Sieraden

Sieraden Trends 2021: Deze 6 sieraden zijn momenteel erg populair!

Van leuke accessoires kun je nooit genoeg hebben en een outfit maak je pas echt af met de juiste sieraden. Met uitzondering van handgemaakte maskerkettingen, hebben we het grootste deel van het afgelopen jaar onze prachtige oorbellen, ringen, enz. in de juwelendoos achtergelaten. Maar het wordt langzaam tijd om hier verandering in te brengen, want op het gebied van sieradentechnologie wachten ons in 2021 veel uitstekende trends, waar niemand omheen kan. Van filigraan tot statement pieces – de modeontwerpers hebben voor het komende seizoen een kleurrijke mix van prachtige stijlen gepresenteerd die zelfs de eenvoudigste look opfleuren. De sieradentrends 2021 zijn ontzettend divers, zodat elke accessoireliefhebber een nieuw favoriet stuk vindt dat bij zijn stijl past!

Kettingen overlappen sieradentrends 2021

Laten we eerlijk zijn – wanneer was de laatste keer dat je make-up opdeed of je verkleedde? Comfortabele joggingbroeken en casual kapsels zijn de afgelopen maanden onze beste vrienden geworden. Onze kleding heeft een grote invloed op hoe we ons voelen en hoe productief we zijn. Mooie sieraden zijn niet alleen een echte blikvanger, ze kunnen ons ook vertrouwen geven en ons opvrolijken. En in deze roerige tijden kunnen we hier allemaal wel wat van gebruiken, toch? Het ontdekken van de nieuwste sieradentrends voor 2021 is waarschijnlijk de leukste en gemakkelijkste manier om dit te bereiken.

Sieradentrends 2021: Parels zijn nog steeds erg populair

Parel oorbellen 2021 sieraden trends 2021

Mooi, elegant en ongelooflijk filigraan – parels zijn een tijdloze klassieker die nooit uit de mode zal raken. Parelsieraden maakten vorig jaar een grote comeback en de hype zal de komende maanden niet stoppen. Maar laat je niet misleiden – de parels van vandaag hebben niets te maken met de bedompte kettingen en oorbellen van je oma. Asymmetrisch, extra lang of met versieringen – parelsieraden kunnen nu een beetje ongebruikelijker zijn. Maar niet alleen oorbellen schitteren met een nieuw imago – het verrassingselement voor de sieradentrends 2021 ligt in de styling van gelaagde en niet-overeenkomende parelkettingen. Hoe pareljuwelen te stylen, vraagt ​​u zich waarschijnlijk af? Je kunt het ofwel heel klassiek dragen met zakelijke outfits en avondjurken of met jeans en sneakers in een stijl die inconsistent is – alles wat je maar wilt is toegestaan!

Alle fashionista’s dragen nu mini-handtassen als kettingen

Tassen ketting trend sieraden trends 2021

Mini handtassen zijn al een aantal jaren een echte hit. Voor komend seizoen heeft de trend echter een geheel nieuwe wending genomen – de handtassen worden nu gewoon om de nek gedragen! In het voorjaar van 2021 presenteerde modeontwerper Jacquemus een tas die zo klein was dat je er alleen een lipstick en een creditcard in kon stoppen. Voor dit seizoen heeft de Franse ontwerper het formaat verder verkleind, waardoor het minder functioneel en meer een hoogtepunt wordt. Maar hij is niet meer de enige die op de bizarre trendtrein is gesprongen – Chanel presenteerde dit jaar ook prachtige tassen als kettingen, terwijl Louis Vuitton zijn klassieke leren tassen heeft omgetoverd tot opvallende kettingen.

XXL schakelkettingen zijn een echte blikvanger

Links Kettingen Trend Sieraden Trends 2021

En nog een oudje maar Goldie! Het is veilig om te zeggen dat XXL schakelkettingen geen nieuw fenomeen zijn in de modewereld en dat de in het oog springende stukken in de loop der jaren een nietje zijn geworden voor alle liefhebbers van accessoires. Als het echter om de sieradentrends 2021 gaat, is het motto: hoe opvallender en groter, hoe beter! Dikke kettingen met een enorme ring van goud of zilver waren sterk vertegenwoordigd in de collecties van Victoria Beckham, Givenchy en Hermès en zijn een echt hoogtepunt. Of het nu wordt gecombineerd met een elegante top of met een leren jack – de sieraden zijn bij uitstek geschikt voor verschillende stijlen en geven elke outfit een nieuwe glans. De Chunky Chains kunnen alleen of in combinatie met andere filigrane kettingen worden gestyled in een gelaagde look.

Single-statement oorbellen behoren tot de grootste sieradentrends in 2021

Draag slechts één oorbel Sieraden Trends 2021

Weet je nog dat we het super gaaf vonden om maar één oorbel te dragen? Dan hebben we goed nieuws voor je: Single-statement oorbellen zijn echt terug en behoren tot de meest populaire sieradentrends in 2021. Modeontwerpers als Miu Miu, Valentino en Fendi hebben de look weer tot leven gebracht en ons laten zien hoe cool en chic het is ziet er eigenlijk uit. Een grote oorbel combineer je het beste met een subtiele en filigrane oorbel op het andere oor. Of het nu een zilveren oorbel met creolen, parels, veren of strass-steentjes is – je kunt er echt stoom afblazen! Het is alleen belangrijk dat de oorbel bij de outfit past en mooi in het oog springt en glamoureus is.

Speelse enkelbandjes zijn terug

Enkelbandjes trend sieraden trends 2021

Alles komt op een gegeven moment terug, althans in de mode. Enkelbandjes zijn een ander sieraad uit de jaren 00 dat een van de absolute musthaves is voor dit seizoen. Deze zijn echter gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn daarom niet alleen geschikt voor op het strand, maar kunnen ook op kantoor worden gedragen. De gouden enkelbandjes van Versace en Bottega Veneta werden al snel een echte sensatie en het nieuwe favoriete kledingstuk van alle fashionista’s. Of het nu gaat om sneakers, ballerina’s of hoge hakken – de trendy stukken kunnen worden gecombineerd met elk schoenmodel. Schelpsieraden zijn anno 2021 nog steeds een van de meest populaire sieradentrends en de zomerhangers sieren nu ook onze enkels. Als dit te speels voor je is, dan kun je filigrane en elegantere enkelbandjes met parels of subtiele schakel enkelbandjes gebruiken.

Mix goud en zilver

Sieradentrends 2021 combineren zilver en goud

Metaalmix is ​​niet alleen toegestaan ​​in de sieradentrends 2021, het is zelfs gewenst! Het mengen van gouden en zilveren sieraden werd lange tijd gezien als een absolute no-go! Gelukkig is dat eindelijk voorbij en kunnen we eindelijk al onze favoriete sieraden tegelijk dragen. Steeds meer mode-iconen laten ons nu al zien hoe goed de zilveren en gouden stukken met elkaar kunnen harmoniëren. De trend werkt het beste wanneer de verschillende metalen elkaar slechts in één gebied ontmoeten. Dit kunnen bijvoorbeeld meerdere ringen in zilver en goud zijn of colliers van verschillende lengtes in een trendy laagjeslook.

Sieradentrends 2021 parelsnoer modern