Pasen & Lente

Ideeën voor paasdecoraties – maak zelf eenvoudige en slimme decoraties

Ideeën voor paasdecoratie-decoratie-eieren-nest-roze-wilg-kaetzchen

Pasen komt eraan en we zijn op zoek naar eenvoudige en slimme op internet voor jou Ideeën voor paasdecoraties. Pasen komt elke dag dichterbij en de tijd om je voor te bereiden op dit heilige feest wordt steeds korter. Bekijk nog enkele tips en trucs voor het opknappen en voorbereiden van uw huis.

Geweldige ideeën voor paasdecoraties – een goede voorbereiding op Pasen

Ideeën voor paaseieren versieren-elastisch-b-patroon-geel-ei-kleur-duiken

Geometrische decoratie

We hebben een idee voor Pasen hoe je je paaseieren op een interessante manier kunt versieren. Om deze grappige gekleurde eieren te krijgen, heb je gekleurd plakband nodig. Knip stroken tape van ongeveer 1,5-2 nm lang en plak ze op het ei. Als je de eieren zoals gewoonlijk in de paaskleur zet, verander dan de plaats van de stukjes plakband. Zo krijg je kleurrijke motieven. Je kunt ook elastische banden gebruiken om een ​​gestreept patroon op het ei te maken. Begin bij het kleuren eerst met de lichte tinten en daarna met de donkere.

Konijntjes gemaakt van eieren

Ideeën voor paasdecoratie-decor-eieren-konijnen-roze-vilt-oren-pompons-wattenbollen

Haar Ideeën voor paasdecoraties ziet er nog aantrekkelijker uit als je een paar konijntjes hebt gemaakt. Het is snel en gemakkelijk. Kleur de eieren eerst roze, of een andere kleur. Gebruik vilt in roze of wit, de neus van een bolletje, knip oren uit vilt, plak ze op het ei. Gebruik draad voor de snor. Om de decoratie er perfect uit te laten zien, maak je een paar wortelen van eieren. In oranje natuurlijk. Lijm groen papier “bladeren” op de wortelen. Schik de konijnen in een mand en leg ze op tafel.

schattig varkentje

Ideeën voor paasdecoraties-versieren-eieren-roze-kleur-varken-vilten-oren-stro-voeten

Ideeën voor paasdecoraties maken het huis feestelijk en uitnodigend

Ideeën voor het versieren van paaseieren-decoratie-bloemen-motieven-serviette

Bloemen op eieren

Zie dit hier Ideeën voor paasdecoraties – hoe je interessante gekleurde eieren maakt, gewoon met behulp van een stencil en een vinylsticker. We gebruiken hier rood en groen, maar je kunt ook andere kleuren gebruiken. Je hebt nodig: eierverf in 2 kleuren en zelfklevende vinylstickers (je kunt ook brede tape gebruiken).

Zo werkt het: Maak een sjabloon van karton – bloemen, bladeren, enz. Knip een paar stickers uit vinyl of uit de ducttape. Plak een paar van het plakmotief op de eieren. Doop het ei in de eikleur (eerst in de lichtere tint) en droog af met een zachte doek.

Verwijder de stickers en plak het andere motief op andere delen van het ei. Doop het ei in de donkere kleur. Afdrogen. Verwijder de stickers Dus je hebt een felgekleurd ei.

Gebruik stickers in verschillende vormen

op zoek naar ideeën voor paasdecoraties creëer een interessante look

gestapelde motieven

decoratie-ideeën voor Pasen geometrische elementen creativiteit

Wortelen uit eieren oranje gekleurd

konijnen gemaakt van eieren ideeën voor paasmanden

maak verschillende lagen

ideeën voor paasdecoratie veel mogelijkheden bloemendecoratie