Schoonheid

Cristiano Ronaldo adverteert met een vreemde uitvinding

Fitness-voor-het-Gezicht-Ronaldo

Cristiano Ronaldo adverteert met een eigenaardig en sierlijk fitnessapparaat voor het gezicht. Wanneer een zakelijk bedrijf een nieuw product op de markt wil presenteren, probeert het bedrijf beroemde beroemdheden of sterren voor zich te winnen als reclame-iconen aan uw zijde.

Cristiano Ronaldo en het PAO-apparaat

Pao-fitness-machine-voor-gezicht-zwart-design

MTG, het Japanse merk voor gezondheids- en wellnessproducten Cristiano Ronaldo, om de unieke uitvinding voor het gezicht en de uitvoering van fitness te introduceren. Van de PAO Met het apparaat voor gezichtsfitness kunt u uw tanden in het apparaat bijten. De foto’s hebben alle rechten van MTG en worden genereus aangeboden in de media.

Cristiano Ronaldo en zijn mening

Japan-fitness-machine-voor-de-gezicht-vrouw

Wat Cristiano Ronaldo aan de media overbrengt, is dat tijdens zijn trainingssessies het enige deel van het lichaam dat hij niet traint, het gezicht is, of liever de spieren van het gezicht. PAO masseert en traint de individuele gezichtsspieren gedurende 30 seconden door de mondhoeken aan beide kanten als een brede glimlach te laten verschijnen en wordt daarom gezien als verfraaiingstherapie. De technologie biedt een vibrerend gevoel in de op- en neerwaartse richting en legt een zwaailijn vast op 43 graden.

Verschillende ontwerpen

Uitvinding gezichtsfitnessapparaat

Praktijk van inzet

Fitnessapparaat-gezicht-Japanse-uitvinding

Hier is ook de video met Cristiano Ronaldo