras als binnen in de gezellige woonkamer doorbrengen. Geniet van de virtuele tour!

Eclectisch meubilair in de eetkamer

moderne chalet design eetkamer

Decoratie – exotisch masker

Houtsnijwerk chalet

Rustieke accenten in het interieur

rustieke eetkamer ontwerp

Mooi uitzicht op de bergen

exotische decoratie woonkamer

Moderne slaapkamer – eclectisch

gezellige slaapkamer-kleurige muur

Volledig witte slaapkamer

moderne witte slaapkamer

Luxe badkamer

luxe badkamer-rustiek design

Buitenjacuzzi

Jacuzzi luxe hotel in de Alpen

Zwarte hanglampen in de gang

moderne verlichting hal ontwerp

Hotel ingang

moderne hal design hotel frankrijk

Ingang chalet

Alpine ski chalet

Gezellig houten terras buiten

modern houten terras - prachtig uitzicht hotel

Luxe chalet in Frankrijk

modern hotel frankrijk