Ramen & Deuren

Glazen schuifdeur geeft het appartement een futuristisch tintje

Audrey Hepburn ontwerpinspiratie voor schuifdeuren

Wat denk je dan van een opvallende Glazen schuifdeur voor thuis? De schuifdeuren zijn de laatste tijd een rage. Nu heeft het moderne appartement een allesomvattend, harmonieus, toekomstgericht interieurconcept nodig – in termen van meubeldesign, comfortabele indeling, enz. – alles moet tot in het kleinste detail zorgvuldig worden gepland. De open leefruimte is interessant en veelzijdig. Daarom worden de deuropeningen steeds opnieuw gespreid en worden ook de aangrenzende muren afgebroken. Een schuifdeur zou in dit geval meer geschikt zijn.

Glazen schuifdeur met een strak, modern design

OTC Design schuifdeuren black wall

De meeste mensen willen iets relatief eenvoudigs voor hun huis – licht, harmonie, comfort en warmte. De ontwerpers van het Italiaanse bedrijf OTC Door vervullen alle wensen. Uw producten zijn met recht meesterwerken te noemen. Glas en contrast – zo ziet de perfecte deur eruit voor OTC. Een Glazen schuifdeur is niet langer alleen een moderne toevoeging die goed harmonieert met de kantoorinrichting. De keuken, slaapkamer en woonkamer kunnen ook worden afgesloten met brede glazen schuifdeuren.

Een glazen schuifdeur zorgt voor natuurlijke verlichting

Roze schuifdeur gebogen vormen helder ontwerp

Een Glazen schuifdeur, of glazen wand zorgt voor natuurlijke verlichting in de anders sombere kelder of raamloze gang. Wanneer de ruimte beperkt is, besparen de schuifdeuren veel ruimte in vergelijking met conventionele vleugeldeuren. De OTC-producten zijn volledig uitgerust met een veiligheidsbril, rails van roestvrij staal en kogelgelagerde rollen. Ze zijn eenvoudig te monteren en met gegarandeerde duurzaamheid.

Eigentijdse glazen deuren met verschillende motieven

Glazen deur design roze patroon grijze muur OTC

de Glazen schuifdeur is de perfecte aanvulling voor meer ruimte in het moderne appartement. In de reeks van OTC u vindt zeker een passende schuifdeur die aan uw wensen voldoet. Deze moderne glazen deuren laten een blijvende indruk achter, waar u ook bent. Goedkoop, elegant, ongebruikelijk en zeer geschikt voor elk appartement, praktijk, kantoor. De collectie is ook verkrijgbaar in een reeks motieven, gedurfde accenten en heldere of achromatische kleuren. Ze kunnen ook worden gepersonaliseerd met een speciale oppervlaktebehandeling – zandstralen of kristalgraveren. Voor alle Hollywood-fans heeft het bedrijf inspirerende Audrey Hepburn en Marilyn Monroe schuifdeurontwerpen gemaakt.

Designdeur voor een moderne sfeer

Deurontwerpideeën zwarte muur

Inrichtingsideeën met kleurrijke accenten – roze schuifdeur

Meisjeskamer Futuristisch deurdesign - roze deur witte muur

Breng Hollywood-flair in huis

Merilyn Monroe design-geïnspireerde schuifdeur rode verlichting

Blauwe muur en sierschuifdeur met paarse motieven

Designdeur glas blauw violet motieven

Woonideeën – moderne deur

otc glazen schuifdeuren-wit patroon bloemen

Nieuwe generatie schuifdeuren

Ideeën voor moderne glazen schuifdeuren

Interessante inrichtingsideeën – glazen schuifdeur

Modern schuifdeurontwerp OTC bloemmotieven

Interessant wandontwerp – glazen deur met decoratieve elementen

Ideeën voor schuifdeuren meisjeskamer lichtroze