Pasen & Lente

Decoratie-idee voor de paaseieren – Hoe teken je figuren op eieren

frisse decoratie voor de paaseieren design verf roze wit

In dit artikel willen we je laten zien hoe je karakters op eieren kunt schilderen die er vers uitzien Decoratie idee voor de paaseieren vertegenwoordigt. Een beetje ongewoon, maar grappig. Deze techniek wijkt niet veel af van de standaardtechniek. Het enige verschil zit in het uitsnijden van verschillende sjablonen met vormen. Je kunt de sjabloon uit ducttape knippen en op de eierschaal plakken. Kies de kleur van de eieren en de accenten die je ze wilt geven. Wat je nodig hebt? Gekookte eieren, verf, stencils, schaar, pen, plakband of vynil.

geweldig decoratie-idee voor de paaseieren

decoratie paaseieren ontwerp verf stickers kleurstof rood

Wat zou je moeten doen? Begin met de selectie van gezichten (vormen). U kunt dat op de pc doen en vervolgens laten drukken. Doe dat op een zelfklevende folie. Je kunt ook Vynil gebruiken, dan moet je de vormen op de achterkant van de stof tekenen. Knip daarna de vormen uit met de schaar. Scheid de vormen van de plakzijde en plak ze op het ei. Pas op met de randen, ze moeten zonder luchtbellen plakken. Het is makkelijker voor je als de eieren nog warm zijn.

Decoratie-idee voor de paaseieren – schilder prachtige silhouetten

deco idee paaseieren stickers maken silhouetten verf

Dip daarna de eieren in de door jou gekozen kleur. Doe dit totdat het op de gebruiksaanwijzing staat. Scheid vervolgens voorzichtig de sticker van het ei. Als je twee accenten nodig hebt, kun je de eieren in de basistint verven, ze drogen met een zachte doek en ze vervolgens in een donkerdere tint dopen.

  decoratie-ideeën voor de paaseieren ontwerpen schilderen stickers verven

paaseieren versieren grappige vormen schilderen schilderen