polshorloge

Het luxe horloge MP-05 LaFerrari van Hublot als accessoire bij de luxe auto

polshorloge Luxe horloge-MP 05 LaFerrari-Hublot LaFerrari luxe auto-accessoires accessoires

Wat sommigen als alledaags beschouwen, is wat kopers van luxe auto’s als accessoire verwachten. Voor luxe horloges die bij het automerk passen, koos Bugatti Parmigiani Fleurier als partner, Aston Martin – Jaeger-LeCoultre, voor Bentley werden ze ontworpen door Breitling, McLaren koos TAG Heuer, Pagani – Cvstos en Koenigsegg – Quinting. Ferrari heeft daarentegen al verschillende samenwerkingen gehad met fabrikanten van luxe horloges. Onder hen, om er maar een paar te noemen, Girard-Perregaux, Officine Panerai en Cabestan. De Italiaanse automaker vertrouwt momenteel op Hublot. En om de release van de nieuwe LaFerrari te vieren, hebben de twee fabrikanten de MP-05 LaFerrari van Hublot vrijgelaten.

Luxe horloge MP-05 LaFerrari van Hublot ter ere van LaFerrari

luxe polshorloge MP 05 LaFerrari-von Hublot tourbillon mechanisme

Het zeer gecompliceerde horloge dat MP-05 LaFerrari van Hublot bestaat uit een tourbillon-mechanisme en 637 losse onderdelen die aan de zijkant van de middenkolom zijn ingelijst. De uren- en minutenweergave bevindt zich in de rechterbovenhoek. Linksboven ziet u de batterijreserve, die begint bij 50 dagen resterend. Dit betekent dat het handmatig opwindbare horloge zelden wordt opgeladen. Het uurwerk zit in een PVD titanium kast, het venster is gemaakt van saffierglas en de armband is gemaakt van rubber.

State-of-the-art auto-accessoire

luxe auto-accessoire luxe horloge-MP 05-Hublot design polshorloge

de MP-05 LaFerrari van Hublot werd vervaardigd als accessoire bij de luxe auto die in Maranello werd uitgebracht. De eerste hybride auto van de fabrikant maakt indruk met een 6,3-liter V12 elektromotor en 949 pk en een koppel van 899 Nm. Het gaat van 0 naar 100 in minder dan 3 seconden. Zijn topsnelheid is meer dan 350 km / h.

Design horloge met tourbillon mechanisme

luxe serie polshorloge leferrari-mp 05-hublot mechanisme

Hoewel er slechts 499 van dit prachtige model zijn gemaakt, zijn er slechts 50 van de MP-05 LaFerrari van Hublot als aanvulling geproduceerd. Dit betekent dat minder dan een op de tien trotse LaFerrari-bezitters kan genieten van een horloge als dit. Dit voorrecht vereist ook een extra $ 300.000 bovenop de autoprijs van meer dan $ 1 miljoen.

Polshorloge voor echte Ferrari-fans

polshorloge MP 05 LaFerrari-Hublot accessoires voor de luxe auto

Luxe polshorloge Hublot-La Ferrari van titanium accessoires-luxe auto

polshorloge voor mannen ferrari-liefhebbers Hublot-La Ferrari