Reizen & vakantie

Strandactiviteiten voor kinderen en volwassenen – 15 coole en gemakkelijke ideeën!

Strandactiviteiten volwassenen zomervakantie met kinderen

Nu staat de zomervakantie eindelijk voor de deur en kijk je enorm uit naar de eindeloze vrije tijd. Maar bijna iedereen kent het gevoel als de dag op het strand veel te lang is. Diverse activiteiten op het strand zorgen voor afwisseling en zorgen voor mooie herinneringen. Haal het meeste uit de warme zomerdagen en laat je inspireren voor onze coole ideeën voor verschillende strandactiviteiten. Of je nu met vrienden bent of met familie en kinderen – er is voor elk wat wils!

Diverse strandactiviteiten voor uw kinderen

Strandactiviteiten zomervakantie kinderspelletjes waterpistolen

Ben je met de kinderen op vakantie en wil je deze zomer onvergetelijk en vol herinneringen voor ze maken? We hebben 3 geweldige ideeën voor leuke strandspellen die ervoor zorgen dat je je gegarandeerd niet gaat vervelen!

Leuke spelletjes voor op het strand – boter-kaas-en-eieren

Strandactiviteiten Spel Tic Tac Toe Spel Schelpen verzamelen

Kun je je de laatste keer dat je boter-kaas-en-eieren speelde nog herinneren? Het is al een tijdje geleden, toch? Welnu, dit is een van de perfecte strandspellen voor volwassenen of voor kinderen. Trek gewoon de lijnen in het zand met twee verschillende soorten schelpen en laat het plezier beginnen!

Geweldige strandactiviteiten – zeemeerminvin bouwen uit zand

Strandactiviteiten zeemeermin bouwen van zand zomervakantie

Misschien heeft bijna elk meisje er ooit van gedroomd om een ​​zeemeermin te worden. Laat je creativiteit de vrije loop en maak de dromen van je kind waar door een zeemeerminvin van zand te bouwen. Je kunt deze natuurlijk versieren met schelpen of iets anders dat je kunt vinden!

Waterpistoolspellen op het strand met kinderen

Strandactiviteiten zomervakantie kinderen waterpistolen spel

Voor veel kinderen zijn waterpistolen gewoon een onderdeel van de zomer en het is het perfecte spel voor het hele gezin – iedereen heeft gegarandeerd veel plezier!

Extreme strandactiviteiten voor de meer avontuurlijke onder jullie

Strandactiviteiten Vliegeren leuke spelletjes voor zomervakantie met kinderen

Het strand is de perfecte plek om te kitesurfen – er is meer dan genoeg ruimte en geen enkele boom stoort je! Het is weer een geweldig spel voor op het strand en veel plezier voor jong en oud!

Strandactiviteiten Spelletjes Volwassenen leren duiken Zomervakantie

Ben je avontuurlijk en wil je iets nieuws proberen? Waarom dan niet gewoon leren duiken? Het is een fascinerende ervaring die je nooit zou vergeten!

Meer strandactiviteiten voor volwassenen

Activiteiten op het strand Foto's met drone maken zomervakantie

 De drones worden steeds populairder en maken een geheel nieuw soort fotografie mogelijk! Dankzij de indrukwekkende en mooie foto’s kun je je zomervakantie altijd herinneren.

Ervaren bodyboarders zijn overal te zien op de stranden met grotere golven. Maar je kunt ook plezier hebben in de sport – bodyboardcursussen worden nu bijna overal aangeboden en het is een van de coolste dingen om te doen op het strand.

Veel leuke spelletjes voor op het strand – beachtennis

Strandactiviteiten Strandtennis Strandspel Volwassenen

Ga je met vrienden op vakantie en heb je coole strandspelideeën voor volwassenen nodig? Dan hebben we een paar suggesties voor je! Strandtennis is een heel gemakkelijke manier om veel plezier te hebben.

strand volleybal

Beachvolleybalspellen voor de zomervakantie voor volwassenen op het strand

Sommige spellen, zoals beachvolleybal, laten de dag heel snel voorbij gaan. Dit is precies waarom het een van de meest populaire strandactiviteiten voor volwassenen is.

Gooi dieptebommen

Strandactiviteiten Kinderspellen Waterbommen gooien Zomervakantie

Dit is misschien wel het gemakkelijkste en leukste strandspel voor volwassenen, en een goed humeur is onvermijdelijk! Vul een paar ballonnen met water en je bent klaar om te gaan!

Het werpspel Kubb met een verschil

Zomervakantie kubb-gooispel op het strand speel houten spel

Bijna iedereen heeft als kind het werpspel Kubb gespeeld. Gelukkig is hij ook perfect voor op het strand!

Grappige selfies op het strand doen

Strandactiviteiten selfies maken ideeën voor zomervakantie kinderen

Zomer, zon, zee en strand – iedereen houdt ervan! Hebben jij en je meiden een strandvakantie gepland? Heerlijke cocktails drinken terwijl je coole selfies maakt – dat klinkt niet als de perfecte activiteit op het strand?!

Trainen op het strand

Strandactiviteiten workout zomervakantie volwassenen

Fit blijven tijdens je vakantie? Het strand is de beste plek voor je training – het zand onder je voeten voelt gewoon geweldig en het is veel inspannender dan de sportschool!

Ontspannende activiteiten op het strand – lees boek

Strandactiviteiten leesboek voor volwassenen zomervakantie ontspannen op het strand

Wilt u tijdens uw vakantie even bijkomen van het stressvolle leven van alledag? Genieten van het kabbelen van de golven terwijl je je favoriete boek leest – dat is geen pure ontspanning?!

Mediteren op het strand

Activiteiten op het strand Mediteren op het strand spelletjes Volwassenen bouwen mandala van schelpen

Met het geluid van de zee en op prachtige stranden schakel je gewoon ongelooflijk snel en gemakkelijk uit! De dag beginnen met een meditatie of yogasessie op het strand is echt verfrissend!

Strandactiviteiten Zomervakantie Fit blijven Oefeningstips