ontwerp

Moderne lichtinstallatie van Bruce Munro – licht als kunstobject

Luminous Gardens-Design Installatie-Bruce Munro Netherlands

Voor veel kunstenaars is licht zowel een inspiratie als een middel voor hun kunst. Elk kunstwerk krijgt een uniek karakter door eenvoudige LED-diodes. Alleen met geschikte verlichting ontdek je de schoonheid van de kunstvoorwerpen in hun volle glorie. Elk Lichtinstallatie van de Britse lichtontwerper Bruce Munro vertelt een interessant verhaal vol geheimen. Of het nu binnen of buiten is, licht speelt de hoofdrol voor de positieve totaalindruk.

Voorbeeld van moderne kunst – lichtinstallatie

Watertorens lichtsculpturen-Led-verlichting

Licht maakt van alle voorwerpen uit het dagelijks leven kunstvoorwerpen. Het is werkelijk verbazingwekkend hoeveel details uit het leven over het hoofd worden gezien. Bruce Munro heeft lang geleden licht als kunstwerk ontdekt. Met elk van zijn unieke Lichtinstallatie de ontwerper slaagt erin om licht en object samen te voegen. En dat bereikt hij bij iedereen. Het bewegende lichtspel bewijst dat architectuur, design en kunst perfect met elkaar kunnen harmoniëren.

Lichtinstallatie van glas of acryl en LED-diodes

Licht als kunstobject watertorens Munro

De lichtprojecten van de kunstenaar zijn geïnspireerd op natuurlijke objecten. Voor de Lichtinstallatie in de kathedraal van Salisbury in Engeland werd bijvoorbeeld 69.000 meter vezels en 15.000 flessen gebruikt. Het vertegenwoordigt een interactief kunstsysteem van lichtspel en muziek.De verbazingwekkende watertorens worden verlicht door energiebesparende LED’s die constant van kleur veranderen. Verrassend genoeg komt er een nieuwe dimensie naar voren uit de hele compositie.

Buiteninstallaties van de Britse lichtontwerper Bruce Munro

Moderne installatie lichtobject torens

De lichtsculpturen van de getalenteerde kunstenaar zijn ook in de Verenigde Staten te zien. de Lichtinstallatie in Longwood Garden in Kennett Square, Pennsylvania verandert de kamer in een raadselachtig paradijs dat de realiteit in realiteit verandert. De lichtsculpturen in Cheekwood Botanical Garden, Nashville, Tennessee, versmelten met de omgeving en zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Innovatieve indirecte buitenverlichting

Bruce-Munro Design LED-verlichting

Of het nu gaat om lichtgevende bloemperken en weiden, Japanse bamboe lichttuinen, lichttorens of lichte douches met lichtgevende regendruppels – het licht projecteert van Bruce Munro aandacht vestigen op de natuur. De lichtontwerper en zijn team creëren ook lichtcreaties voor hotels, foyers, lobby’s, restaurants, openbare ruimtes, enz..

Modern interactief kunst-lichtspelontwerp

Glasvezel lichtsculptuur weide moderne kunst

LED-verlichting moderne kunstinstallatie

Glasvezel kunstinstallatie Ontwerp Munro

Tuinontwerpideeën - moderne kunst

Led verlichting installaties-Bruce Munro

Op de natuur geïnspireerde gloeiende weide-led-vezel

Kunstinstallatie Led Bruce Munro

Bruce Munro Glowing Meadow Nature Design

Modern kunst-interactief installatieontwerp

Bruce-Munro verlichtingsontwerp Ledverlichting

Lichte douche lichtgevende regendruppels ontwerp Munro

Kunstinstallatie Luminous Raindrops

Regendruppel Munro lichtsculptuur

Aantrekkelijke moderne kunstinstallatie Munro