ontwerp

Metalen minibar voor in de woonkamer met een industriële look

stijlvolle minibar metalen woonkamer interieur klassiek

We presenteren u een project dat uw woonkamer een unieke uitstraling zal geven – deze Metalen minibar werd geïnspireerd door een oude gloeilamp tester uit de jaren 1920.

Metalen minibar geïnspireerd op oude fabrieksapparatuur

Home bar rustieke uitstraling ijzer originele vorm

Het origineel dat de ontwerpers van Restoration Hardware voor hun ontwerp hebben gemaakt Metalen minibar werd gevonden in een oude fabriek in Duitsland. Gemaakt van ijzer, met een verborgen openingssysteem, kan de minibar opslagruimte bieden voor flessen, kopjes en accessoires. Kleine luikdeur dient niet alleen als decoratie, maar biedt ook snelle toegang tot de kopjes. Het oppervlak van de bar is speciaal bewerkt zodat het er oud uitziet. In ieder geval moet je vooraf goed nadenken over de juiste plaats – de metalen staaf weegt maar liefst 125 kg. Het stijlvolle design is zowel geschikt als decoratie in winkels als voor je eigen huis. Vooral meubels met een klassieke, industriële of eclectische mix van stijlen zullen profiteren van de minibar. Combineer voor een maximaal effect de metalen minibar met een leren bank en rustieke salontafel.

Metalen minibar – een stijlvolle toevoeging aan het interieur

Home bar metalen ronde wijnflessen bekers opbergplanken

Restauratie Hardware, de fabrikant van de Metalen minibar is een luxe merk dat gespecialiseerd is in de productie van meubelen, babyartikelen, verlichting, textiel, badkameraccessoires, deco en tuinmeubelen. Het brede assortiment heeft één verbindend element: de eigenaardige stijl. De ontwerpers proberen hun klanten authentieke reproducties van meubels voor te stellen. Vaak zijn de meubels geïnspireerd op historische gebouwen. Een originele materiaalkeuze bepaalt uw ontwerpen – vaak worden materialen gecombineerd die op het eerste gezicht niet bij elkaar passen. Kunstenaars van over de hele wereld dragen bij aan de vormgeving van de nieuwe collecties. Tegenwoordig worden de meubels en decoratie van het gerenommeerde merk tentoongesteld in meer dan 75 galerijen over de hele wereld.

IJzeren huizenbouwers in industriële stijl

Minibar luikdeur detail origineel meubilair op maat gemaakt

Geïnspireerd door oude fabrieksapparatuur

Metalen minibar industriële stijl interieur

Het origineel werd gebruikt om gloeilampen te testen

Op maat gemaakte minibar gloeilamp tester geïnspireerd

Het oppervlak van de minibar is speciaal bewerkt zodat het er authentiek uitziet

Meubels jaren '20 thuis bar originele vorm ijzer