Schoonheid, haar en kapsels

Wil je het knotkapsel interessanter maken?

knot-ringen-verschillende-kleuren-kapsel-voorbeeld

de knot kapsel is niet alleen een klassiek dameskapsel, maar is ook erg populair bij vrouwen. Afhankelijk van hoe het gestyled is, kan de knot goed bij je dag- of avondlook, staat hij erg goed op een officieel evenement of is hij super geschikt tijdens je vakantie aan zee.

Het knotkapsel – een paar originele ideeën voor mooi haar

licht gedraaide knot kapsel hoofd tip

Tegenwoordig versieren we niet alleen de nek, oren en handen, we kunnen ook sieraden in het haar doen. Haaraccessoires kunnen elk netjes kapsel aantrekkelijker maken en uw visie aanvullen. Als de knot je favoriete kapsel is dat je veel vormt, hebben we vandaag een aantal coole suggesties voor je om dit kapsel nog interessanter te maken.

Het knotkapsel is altijd in de trend

mooi-meisje-met-knot-knoop-bruin

Kleine metalen tips zullen in het voorjaar en de zomer van 2014 een grote hit zijn onder de accessoires. Je vindt ze op schoenen, tassen, T-shirts en sieraden. Om er ook een paar in je haar te hebben, heb je een dunne leren armband met klinknagels nodig. Als je de knot al hebt gemaakt, plaats dan de armband met de metalen punten in je haar.

Een knotkapsel met decoratie gemaakt van metalen punten

metalen-puntige-blonde-haar-broodje-deco

U kunt voor dit idee verschillende linten of strips gebruiken. Zelfs nadat je je knot hebt gestyled, knoop je een haarelastiek en verstrengelde linten en strikken als accent. Hierdoor ziet je knot er een stuk aantrekkelijker uit!

Verweven bloemmotieven

knot-haar-met-bloemen-decoratie-bruin

Als je meer kleur wilt, voeg dan verse of nepbloemen toe aan je haar. Het idee dat op de tweede foto wordt gepresenteerd, wordt bereikt door een kleine elastische band, bedekt met rozen. Je vindt dit zeker in de cosmeticawinkels, op de afdeling haaraccessoires. Bloemen in je haar zijn voor degenen onder jullie die op het punt staan ​​naar het altaar te gaan. Zie hoe je met een beetje fantasie het haar van de aanstaande bruid kunt veranderen in iets moois.

Een haarhanddoek of sjaal in je haar

mooi-broodje-kapsel-maken-met-de-sjaal

Kleine sjaals krijgen nieuwe functies, naast dat ze een accessoire om je nek zijn, kun je ze gebruiken als aanvulling op je haar. Daar zien ze er ook geweldig uit! Of niet?

Kleurrijke toevoeging – het geluid

gebruik-sjaal-als-broodje-kapseldecoratie

De doek omringt de knotring

hoe-een-knot-kapsel te maken

Gebruik eenvoudige haarclips om het te repareren

Ballerina kapsel met knopen

De bun ring is gemaakt van plastic

hoe-te-doen-een-broodje-kapsel

witte-kam-bruiloft-kapsel-knot-knoop

kristal-kam-broodje-knoop-bruiloft-idee

haarknoop-met-kunst-bloemdecoratie

hoge knot kapsel trends kapsel

high-bun-kapsel-bruin-haar-voorbeeld

foto-terug-instructies-voor-kapsel-knot

bun-trends-vrouw-close-picture-back

Bun-van-ombre-haar-vormende-vlecht

blond-haar-knot-kapsel-model-up