Pergola en prieel

Praktisch tuinpaviljoen als overkapping in de vorm van een iglo

tuinpaviljoen luifel verlichting idee deco buitenhuis veranda

Het zitgedeelte in de tuin moet idealiter een overkapping hebben, zodat u ook op koelere of regenachtige dagen van uw vrije tijd buiten kunt genieten. Hiervoor is een grote verscheidenheid aan ontwerpen beschikbaar. Maar dat is vooral interessant Tuinpaviljoen als overkapping, die we hier graag aan u voorstellen. Het is een constructie die doet denken aan een iglo en transparant is. Het frame bestaat uit driehoekige afzonderlijke delen waarop een beschermende film is bevestigd. Zo wordt te allen tijde zicht op de tuin geboden. De film hoeft echter niet per se te worden bijgevoegd. In plaats daarvan kan de steiger worden afgedekt met een speciaal klamboe. Dit is vooral in de zomer voordelig, omdat het voldoende frisse lucht en een aangenaam briesje het tuinpaviljoen als overkapping binnenlaat en u tegelijkertijd beschermt tegen vervelende insecten.

Tuinpaviljoen als overkapping met klamboe

tuinpaviljoen als overkapping zithoek klamboe zomer

Het tuinpaviljoen als overkapping is niet alleen geschikt voor het creëren van een zithoek. Je kunt hem ook gebruiken als serre of een speelplek voor de kinderen creëren, een leeshoek of wintertuin inrichten. En met een hoogte van iets meer dan 2 meter biedt het paviljoen ook genoeg ruimte voor al deze dingen.

Tuinpaviljoen als overkapping voor een gezellige leeshoek

tuinpaviljoen dakbedekking wintertuin idee praktische steiger beschermfolie

Geloof het of niet, dit praktische tuinpaviljoen kan ook in de winter als overkapping worden gebruikt. De stabiele folie biedt in dit geval een perfecte bescherming tegen hevige neerslag en isoleert de warmte die je met behulp van een heater kan leveren. Zo hoef je je geen zorgen meer te maken over het weer en kun je de dag buiten doorbrengen met je familie of vrienden en zelfs geweldige winterfeesten organiseren.

Ruim en modern ontwerp tuinpaviljoen

tuinpaviljoen luifel tropisch meubilair modern bijzettafeltje

Ontwerp de zithoek of wintertuin in het paviljoen

tuinpaviljoen als dakfolie kas ideebol

Gebruik het paviljoen ook in de winter

tuinpaviljoen luifel ontspanning wintertuin ontwerp ruim

Stabiele paviljoensteiger

tuinpaviljoen als overkapping transparant design terras houten tegels

Idee voor privacybescherming voor de tuin

tuinpaviljoen als overkapping leeshoek idee planten steiger iglo

Tuinpaviljoen als overkapping van het zwembad

tuinpaviljoen als overkapping zwembad zithoek schaduw

Tuinpaviljoen Iglo.