ontwerp

Futuristische bloempotten voor de perfecte zen-tuin

Decoratief wit balkonontwerp

We presenteren u een uitstekend idee uit Japan – futuristische bloempotten voor de perfecte zentuin, die de aandacht trekken.

Zen-tuin voor in huis – bloempotten in de vorm van gebouwen

minimalistisch design zen-tuin

Als u een zen-tuin wilt ontwerpen, kan deze taak snel en eenvoudig worden uitgevoerd. Het Japanse bedrijf Metaphys heeft een collectie kunststof bloempotten op de markt gebracht die ons vanaf het eerste gezicht fascineerde. De bloempotten waren gemaakt van plastic. De witte kleur symboliseert rust en laat de groene vegetatie tot zijn recht komen. Omdat elk van deze bloempotten zijn eigen ontwerp heeft en eruitziet als een mini-deurgebouw. Het dak van het gebouw is beplant met gras en versierd met kleine figuren. Hier een koe, daar een paard – zelfs menselijke figuren zijn te vinden op de bloempotten. Een buitentrappenhuis verbindt alle ontwerpen, dus als ze naast elkaar worden geplaatst, vormen ze een spannende combinatie.

Mini zen-tuin op het balkon – interessante ontwerpen

japanse kunst mini deur zen tuin

De bloempotten zijn een creatieve toevoeging aan het interieur en geven de mogelijkheid om een ​​kleintje in huis te hebben zentuin hebben. Je kunt zowel zelfstandig als samen accenten leggen. Als u een feelgood-sfeer in uw appartement wilt creëren, kunt u de bloempotten overal neerzetten, zelfs op ongebruikelijke plaatsen – op het balkon, in de keuken, zelfs in de badkamer. Door hun puristische vormen zijn ze zelfs bij minimalistische volgers erg populair. Plant de bloempotten met groenblijvende planten of orchideeën – zo creëer je een volkstuin volgens Japanse traditie. De bloempotten horen thuis op de eettafel, op het aanrecht of op de vensterbank. Ze kunnen onder een hanglamp worden geplaatst zodat accenten gelegd kunnen worden. Met veel gevoel voor humor heeft het Japanse bedrijf een praktisch en origineel decoratie-idee voor het moderne huis ontworpen en op de markt gelanceerd.

mini zen tuinhuis plantenbak

Plantenbakken klein appartement decoratie

Home Plantenbakken Japanse ontwerpers

Mini Deur Stad Plantenbakken Japan Balkon

Plantenbakken Huis Tuin Japanse ontwerpideeën

originele planten bloempotten plastic