ontwerp

Spiegelontwerp door Deknudt Mirrors – 3 originele modellen

design spiegel accessoire interieur scoop oxide slimme bijzettafel

Graag laten we u kennismaken met enkele ontwerpen van Deknudt Mirrors. Dit zijn spiegels die door het merk op verschillende, originele manieren worden gepresenteerd. De spiegeloppervlakken kunnen een bijzettafel of een retro-design vormen. De drie ideeën met unique Spiegel ontwerp van Deknudt Mirror, waarover je hieronder meer leest, zet prachtige accenten in het interieur!

Spiegelontwerp “Oxide”

spiegel design wanddecoratie vaas bloemen paars

Dit spiegelontwerp trekt vooral de aandacht door het originele oppervlak. Dit komt omdat het op sommige plaatsen gebroken en transparant is en op deze manier ook een interessant motief vormt. Een versleten tapijt diende ook als inspiratie.

Spiegel Design – versleten tapijt als inspiratie

design spiegel ornamenten gaten idee oxide deknudt deco

Ondanks de vele gaten kan deze spiegel gewoon worden gebruikt zonder het zicht te belemmeren. Het resultaat is een speels, decoratief stuk in shabby-stijl dat zowel praktisch is als een perfecte aanvulling op het interieur. Voor het spiegelontwerp is gekozen voor een dikte van 5 mm.

Geperforeerd ontwerp voor de spiegel

spiegel design oxide vintage stijl deknudt transparant

Sjofele spiegel

spiegel design tapijt hanglampen vazen ​​wit

Spiegelontwerp “Scoop”

design spiegel ovaal verlichting roze wit wanddecoratie

Dit spiegelontwerp, dat zowel Scoop als Scoopy omvat, was het resultaat van een samenwerking tussen Deknudt Mirrors en de bekende ontwerper Karim Rashid. De laatste is vooral bekend door het combineren van nuttigheid en kunst in zijn werken. De spiegels bestaan ​​uit lichte kleuren en ronde, organische vormen, die aan de andere kant een ovaal en een driehoekig ontwerp kunnen vertegenwoordigen. De laatste kreeg de naam “Scoopy”.

Spiegelontwerp “Scoopy” in driehoekige vorm

design spiegel scoopy organische vorm woonkamer bank bar stoel

Daarnaast hebben de spiegels ingebouwde verlichting, wat niet alleen het spiegeldesign zelf benadrukt, maar ook nog eens een extra prettige sfeer creëert in elke ruimte. Als meerdere spiegels in verschillende dessins en kleuren worden gecombineerd, kunnen interessante wanddecoraties worden gemaakt. Dit is wat de ontwerper noemt Karim Rashid “Ego-kunst”.

Spiegelcombinaties in wit en roze

design spiegel decoratie muur driehoek vorm roze wit

Schepspiegel in blauw

design spiegelschep rashid stijl blauwe kleur organisch

ovale spiegel

design spiegel roze kleur karim rashid idee deknudt

Scoopy spiegel met witte schaal

design spiegel punt driehoek wit frame wanddecoratie

Traanontwerp voor de spiegel

ontwerp spiegel druppelvorm idee wit rashid deknudt

Spiegelontwerp “Smart”

spiegel ontwerp moderne glans reflectie meubels woonkamer

Dit spiegelontwerp is een iets ander soort spiegel, het moet niet de muur sieren, maar dienen als meubelstuk. Vijf spiegelvlakken op zwarte MDF-panelen vormen een indrukwekkende bijzettafel die dankzij zijn zeshoekige vorm in elke hoek past. Het spiegeleffect wordt gegeven aan de drie tafelpoten, die in een conische vorm zijn ontworpen, het tafeloppervlak zelf en de plank aan de binnenkant.

spiegel design bijzettafel zwart mdf deknudt spiegels

Het spiegelontwerp was het resultaat van een samenwerking tussen Deknudt Mirrors en een van hun partners in China. Op deze manier wordt naast de goede kwaliteit een budgetvriendelijke prijs voor de spiegel bijzettafel bereikt, wat in de Belgische fabriek van het bedrijf niet mogelijk zou zijn. Met deze bijzettafel krijg je een effectief meubel voor de woonkamer of slaapkamer, de gang of elke andere kamer.

spiegel design meubelidee bijzettafel zeshoek

spiegel ontwerp slaapkamer inrichting idee nachtkastje interieur

spiegel ontwerp hal inrichting effect mdf hout deknudt spiegels

Ontwerpen door Deknudt Spiegels.