Schoonheid, haar en kapsels

5 geweldige kapseltips om je te helpen het kapsel te redden

producten-case-ideeën-on-the-go-haar-vorm

Vandaag hebben we 5 handige Kapselstips, dat zal je helpen je kapsel te redden. Als je wat vrije tijd hebt, pak het dan en bewaar het in een zakje dat je altijd bij de hand moet hebben.

Kapseltips – 5 dingen die essentieel zijn voor een perfect kapsel

föhn-ideeën-mini-on-the-go-zwart

Of je het nu bij je draagt, in de auto of op kantoor achterlaat, alles wat je in je zak hebt, zal je helpen met je kapsel, zelfs in de meest gecompliceerde situaties.

Wees voorbereid met deze kapseltips!

haarclips-kleurrijke-tips-haarstijlen-vrouwen

Je bent zeker het slachtoffer geweest van de wet van Murphy met betrekking tot het kapsel, waardoor het er vreselijk uitziet wanneer het het meest ongepast is. Of je nu een onverwachts samenzijn hebt voor je werk of gewoon uitgaat met je vriendinnen, kapselproblemen kunnen je humeur bederven. Daarom heb je een snelle oplossing nodig, en die krijg je met deze praktische oplossingen Kapselstips.

Haal deze 5 dingen in huis, zodat je jezelf snel en betrouwbaar uit dergelijke situaties kunt redden.

Kapseltips – Haarspeldjes en haarelastiekjes

mooie-haarspeldjes-aardbeien-on-the-go-hair

Ze zijn een van de eerste hulp hulpmiddelen Kapselstips en je moet ze altijd bij de hand hebben. Haarspelden, haarclips en haarelastiekjes kunnen het alledaagse kapsel snel omtoveren tot een avondkapsel en zijn perfect om je haar snel in model te brengen, vooral als je al een beetje vies bent. Het haarelastiek is een geweldige manier om je haar samen te binden, en de haarspelden helpen bij de meer ingewikkelde details.

Kapseltips – haarproducten in klein formaat voor onderweg

producten-kleinverpakking-roze-avon-accessoires

Alle producten die bedoeld zijn voor op reis zijn ongelooflijk handig vanwege hun kleine formaat. Dus als je bijvoorbeeld een onverwachte nacht ergens anders gaat doorbrengen, kunnen de kleine shampoo- en balsemflesjes je gezelschap houden zonder veel ruimte in beslag te nemen. Begin met het verzamelen van voorbeeldproducten die u mee kunt nemen op onverwachte reizen. De mini-versies van haarlak of straightening-spray zijn ook nuttig om het kapsel snel te verbeteren. De cosmeticasets van Avon voor onderweg bieden een grote variëteit.

Kapseltips – Een geschikt accessoire voor je haar

amanda-seyfried-hair-style-haarband-idee

Het is altijd handig om een ​​mooi accessoire bij de hand te hebben waarmee je meteen je haar kunt versieren. Dus ga je direct na het werk nog een drankje doen, dan kun je een leuk haarspeldje of haarspeldje aan je kapsel toevoegen en ben je klaar voor de avond. Ontmoet je je ouders na een drukke dag op kantoor? Fris vervolgens je eenvoudige paardenstaart op met een hoofdband. Accessoires maken je automatisch mooier en zorgen voor een verfijnde look.

Kapseltips – Een mini stijltang of krultang

mini-stijltang-krultang-tips-on the go

Ze zien er gewoon schattig uit en zijn ook comfortabel om mee te nemen. Meestal werken ze op batterijen, zonder de vervelende kabels, dus je hoeft niet te hopen op een stopcontact. Ze zijn een snelle en gemakkelijke manier om de jouwe te krullen of recht te trekken, en ze passen overal, zelfs in je tas.

Kapseltips – Een kam

producten-haar-tips-on-the-go-ideeën-vrouwen

Een kam kan allerlei problemen en noodgevallen oplossen. Je kunt het gebruiken om volume aan je haar toe te voegen, de verstrengelde punten van je haar te kammen of verward haar te temmen. Zorg dat je altijd een kam bij de hand hebt in je handtas om je kapsel te redden indien nodig.

Enkele videotips voor vliegen