slaapkamer

10 ontwerpen voor een hemelbed voor moderne slaapkamerinrichting

Fantastisch decor-hemelbed met witte gordijnen

De romantische fabel Hemelbed siert niet langer alleen de slaapkamer van koningen en edelen. Tegenwoordig is het klassieke bed een modern meubelstuk geworden. Misschien is het glamoureuze bed meer voor romantici die van hun huis een klein kasteel willen maken. We hebben een aantal moderne en elegante ontwerpen voor hemelbedden voor u geselecteerd. De verschillende stijlen passen bij elke smaak.

Moderne meubels voor slaapkamers – het hemelbed

Bed design-rood dekbed grijs frame

De prachtige Hemelbed is praktisch en voegt extra warmte toe aan de privacy. De fantasierijke interessante bedontwerpen kunnen je helpen te ontsnappen naar een andere dimensie en minstens een tijdje weg te zijn van de realiteit. Comfort en warmte in de slaapkamer is het belangrijkste, want daar moet je ontspannen. Dit is tegenwoordig geen probleem meer, aangezien de meeste moderne huizen moderne verwarmingssystemen en goed geïsoleerde ramen hebben.

Verbazingwekkend hemelbedontwerp

Prachtig design bedgordijn

Velen geven echter nog steeds de voorkeur aan het traditionele bed, één Hemelbed kan echter ook van praktisch nut zijn. Laat je in ieder geval inspireren door de fantastische ontwerpen. Ze kunnen worden aangepast in verschillende interieursystemen. In het minimalistische design zijn geometrische vormen en de slanke hemelbedframes gebruikt. Dat Hemelbed ziet er bijvoorbeeld net zo goed uit in een rustieke omgeving die typerend is voor de landhuizen.

Slaapkamerinrichting – originele ideeën

zwart hemelbedframe-blauw dekbed

Dat Hemelbed heeft een bijkomend voordeel: het is onafhankelijk van de basisstijl, het frame kan worden bekleed om te harmoniseren met uw interieurontwerp. Gordijnen en luifels kunnen ook worden aangepast aan een bepaalde stijl of temperatuur.

Decoratie voor speciale gelegenheden 

Wanddesign romantisch hemelbed

Je kunt je slaapkamer omtoveren tot een kamer met een mediterraan thema, jungle, art-decostudio of zelfs een brutaal Parijse boudoir. Als je van gedachten verandert, hoef je alleen maar de gordijnen te veranderen! Je kunt je romanticus zijn Hilmmelbett zelfs bij speciale gelegenheden – zoals bijvoorbeeld voor Valentijnsdag of Kerstmis.

Witte harmonie

Witte fauteuil met hemelbed

Puristisch slaapkamerontwerp

minimalistische slaapkamer hemelbed grote ramen

Luxe slaapkamerontwerp

Slaapkamerinrichting-luxe

Elegant ontwerp en functionaliteit

modern wit hemelbed in slaapkamer

Interessante oplossing voor slaapkamers

Inrichting slaapkamer hemelbed

99 moderne trapontwerpen – absolute blikvangers in het woongedeelte