Schoonheid

Wenkbrauwen vormgeven – een paar handige tips & trucs

wenkbrauwvormen tips-tricks-gouden-oogschaduw

De wenkbrauwen zijn de omlijsting van de ogen. Ze dragen bij aan een fascinerende look die kenmerkend is voor vrouwen. Dikke wenkbrauwen zijn tegenwoordig bijzonder modern. Helaas heeft niet elke dame het geluk om zulke wenkbrauwen te hebben, dus je moet een paar trucjes gebruiken om ze te krijgen. Precies zulke tips voor Wenkbrauwen vormen daar laten we je in dit artikel graag kennis mee maken. Zo creëer je vanaf nu een betoverende look met een vloeiende boog van de wenkbrauwen en dat zonder veel moeite.

Wenkbrauwen vormgeven – gebruik een gewone spiegel

wenkbrauwvormen-tips-trucs-geen-vergrotende-spiegel

Je gebruikt of kent zeker de make-upspiegel met vergrootspiegel. Het heeft duidelijk zijn voordelen wat dat betreft Wenkbrauwen vormen gaat. Zo zijn zelfs de kleinste haartjes te zien, wat het plukken makkelijker maakt. Maar vergeet niet dat je het grote plaatje van je wenkbrauwen verliest. Daarom is deze daar voor Wenkbrauwen vormen eerder ongeschikt. Het is het beste om een ​​normale spiegel te gebruiken.

De juiste gebruiksvoorwerpen

wenkbrauwvormen-tips-trucs-gereedschap

Kies naast de juiste spiegel ook het juiste pincet voor de Wenkbrauwen vormen in staat zijn om te. De punt moet gebogen zijn. Anders zal het moeilijker zijn om het haar vast te pakken en goed te plukken. Dus als je nog niet het juiste pincet hebt, koop ze dan eerst. Het handvat moet ook antislip zijn.

Gemakkelijker verwijderen van haren

wenkbrauwvormen tips-trucs-perfecte-lijnen-symmetrie-ogen

Je kent het probleem met Wenkbrauwen vormen Absoluut: je plukt meerdere keren hetzelfde haar, maar het geeft gewoon niet toe. Het hoeft niet per se aan het pincet te liggen. Het is het beste om je wenkbrauwen altijd na het douchen te epileren. Door de stoom en warmte wordt de huid zachter en gaan de poriën open. Dit betekent dat haren gemakkelijker en dus pijnloos kunnen worden verwijderd. Een heel nuttige tip over de Wenkbrauwen vormen.

Sjablonen

wenkbrauwvormen tips trucs sjabloon

Er is voor Wenkbrauwen vormen speciale sjablonen. Als u een sjabloon als deze gebruikt, wordt het gemakkelijker voor u om de juiste vorm te creëren. Verder moet je eerst de contouren van de wenkbrauwen opmaken en daarna gewoon invullen. Je zult zien hoe gemakkelijk het is.

Verzorg je wenkbrauwen

wenkbrauwvormen-tips-trucs-verleidelijk

Als je gezonde, goed uitziende wenkbrauwen wilt, moet je ze regelmatig verzorgen. Dat doe je tenslotte ook met je haar. Hiervoor wordt een grote verscheidenheid aan oliën aangeboden. Breng ze dagelijks aan!

Voorkom pijn

tips voor het epileren van wenkbrauwen

Ben je gevoeliger van aard en verdraag je zelfs de kleinste pijn niet? Dan hebben we daar een trucje voor Wenkbrauwen vormen voor jou, want zelfs het epileren van je wenkbrauwen kan soms behoorlijk pijnlijk zijn. Plaats een ijsblokje op de wenkbrauw voor het epileren. De kou maakt de huid korte tijd verdoofd waardoor de pijn minder of zelfs afwezig is. Dit zorgt er weer voor dat u zich kunt concentreren op het vormgeven.

Wenkbrauwen vormen en make-up – volle wenkbrauwen

inkleuren-wenkbrauwvormen-tips-trucs

Als je vrij dunne wenkbrauwen hebt, kun je ze dikker laten lijken met een wenkbrauwpotlood. Dus gebruik het na de Wenkbrauwen vormen of als je gewoon make-up opdoet. Zorg er echter voor dat je een tint kiest die past bij die van je haar. Als je de wenkbrauwen opvult met het potlood, moet je geen plekken weglaten waar de haartjes ontbreken, maar ze ook opmaken.

Camilla-Belle-dikke-wenkbrauwen-vorm

wenkbrauwvormen-tips-trucs-natuurlijk-gegroeide-hoofddoek-exotisch

wenkbrauwvormen-tips-trucs-donkere-huidskleur-make-up-make-up

wenkbrauwvormen-tips-trucs-donker-blonde-haar-kleur-eyeliner-modern

wenkbrauwvormen-tips-trucs-donker-haar-kleur-eye-eyeliner

wenkbrauwvormen-tips-trucs-voor-na-foto's-make-up

wenkbrauwvormen-verschillende-effecten

Oogmake-up instructies: Make-uptips voor een feestelijke look