Pasen & Lente

Ideeën voor paasdecoraties – maak je eigen slinger met geblazen eieren

Paasslinger-maak-je-eigen-schik uitgeblazen eitjes

Mensen houden ervan om met Pasen te knutselen! Daarom laten we je hier zien hoe je een handgemaakte . maakt Maak je eigen slinger kan. Pak verf en glitter en rijg paaseieren in rijen zodat ze op een slinger lijken. Het is zeker dat als je deze ergens in huis of tuin ophangt, het een geweldig paasdecoratie-accent zal zijn.

Om de slinger zelf te kunnen maken, heb je nodig:

rauw ei met gaatjes instructies voor het knutselen van slingers

52 grote witte eieren, gereedschap om de eieren te legen, een metalen spies, bamboespiesen, alkylpastelverf, henneptouw, bekledingsnaald, schaar, lijm voor algemeen gebruik, een borstel, 1.0 borstel, ambachtelijke glitter, 1 lepel, een kom, 1 rol keukenpapier.

Paaseieren uitblazen-gaatjes-doorboren-met-spijkers

Blaas de eieren uit: Maak met de opvulnaald een gaatje in de bodem van het ei (zie foto’s hierboven). Steek de metalen spies erin om het eigeel eruit te halen. Prik het ei in met de satéprikker (foto hieronder) zodat alles in een kom kan vloeien. Was de eieren goed en laat ze volledig drogen. Tip: Maak indien nodig het gat in de bodem van het ei groter.

Blaas eieren uit zoals eieren versieren en een slinger maken

Verf 36 eieren

geblazen paaseieren met witte verf decoratietechnieken

Steek een bamboespies in het gat van elk ei. Kleur daarna elk ei met het penseel en de juiste kleur (foto hierboven). Doe de eieren in een pot (foto hieronder).

geverfde paaseieren - verf laten drogen

Smeer lijm op de ongemalen eieren. Houd het ei boven de kom en strooi met een lepel glitters tot alles mooi bedekt is. Draai daarbij voorzichtig de satéprikker om. Doe het afgewerkte ei terug in de pot en laat het volledig drogen. Belangrijk: je kunt het kleinere penseel gebruiken om glitteraccenten te geven aan de kleinere eieren – afhankelijk van je humeur en verlangen.

Paaseieren met de hand met olieverniseffect

Bedek de eieren met glitterdeeltjes

uitgeblazen paaseieren - met glitterdeeltjes - versier ideeën

Rijg de gaten-geef-eieren-naar-guirlande-ideeën in

Vouw een wit servet en knip een eenvoudige rechthoekige vorm uit

Papieren rechthoekige uitgesneden-waaierachtige vouw-servetideeën

Vouw servet met naald-pierce draad-enter

maak decoraties voor uitgeblazen eieren om Pasen te versieren

uitgeblazen paasei slinger DIY ideeën instructies