Sieraden

Armbanden voor dames – modieuze armsieraden en stylingtips

Armband voor dames - sieraden gouden chique bal

Een van de meest populaire accessoires dit jaar is de Armbanden voor dames. Het werd zelfs in de vroege dagen erg populair en gaf de sociale status van de drager aan. De edele mannen droegen versierde armbanden als een gewoonte bij de kroning of als een symbool van hun verbondenheid. Krijgers gebruikten brede armbanden om hun polsen te beschermen tijdens gevechten. Vandaag heb je keuze te over en met welke stylingtips we je zeker kunnen helpen.

Armbanden voor dames – een chique accessoire voor een elegante outfit

Armbanden voor dames-sieraden-styling-moderne-outfit-elegant

De huidige modellen armbanden zijn veelal eenvoudig gehouden en uitgevoerd in goud, zilver of de moderne rosé gouden kleur. Ze zijn ofwel relatief breed of juist dun – ongeveer 5 mm breed. Meerdere stukken kunnen tegelijkertijd smaakvol worden gedragen en geven een casual touch aan de look. Voor een stijlvolle uitstraling raden stylisten aan te kiezen voor sieraden aan de hals of aan de arm.

Armbanden voor dames – favoriet onderdeel van veel bloggers

Armbanden voor dames-sieraden-geometrische-goud-rode-jurk

Bloggers en fashionista’s zijn er om de nieuwste trends in het dagelijks leven te implementeren en om hen te laten zien hoe gewone mensen vakkundig designerstukken kunnen dragen. De Amerikaanse modeblogger Sazan Hendrix van Sazan.me is ongetwijfeld een rolmodel voor stijl en klasse. Een van haar favoriete sieraden is de armband, variaties die ze graag draagt ​​in de zomer.

Tinker rubberen armbanden – instructies voor het knopen

Sieradentrends voor de zomer: dit zijn accessoires met een wow-factor!

Armbanden en armbanden – 100 trendy zomerdesigns

h Zet accenten op de bovenarm met armbanden voor dames

Armbanden voor dames-sieraden-shclicht-outfit-everyday-blogger-mode

Sazan combineert het interessante accessoire heel effectief met details uit de rest van haar kleding. In het voorbeeld op de foto past de armband op de bovenarm bij de tas met metallic glans. Afgezien van de armband en twee eenvoudige enkelbandjes, is er geen ander sieraad te zien. Hier presenteert ze nog een statement in de mode – naakte stiletto’s passen overal bij.

Draag armbanden voor vrouwen op de bovenarm

Armbanden voor dames-sieraden-mode-blogger-groen-accent

Trouw aan haar stijl, versierde ze haar eenvoudige armband met neongroen koord voor een andere outfit, waardoor het harmonieus bij haar outfit past. Met oog voor detail presenteert Sazan stijlvolle en actuele outfits zonder te overdrijven. Volgens dit principe kan een alledaagse of kantoorlook met succes worden gekruid.

Hoe wordt de armband voor dames gedragen – stylingtips

armbanden-damessieraden-verguld-rock-chic

Er zijn twee opties voor het dragen van een armband. Het ligt dicht bij de pols of wordt dichter bij de elleboog gedragen, op de bovenarm. U bent van harte welkom om er meer tegelijk te dragen. Het is belangrijk dat alle onderdelen gemeenschappelijke stijlelementen hebben en dezelfde kleur hebben. Het is raadzaam om kettingen om de nek te vermijden bij het dragen van armsieraden.

Armbanden voor dames – de perfecte aanvulling op de chique streetlook

armbanden-damessieraden-elegant-goud-zwart-rok

De armband voor vrouwen kan prachtig werken als het enige sieraad in het ensemble. Een ring in dezelfde stijl en misschien welke oorstekers de geslaagde look alleen maar aanvullen. Meer hoeft het echter niet te zijn. Gouden accenten komen goed tot hun recht bij de zwarte outfit.

Draag armbanden voor vrouwen in het dagelijks leven

armbanden-damessieraden-bovenarm-t-shirt-elke dag

Armbanden zullen de saaie alledaagse outfit zeker een frisse touch geven. Houd er rekening mee dat de top korte mouwen of helemaal geen mouwen moet hebben, zodat de armband goed om de bovenarm zit. De meeste modellen kunnen met lichte druk worden gebogen en een beetje strakker of losser worden gevormd. Vervorm het sieraad afzonderlijk, maar tegelijkertijd niet erg smal of breed.

Boho chic met armbanden voor dames 

armbanden-damessieraden-boho-goud-wit-jurk

In de Boho-stijl worden meestal verschillende vergelijkbare stukken samen gedragen. De regel ‘meer is echt meer’ geldt en je kunt veel experimenteren. In dit geval moet kleding zuinig zijn in kleur en decoratieve elementen. De oude gouden look of koper past goed bij deze stijl. Leg accenten op je handen en versier ze met ringen en armbanden, zodat je nek vrij blijft.

Armbanden voor dames met decoratieve elementen

armbanden-damessieraden-boho-kostuum-sieraden-grijze-jurk

Andere decoratieve elementen, zoals extra kettingen en hangers die aan de armbanden zijn vastgemaakt, of versieringen zoals ingewerkte stenen, ornamenten en dergelijke, zijn kenmerkend voor de etnische en bohemienstijl. Deze passen prachtig bij zomerse en bijpassende jurken en rokken met een luchtige snit en van soepel vallende stof. Bij het kiezen van het metaal, de huidskleur en natuurlijk de overheersende nuance van de outfit.

Stevige armband voor vrouwen met patina-effecten

armbanden-damessieraden-zilver-boho-vintage-oatina

Brede armbanden met decoratieve elementen of met minerale stenen doen denken aan die van voormalige krijgers. De maxi-jurken en luchtige snitten die typisch zijn voor midzomer passen goed bij de krijgerslook. Deze accessoires zijn ook te dragen bij casual outfits met jeans. Structuren en gravures worden gecombineerd met rijkelijk versierde stoffen met de nieuwste etnische motieven.

Armband voor dames met minerale stenen

armbanden-damessieraden-goud-natuursteen-mineralen-boho

De armbanden voor dames zien er echt prachtig uit in combinatie met metaal en stenen. Sprankelende details trekken de aandacht en zijn een verfijnde manier om je slanke en delicate vrouwelijke polsen te laten zien. Het is essentieel om de kleur van de steen te combineren met de delen van de outfit, zodat het totaalbeeld er echt harmonieus uitziet.

Maak zelf armbanden voor dames – instructies

Armbanden-dames-gouden-sieraden-doe-het-zelf-instructies

Je kunt zonder problemen zelf een armband ontwerpen. Als basis kun je een oude, eenvoudige armband van metaal gebruiken of ronde oorbellen die groot genoeg zijn om de pols door te voeren. Sieradentangen en lijm voor alle doeleinden zijn hier nog steeds nodig. Het is raadzaam om de lijm op het metaal op een hoek te testen voordat u handwerk gaat doen om ervoor te zorgen dat de twee goed samenwerken.

Maak armbanden voor vrouwen van oorbellen

armbanden-dames-gouden-sieraden-make-yourself-phrrings

Om de armband te versieren zijn hier twee decoratieve elementen gemaakt van ongebruikte oorstekers gebruikt. Deze zijn gemaakt van hetzelfde materiaal als de oorbellen en zijn ook nog eens goud gekleurd. Hier hoef je alleen het deel te verwijderen dat in het oorgat is gestoken. Bevestig vervolgens de decoratieve elementen aan beide zijden van de cirkel en laat ze opzij totdat de lijm volledig is opgedroogd.

Recycle ongebruikte kostuumjuwelen – Tinker armbanden voor dames

armbanden-dames-gouden-sieraden-maak-zelf-tang-oorbellen

Lijm decoratieve elementen met glitter

armbanden-dames-gouden-sieraden-make-yourself-glitter

Zelf kostuumjuwelen maken – Armbanden voor dames

Armbanden-dames-gouden-sieraden-make-yourself - geometrisch

Maak zelf vintage armbanden voor vrouwen – instructies

armbanden-damessieraden-make-yourself-vintage-gold

Voor het tweede creatieve idee om zelf een armband te maken, heb je een stuk mooi breed kant nodig. Afhankelijk van de diameter van je eigen pols wordt een rolgordijn met karton gesleuteld en verpakt met verse folie. Het rolgordijn zal als model dienen voor de eigenlijke pols. Je kunt ook lijm op waterbasis, houtlijm en spuitverf gebruiken als je wilt.

Maak je eigen armbanden voor dames – benodigde materialen

armbanden-damessieraden-maak-zelf-materialen-instructies

Knip een voldoende lengte van kant en naai samen om een ​​tunnel ter grootte van uw pols te vormen. Bind het om het voorbereide rolgordijn en breng er lijm op aan. Een nacht laten drogen, de volgende dag is de punt uitgehard en kun je hem in elke kleur ontwerpen.

Een van de beste Maak zelf armbanden voor vrouwen

armbanden-damessieraden-maak-zelf-kantlijm

Maak je eigen armbanden voor vrouwen – drie eenvoudige stappen

armbanden-damessieraden-maak-jezelf-tip-droog

Laat het product een nacht drogen

armbanden-damessieraden-maak-het-zelf-kantvorm

Verven armbanden voor vrouwen met oud goud spuitverf

armbanden-damessieraden-maak-jezelf-kant-goud

* Instructies voor ‘Maak je eigen armband van oude kostuumjuwelen’ door Stijl caster: 

* Instructies voor ‘Maak je eigen kanten armbanden’ van Arianna Berk