ontwerp

Design plafondlamp van mis-más met een natuurlijke uitstraling

design plafondlamp inrichting lamp idee stro

De plafondlamp is een belangrijk accessoire in elke ruimte. Het wordt niet alleen gebruikt voor nuttige verlichting, maar heeft ook een decoratieve kwaliteit op zich. Om deze reden moet het altijd worden gekozen om bij de faciliteit te passen. Het maakt natuurlijk niet uit van welk materiaal ze zijn gemaakt. Want er zijn prachtige dessins gemaakt van plastic, glas, metaal en zelfs hout of andere natuurlijke materialen. Vandaag willen we je een moderne geven die bij dit onderwerp past Design plafondlamp stel je voor dat dit visueel doet denken aan de Chinese kegelhoeden.

Design plafondlamp doet denken aan Chinese kegelhoeden

designer plafondlamp gevlochten stro materialen accessoire

Het ontwerp voor de design plafondlamp is afkomstig van het Spaanse bedrijf mis-más uit Barcelona. Dit is een familiebedrijf dat al 70 jaar op de markt is. Hun huidige collectie hanglampen heet Chapeâu en bestaat uit natuurlijke materialen met een gevlochten design. De modellen worden gemaakt in een kleine werkplaats en kenmerken zich door duurzaamheid en vakmanschap.

Design plafondlamp in drie verschillende maten

chapeau plafondlamp design natuur materialen mis más

De lampenkap van de design plafondlamp wordt aangeboden in drie verschillende maten. U heeft de keuze tussen een diameter van 60cm, 75cm en 90cm. En het mooie van deze plafondlampen is dat je ze zowel als decoratie voor binnen als buiten kunt gebruiken. Dit is te danken aan een beschermende laag organische topcoat.

De design plafondlamp van natuurlijke materialen

chapeau hanglamp design idee natuurlijk mis más

Met het geweldige design van deze plafondlamp kun je elke ruimte in je huis prachtig uitlichten. Hij is ideaal voor de woonkamer, keuken of slaapkamer, maar ook voor het thuiskantoor. En ook over je inrichtingsstijl hoef je je geen zorgen te maken, want de design plafondlamp past goed bij moderne, Scandinavische, maar ook rustieke of vintage stijlen. Het belangrijkste is dat je qua kleur alles op elkaar afstemt.

Productie van de plafondlampen in een kleine werkplaats

ambachtelijke lamp hanglamp workshop spanje mis más

Plafondlampen van het familiebedrijf mis-más

design plafondlamp mis más familiebedrijf spaans

Een ontwerp van mis-más.