ontwerp

Boekenplankontwerp en moderne woonwerelden van Lago, Italië

Boekenplankontwerp -woonkamer-modern-meubel-glas

Planken en reksystemen nemen een ereplaats in onze leefruimte in beslag en kunnen het echt bekoren als ze al onze aankopen en schatten netjes houden. Functionaliteit zorgt voor meer duidelijkheid Boekenplank ontwerp, dat ondanks digitalisering niet alleen ouderwetse boeken aanwezig houdt en simpelweg meer orde in ons leven brengt.

Boekenplankontwerp en modern meubilair van Lago

Boekenplank design -woonkamer-scheidingswand-wit-glas-modern

Het Italiaanse merk Lago verheugt zich op verschillende speelse ontwerpen die een verbinding vinden tussen kunst en meubeldesign en dit aan mensen aanbieden als een functioneel meubelstuk. De echte meubelwerken van de Italiaanse fabrikant kenmerken zich door vrolijke kleuren en eenvoudige, heldere lijnen. We presenteren 8 uitstekende voorbeelden van boekenplankontwerp in moderne interieurs.

Boekenkastontwerp – vrijstaand rekkensysteem Air

Boekenplankontwerp -wit-glas-modern-hedendaags

Het open rekkensysteem Air behoort tot de gelijknamige meubelcollectie voor woon- en slaapruimtes, die bijzonder flexibel en gevarieerd kan worden samengesteld. De eenvoudige vormentaal en transparante details zijn een belangrijk kenmerk.

Boekenplankdesign met luchtig, transparant effect

Boekenplankontwerp -woonkamer-modern-wit-scheidingswand

Het open boekenplankontwerp zorgt voor een luchtig, bijna zwevend effect en het zeer ruimteverslindende opbergsysteem oogt echt “licht”. De verticale elementen van de draagconstructie zijn gemaakt van glas en creëren deze optische illusie.

Horizontale planken van massief materiaal en verticale constructie-elementen van glas

Boekenplankontwerp -woonwand-zwart-planken-glas

Het fraaie boekenplanksysteem kan ook dienen als roomdivider en luchtige scheidingswand. De echt praktische opbergfunctie mag niet worden onderschat. De planken zijn aan beide kanten open en de daarin opgeslagen voorwerpen zijn gemakkelijk toegankelijk.

PlankenGebruik system Air als functionele scheidingswand

Boekenplank design -living-wit-glas-roomdivider-groot

Air met zijn uitzonderlijke ontwerp heeft niets gemeen met traditionele boekenkasten en onhandige opbergsystemen. Het kan in elke ruimte worden gebruikt en is verkrijgbaar in vrij te kiezen maten en aantal planken.

Verschillende geometrische vormen zijn mogelijk

boekenplank-design-wonen-wit-glas-hoge-moderne-kunst

Het rekkensysteem bestaat uitsluitend uit hout en glas en is te ontwerpen tot maximaal 350 cm hoog en 184 cm breed.

Boekenkast Design Et Voilá

boekenplank-design-woonkamer-grijs-gordijn-uitschuifbaar-modern

Et Voilá is een wandreksysteem dat volledig naar individuele wensen kan worden ontworpen. Voor de opbergruimte zijn tal van kleuren beschikbaar en speels met elkaar te combineren.

Wandplanken met uittrekbare kastdeuren van ondoorzichtige stof

boekenplank-design-woonkamer-wit-minimalistische-gordijn-kastdeur

Het bijzondere aan dit opbergsysteem zijn de opvouwbare kastfronten, die eigenlijk uit ondoorzichtige stof bestaan. Dit maakt het gemakkelijk om een ​​deel van de dingen die erin zijn opgeslagen af ​​te dekken. Met dit bijzonder slimme plankontwerp vermijd je de zware constructies en breng je een frisse wind in de woonkamer.

Verschillende combinaties van modules en kleuren kunnen worden geselecteerd

boekenplank-design-woonkamermodules-offset-uitbreidbaar

De kleuren voor de opbouw van de modules en het uittrekbare stofdeel kunnen individueel worden gekozen en op elkaar worden afgestemd.

Design Net boekenkast

boekenplank-design-modules-rechthoekige-kleuren-speels

Net is een vrijstaand, modulair rekkensysteem dat bestaat uit meerdere kubusvormige modules. Het exacte aantal is afhankelijk van de individuele wensen en kan op een later tijdstip met extra worden uitgebreid.

Kubusvormige modules kunnen eenvoudig in elkaar worden gezet

boekenplank-design-wonen-witte-modules-vierkante-kubus

Optioneel zijn er nog open modules die het speelse karakter onderstrepen. In kleur of van glas, deze zijn flexibel op en naast elkaar te plaatsen.

Zeer flexibel rekkensysteem met een modern design

boekenplank-design-woonkamer-modern-zwart-klinker-bakstenen muur

Net als de Air-collectie kunnen deze modules op verschillende manieren worden gebruikt en ontworpen. Als wandmeubel, roomdivider of vrijstaande boekenplank vinden ze een plekje in elke woonruimte.

Rechthoekige modules van verschillende afmetingen optioneel

boekenplank-design-woonkamer-zwart-rechthoekige-grijze-bakstenen muur

Boekenkast ontwerp Tangram

boekenplank-design-wandplank-modules-driehoeken-combinaties-variant

De Tangram-collectie heeft een nog sterkere impact op de al bekende voorkeur voor geometrische vormen en figuren. Er moet worden voldaan aan driehoeken en ruiten met bijpassende proporties. Deze zijn speels en gevarieerd te combineren en in te delen.

Boekenplankontwerp – driehoekige modules voor wandmontage vormen speelse figuren

boekenplank-design-wandplank-zwart-muur-kleur-wit-modern-maennchen

De modules maken fantasierijke opstellingen mogelijk, bijvoorbeeld grappige mannetjes die ook als planken dienen. Natuurlijk kunnen ze als één geheel worden samengevoegd en fungeren als een volkomen normale wandplank met een geometrische structuur.

Functionele wandplanken als decoratief designelement

boekenplank-design-wandplank-driehoeken-zwart-modules-combine

De speelse elementen, voornamelijk verkrijgbaar in drie maten, zijn geschikt voor eenvoudige wandmontage en kunnen in verschillende kleuren worden gekozen. Ze geven een levendige sfeer en een speelse touch in het moderne interieur.

Boekenplankdesign – wanddecoratie en opbergruimte in één

boekenplank-design-wandplank-wit-woonkamer-modern-paarse-muurkleur

Verkrijgbaar in meerdere kleuren

boekenplank-design-wandplank-grijs-modern-speels-hoogglans

Tangram kan ook in de kinderkamer worden gebruikt

boekenplank-design-wandplank-kinderkamer-rood-hoogglans-speels-modern

Tangram is met zijn speelse boekenplankdesign uitstekend geschikt voor de inrichting van kinderkamers. De gemonteerde figuur en vorm, evenals de kleur van de elementen, spelen een belangrijke rol.

Eenvoudige, witte boekenplanken boven het bed contrasteren met de zwarte muur

boekenplank-design-wandplank-wit-zwart-muur-kleur-slaapkamer-bed

Natuurlijk kunnen de geometrische wandplankmodules eenvoudig afzonderlijk aan de muur worden bevestigd en blijven ze trouw aan hun functie. Deze smalle boekenplanken boven het bed worden op een minimalistische manier gebruikt in slaapkamers en zijn geschikt voor nachtkastjes.

Boekenkast Design Slide

Boekenplank-design-wandmeubel-dressoir-televisie-pastelkleuren

De geometrische vormentaal van de Design Slide boekenplank is gemakkelijk te begrijpen. De wandplanken zijn ontworpen voor wandmontage en worden open gehouden. De achterkant van de afzonderlijke modules is solide en opgelost in kleur.

Wandplanken en ruime woonkamer in moderne pastelkleuren

boekenplank-design-woonkamer-licht-pastel-kleurige-wandplank

De planken worden gekenmerkt door schuine zijwanden, maar laten de opgeborgen voorwerpen en boeken niet vallen. Licht hellend en geaccentueerd door de kleur, een schuifplank is een echt hoogtepunt in de moderne kamerinrichting.

Creatief, speels Boekenplank ontwerp

boekenplank-design-woonkamer-pastelkleuren-driehoekig-hoek-open

Boekenplank ontwerp Diagolinea

boekenplank-ontwerp-grijs-structuur-modern-hedendaags

Het rekkensysteem Diagolinea bestaat uitsluitend uit open wandplanken zonder rugleuning en afwisselend, slordig en relatief schuin geplaatst. Slimme stoppers aan de opbergruimte voorkomen dat boeken en andere voorwerpen vallen of wegglijden.

Speelse, individuele ontwerpen met de wandplanken zijn mogelijk

boekenplank-ontwerp-kinderkamer-planken-huis-muurverf

Zoals gebruikelijk bij Lago zijn de planken uit de Diagonela collectie verkrijgbaar in meerdere kleuren en smaakvol te combineren met andere meubels van het merk.

Moderne wandplanken speels gerangschikt

boekenplank-design-woonkamer-wit-geel-modern-hoogglans-creatief

Design Statica boekenkast

boekenplank-design-wandplank-monochroom-minimalistisch-grijs-wit

Statica is een rekkensysteem ontworpen voor wandmontage en misschien zoals de naam al doet vermoeden, is het een speels ontwerp waarbij de statische regels nauw met elkaar verbonden zijn.

Wandplanken speels om een ​​as gemonteerd

boekenplank-design-woonkamer-wandplank-minimalistisch-grijs-wit-modern

De draagconstructie bestaat uit een verticale as die aan de muur is bevestigd, waar omheen op verschillende manieren open, smalle, langwerpige planken zijn bevestigd. De objecten die erop worden geplaatst, moeten worden gesorteerd volgens de statische regels op basis van gewicht en ruimte.

Boekenkast ontwerp Pontaccio

boekenplank-design-grijs-wandplank-minimalistisch-eenvoudig

Pontaccio brengt het karakter van het uiteindelijke boekenkastontwerp naar voren. Het bestaat uit twee L-vormige, smalle planken die ten opzichte van elkaar aan de muur zijn gemonteerd. Zo ontstaat een gesloten en een open legplank, die naar wens ook kan worden uitgebreid.

* Lees meer over de productlijn van het Italiaanse merk Lago hier