Schoonheid

Bakuchiol voor je huid – wat zit er achter het wondermiddel?

Bakuchiol kopen huidverzorging kruidencosmetica voordelen Bakuchiol voor uw huid

Als je op internet iets over huidverzorging hebt gelezen, weet je zeker wat het ingrediënt retinol is. Maar nu hoef je niet meer naar een dermatoloog om te dromen van een jeugdige uitstraling, want er is een natuurlijk alternatief. Bakuchiol voor je huid trekt momenteel veel belangstelling in de schoonheidsindustrie. Als je nog nooit van het plantenextract hebt gehoord en wilt weten wat het zo speciaal maakt, lees dan gewoon verder en we vertellen je alles.

Bakuchiol kruidencosmetica huidverzorging kopen

Een van de belangrijkste aspecten van natuurlijke huidverzorging is dat het minder effectief is dan het door de mens gemaakte en met chemicaliën gevulde materiaal. In sommige gevallen kan dit het geval zijn. Maar het kruidenextract genaamd Bakuchiol zou die geruchten kalmeren. Het is de nieuweling in het blok die wordt vergeleken met retinol vanwege zijn anti-verouderingseigenschappen en nog steeds “kruidenbotox” of “natuurlijke retinol” wordt genoemd.

Bakuchiol voor je huid – wat is het precies??

wat is bakuchiol natuurlijke cosmetica huidverzorging?

Dit is een puur natuurlijk kruidenextract dat wordt verkregen uit de Indiase Babchi-plant. Crème en oliën zijn er in allerlei kleuren en texturen, maar het ingrediënt zelf is, net als de bloemen van de plant, een dromerige en lichtpaarse tint. Het wordt al eeuwenlang op grote schaal gebruikt als remedie in de Ayuverdische en Chinese geneeskunde. Nu ontdekt de cosmetica-industrie langzaam de prachtige effecten van Bakuchiol op je huid. Wat dit plantenextract zo uniek maakt, is dat het net zo effectief is als retinol in het bestrijden van pigmentatie en fijne lijntjes. Retinol is een puur vitamine A-zuur en wordt momenteel beschouwd als een van de meest effectieve anti-aging ingrediënten, maar is helaas minder geschikt voor mensen met een gevoelige huid, omdat het een sterk uitdrogend effect heeft en vaak irritatie en roodheid veroorzaakt..

bakuchiol kosmetik retinol alternatief tegen rimpels

Met het ouder worden en omgevingsinvloeden zoals UV-licht worden de collageenreserves in ons lichaam langzaam afgebroken en ontstaan ​​er steeds meer rimpels. Maar de Bakuchiol voor je huid helpt het anabole eiwit op te slaan. Het verbetert aanzienlijk rimpels, elasticiteit en vermindert pigmentvlekken. Maar dat was nog lang niet alles – het is bijzonder zachtaardig en droogt niet uit. Bakuchiol is ook populair vanwege zijn antioxiderende, ontstekingsremmende en antibacteriële eigenschappen en het bestrijdt vrije radicalen in je lichaam. De agressieve moleculen beschadigen onze weefsels en cellen en sturen zo het verouderingsproces aan. Kortom, dit wondermiddel biedt dezelfde pluspunten als retinol, maar dan zonder de vervelende bijwerkingen.

Is Bakuchiol geschikt voor jouw huid??

wat is bakuchiol huidverzorging cosmetica tegen acne rimpels kruidenremedies?

Retinol is eerder ongeschikt voor mensen met een gevoelige huid. Het gebruik ervan brengt een scala aan reacties met zich mee, van een extreem rood, geïrriteerd en jeukend gezicht tot een droge en schilferige huid. Het goede nieuws is dat je de magische effecten niet hoeft te missen – Bakuchiol’s magie voor je huid is omdat het door iedereen goed wordt verdragen.

Bakuchiol voor je huid gebruiken

Bakuchiol gezichtsverzorging cosmetica alternatief

Bakuchiol, een nieuwe ontdekking in de huidverzorgingsindustrie, staat nu op elke schoonheidswebsite. In feite kun je bij elke goed gevulde parfumerie producten vinden die dit magische extract bevatten. We hebben hieronder enkele tips voor het gebruik ervan verzameld. Leer hoe je het kunt gebruiken om de perfecte teint te krijgen die je altijd al wilde hebben.

 • Gebruik bakuchiol een paar minuten voor het slapengaan op je huid, zodat het ‘s nachts op je gezicht kan werken.
 • Je kunt het veilig twee keer per dag aanbrengen
 • Wanneer u een product op basis van Bakuchiol koopt, controleer dan altijd of de andere ingrediënten die het bevat geschikt zijn voor het beoogde doel.

wat is bakuchiol retinol alternatieve crème huidverzorging tegen acne en rimpels?

 • Voor een Zelfgemaakt Bakuchiol gezichtsmasker meng water en gemalen bakuchi-zaden in dezelfde verhouding. Voeg voor een nog beter resultaat een beetje honing of yoghurt toe. Er is geen specifieke duur voor specifieke huidtypes – je kunt het zo lang laten inwerken als je wilt.

Je moet altijd heel voorzichtig zijn met wat je op je gezicht smeert en welke verzorgingsproducten je koopt. Wanneer u Bakuchiol voor uw huid gebruikt, hoeft u zich echter geen zorgen te maken – het puur plantaardige centrum verwijdert alle rimpels, acne of fijne lijntjes op een zeer zachte manier.

Wat zijn de voordelen van Bakuchiol voor je huid??

Bakuchiol heeft zoveel voordelen dat het absoluut onmogelijk is om niet verliefd te worden op dit wondermiddel.

 • Het verbetert de stevigheid en elasticiteit van uw huid, waardoor deze jonger wordt.
 • Door het stimuleren van anti-aging genen en eiwitten worden fijne lijntjes en rimpels geëlimineerd.
 • Door Bakuchiol op je huid te gebruiken, krijg je een boost in collageen en elastine. Dit zorgt weer voor een steviger gezicht.
 • Het plantenextract kan ook worden gebruikt als antioxidant om te beschermen tegen radicale schade, zelfs bij blootstelling aan direct zonlicht.

Bakuchiol kopen kruidencosmetica huidverzorging retinol alternatief

 • Het heeft ook een reinigende werking en acne of andere bacteriële problemen worden aanzienlijk verminderd bij gebruik.
 • Het enige nadeel: is de prijs. De natuurlijke variant van retinol is veel duurder, maar ook een stuk effectiever. Soms moet je gewoon wat dieper in de buidel tasten voor een sterk effect en een middel dat echt helpt.

Bakuchiol is te combineren met andere producten voor je huid?

bakuchiololie natuurlijke huidverzorgingscosmetica kopen - Copy

Als je een droge, gevoelige huid hebt die retinol niet verdraagt, dan is het natuurlijke wondermiddel Bakuchiol precies wat je nodig hebt! In tegenstelling tot retinol kan het alternatief probleemloos worden gecombineerd met andere huidverzorgingsproducten. Bij het gebruik van retinol moet u bepaalde verzorgingsproducten zoals peeling of toner vermijden, omdat dit kan leiden tot irritatie en uitdroging. Juist door de kruidensamenstelling van Bakuchiol hoef je je daar geen zorgen over te maken.

Is Bakuchiol veilig voor je huid tijdens de zwangerschap??

Bakuchiol crème kopen huidverzorging kruidencosmetica

Een van de belangrijkste problemen met retinol is het feit dat het niet raadzaam is om het te gebruiken tijdens de zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding. Bepaalde onderzoeken tonen aan dat het innemen van vitamine A in hoge doses tijdens de zwangerschap schadelijk kan zijn voor de baby. Maar hoe zit het met Bakuchiol? Hoewel het medicijn nog niet zo lang is onderzocht, zijn er geen aanwijzingen voor een nadelig effect bij zwangere vrouwen en is het mogelijk de veiligere optie. Om helemaal zeker te zijn, dient u voor gebruik uw arts te raadplegen.

De beste producten met Bakuchiol voor je huid

Bakuchiololie cosmetica natuurlijke agent cosmetica huidverzorging

Er zijn al veel verschillende producten op de markt die de werkzame stof bevatten. Bakuchiol is te vinden in crèmes, oliën of concentraten. Gebruik het wondermiddel enerzijds als crème en anderzijds als olie om dit gemakkelijk in uw bestaande huidverzorgingsroutine op te nemen. Hieronder staan ​​een paar producten die bakuchiol voor je huid bevatten!

 • Het Bioderma Serum wordt in het bijzonder aanbevolendie speciaal is gemaakt voor een gecombineerde huid met puistjes en acne.
 • Er is ook een intensief gezichtsverzorgingsproduct van het merk “REN”, die je zowel ‘s ochtends als ‘s avonds kunt gebruiken.
 • Als u uw huid liever met oliën verzorgt, kunt u het beste de “Rose Oil Collection” van Dr. Botanica
 • De “Oskia Super 16” is een hoogwaardig serum dat 16 supernutriënten bevat die huidveroudering voorkomen.

Bakuchiol huidverzorging kopen tegen rimpels natuurlijke cosmetica retinol alternatief

Naast de dagelijkse anti-aging verzorging, moet je natuurlijk ook zorgen voor een gezonde en evenwichtige voeding. Verder kunnen we je alleen maar aanraden om fit te blijven met sport – deze mix is ​​de ideale anti-aging combinatie!