ontwerp

Een koffer die het masker schoon en binnen handbereik houdt (designconcept)

De Corona-crisis heeft ons dagelijks leven veranderd en heeft inmiddels een enorme impact op alle denkbare levensgebieden. Maar, zoals we u al hebben laten zien, noodzaak is inventief. Een restaurant in Amsterdam heeft aparte kassen gebouwd voor haar gasten en een Italiaanse arts heeft een volgelaats duikmasker omgebouwd tot een ventilator. Nu heeft een ontwerper een innovatief hoesje gemaakt dat gemak en veiligheid combineert in een interessant product.

SaniCase biedt het grootst mogelijke comfort in combinatie met een onopvallend design

Bewaar en desinfecteer het masker

De in Milaan gevestigde ontwerper Salvo Lo Cascio creëerde SaniCase als reactie op een veelvoorkomend probleem dat hij opmerkte bij mensen die mondbeschermers droegen. Als ze korte tijd hun coronamasker afzetten om te eten of te drinken, zetten ze die vaak op tafel of stoppen ze met hun telefoon en sleutels in hun zak. Veel chauffeurs hangen het masker ook graag aan de binnenspiegel zodat ze er altijd snel bij kunnen. Volgens deskundigen zijn deze spiegelhangers echter gevaarlijk omdat ze het gezichtsveld beperken.

De bescherming is altijd bij de hand

Koffer met UV-C lamp voor het desinfecteren van maskers

SaniCase is ontwikkeld zodat mensen hun maskers veilig kunnen opbergen als ze niet in gebruik zijn. Het compacte apparaat op zakformaat heeft ook een UV-C-lamp die alle bacteriën en virusdeeltjes doodt. Wanneer je het masker niet nodig hebt, stop je het gewoon in de hoes en het wordt veilig opgeborgen en gedesinfecteerd. Dit betekent dat zelfs maskers voor eenmalig gebruik steriel moeten blijven en dus langer kunnen worden gebruikt.

Een multifunctionele oplossing voor degenen die een actieve levensstijl leiden

Case sprays ontsmettingsmiddel

Het conceptuele ontwerp is ook voorzien van een ontsmettingsmiddelcontainer. Wanneer u op het onderste gedeelte van de behuizing drukt, wordt precies de juiste hoeveelheid desinfectiemiddel gespoten. De koffer dekt alle kritische gebieden voor regelmatige hygiëne. Door uw handen en uw gezichtsmasker te desinfecteren, voorkomt SaniCase infectie door allerlei ziekteverwekkers.

De case heeft ook een lint

Ontwerpconcept voor koffer voor het opbergen van coronamaskers

Salvo Lo Cascio ontwikkelde de moderne koffer voor het bewaren en desinfecteren van maskers als een concept om een ​​veelvoorkomend probleem op te lossen. Nu werkt de ontwerper samen met leveranciers, fabrikanten en partners om zijn idee tot leven te brengen!

Bron: yankodesign.com

De SaniCase draagbare desinfectiefles als concept

Desinfectiemachine voor gezichtsmaskers

compacte koffer voor het opbergen van uw gasmasker

Het compacte apparaat in zakformaat heeft een UV-lamp

Ontwerpconcept voor een opbergkoffer voor een gezichtsmasker

De draagbare desinfectiefles SaniCase in het groen