ontwerp

Experimenteel schoenontwerp “NOVA” door Zaha Hadid voor United Nude

experimenteel schoenontwerp zaha hadid nova united nude

Zaha Hadid is een van de meest gerenommeerde architecten van die tijd en combineert de wereld van architectuur en mode op een spectaculaire manier. Ze ontwierp catwalks voor Chanel, schoenen voor Lacoste en Melissa en werd zelfs uitgeroepen tot “Woman of the Year 2012” door Glamour Magazine. Ze heeft een constant verlangen naar experimenten en innovatie, daarom glipte ze in de wereld van kleinere objecten en experimenteel schoenontwerp verkend.

Experimenteel schoenontwerp geïnspireerd op de architectuur van Zaha Hadid

zaha hadid shoe nova architecture united nude

De bekroonde architect is op zoek naar nieuwe productietechnieken en kan zelfs formele relaties herdefiniëren. Haar laatste succes in de mode zijn de “NOVA”-schoenen, die zijn gemaakt in samenwerking met het merk Verenigd naakt ontworpen door Rem Koolhaas D. Zaha Hadid brengt haar architecturale stijl naar de damesvoeten en presenteert deze verbazingwekkend futuristische schoenen zonder hakken. Dit extravagante stel kost 1500 euro.

Experimenteel schoenontwerp zonder hakken

schoenontwerp zaha hadid united nude zilver

De United Nude-winkel in Parijs exposeerde op 5 juli NOVA Schuh. Het ontwerp is gebaseerd op de structurele principes en presenteert ons een schoen zonder hak, maar met een hoogte van 16 cm. United Nude beweert dat de digitaal ontworpen schoenen (gemaakt van vinyl, rubber, glasvezel en leer) niet alleen comfortabel maar ook revolutionair zijn: “NOVA is de eerste schoen in de geschiedenis die is ontworpen met behulp van het rotatiegietproces – de enige technologie die een soepele en naadloos resultaat als dit. “

   experimenteel schoenontwerp nova schoenen zaha hadid

schoenontwerp zaha hadid nova united nude

experimenteel schoenontwerp nova united nude zonder hakken

schoenen zonder hakken zaha hadid nova united nude

experimenteel schoenontwerp zaha hadid united nude

experimenteel schoenontwerp zonder hakken zaha hadid

experimenteel schoenontwerp nova united nude brand

schoenontwerp nova schoen zonder hakken zaha hadid