Schoonheid

Gezichtsreiniging voor een stralende huid: deze beautytrucs zijn snelle verfraaiers!

Gezichtsreiniging voor een stralende, vlekkeloze teint

Zonnestralen, wind en vuil maken de gevoelige gezichtshuid vatbaar voor roodheid, verstoppen de poriën en leiden tot een ongelijkmatige huidstructuur. Met de juiste schoonmaakmiddelen en een geschikt wasprogramma hoef je echter niet lang te wachten op een frisse teint. Als u elke dag zorgvuldig talg en make-up verwijdert als onderdeel van uw verzorgingsroutine en enkele veelvoorkomende reinigingsfouten vermijdt, kunt u zich binnenkort verheugen op een vlekkeloze huid. We vertellen je de beste schoonheidstrucs voor gezichtsreiniging voor een stralende huid – deze tips zijn het beste van natuurlijke schoonheid.

Gezichtsreiniging voor een stralende huid – zachte verzorging in drie stappen

Gezichtsreiniging voor stralende schoonheidstrucs voor de huid

Een milde reiniging is cruciaal voor een stralend mooie gezichtshuid. Zachte verzorging betekent echter niet dat je het gezicht met alleen water moet wassen – het verwijdert geen make-up, talg en vuil. Conventionele zeep is ook een absolute zonde op de huid – het droogt de huid uit en leidt tot roodheid en puistjes.

Gezichtsreiniging voor een stralende huid Daisy-extract

Als je in plaats daarvan je gezicht ‘s ochtends en’ s avonds zorgvuldig wast met een reinigingsschuim, verwijder je veilig de onzuiverheden en zorg je tegelijkertijd voor vocht. Producten met natuurlijke extracten, die ideaal zijn voor elk huidtype, zijn bijzonder zacht. Zo heeft kamille een kalmerende werking, maakt bamboe huidimperfecties glad en heeft madeliefjesextract een ontstekingsremmende werking (voor meer informatie over de Klik hier voor natuurlijke cosmetica met madeliefjes).

Gezichtsreiniging voor een stralende huid haka gezichtstoner

De tweede stap naar diepe reiniging is het aanbrengen van toner. Het wordt vooral aanbevolen voor mensen met een gecombineerde huid – de toner wordt op de zogenaamde T-zone gedept, wangen en nek worden weggelaten. Mensen met een vette huid kunnen ook een of twee keer per week hun gezicht en hals scrubben. In dit geval is het echter het belangrijkste om te doen: overdrijf het niet zodat de natuurlijke olielaag op de huid niet wordt beschadigd.

Gezichtsreiniging voor een stralende huid: beautytips voor een vlekkeloze teint

Gezichtsreiniging voor een stralende huid natuurlijke producten

Niet alleen de huidreiniging zelf draagt ​​bij aan een egale teint – als u streeft naar een fijne en egale teint, moet u ook:

  • Vervang kussens één keer per week – huiddeeltjes, vuil en zweet kunnen de huid irriteren.
  • Maak het make-upgerei (borstels etc.) minimaal twee keer per week grondig schoon met een mild schoonmaakmiddel. Anders loop je het risico om vuile make-up op een schone huid aan te brengen.
  • Verwijder ‘s avonds voorzichtig alle haarstylingproducten. Anders, als je je ‘s nachts in je slaap omdraait, vervuil je je huid en verstoppen je poriën.
  • Elke avond zorgvuldig make-up verwijderen, minimaal twee dagen per week zonder make-up doorbrengen zodat de huid kan regenereren.

Verwijder make-up van gezichtsreiniging voor een stralende huid

  • Niet wrijven, maar make-up voorzichtig verwijderen met ronddraaiende bewegingen. Neem hier de tijd voor, ook al duurt het op deze manier langer.
  • Let ook goed op het gebied rond de ogen bij het reinigen – het is meestal voldoende als de ogen worden gespoeld met alleen water.
  • Was het gezicht met lauw water, op het einde kun je het afspoelen met koud water als verfrissing.
  • Breng na het reinigen alleen crème aan als dat nodig is – dit is de snelste manier voor de huid om de andere verzorgingsproducten op te nemen.

Eet gezonde gezichtsreiniging voor een stralende huid

  • Een gezonde voeding en daarmee een gezonde darmflora zijn andere factoren die tot een vermindering van de talgvorming kunnen leiden. Dus als je het zonder fastfood, te veel bloem, suiker en voedingsmiddelen met conserveermiddelen doet, ben je op de goede weg naar een gezonde huid.
  • De huid van het gezicht heeft elke dag bescherming tegen de zon nodig – zelfs in de wintermaanden.

Gezichtsreiniging voor een stralende huid natuurlijke cosmetische producten tips