slaapkamer

Bedontwerp – hoe kies je het juiste bedframe en matras

Bedframe oranje kleur stoffen bedlampje

Het juiste ding Bedontwerp kan zorgen voor optimaal slaapcomfort – dit voorkomt slaapstoornissen en rugklachten en zorgt voor een volledig herstel. Maar wat moet u weten voordat u een bed koopt? Verschillende factoren spelen een beslissende rol bij de keuze.

Bedontwerp – comfortabel bedframe tegen slaapstoornissen

Meubeldesign origineel bedframe wit

Het maakt eigenlijk niet uit of het bedframe van metaal of hout is. Het belangrijkste is de beschikbare slaapruimte – minimaal 80-90 cm voor volwassenen en 70 cm voor kinderen. Dit betekent dat als u een tweepersoonsbed nodig heeft, deze tussen de 160-180 breed moet zijn. De bedlengte moet ook worden gekozen op basis van uw eigen lengte – er moet minimaal 20 cm vrij blijven. Bent u bijvoorbeeld 1.80 hoog, dan kunt u kiezen voor een bed van 2 meter lang. Singles die graag in een tweepersoonsbed investeren, moeten kiezen voor een langer bed Bedontwerp beslissen. Meestal adviseren de experts een bedhoogte tussen de 40-60cm, maar dit hangt eigenlijk af van je eigen voorkeuren. Degenen die hun toekomstige bed in de winkel testen, zorgen ervoor dat de hoogte correct is. Het hoofdeinde moet ook een beslissende rol spelen bij de keuze – je leest vaak graag in bed, en daarom moet je rug ook kunnen ontspannen terwijl je in bed zit.

Comfortabel bedontwerp en ergonomische matras voor meer slaapcomfort

hoge italiaanse meubels blauwe wandlamp

De matras geeft het lichaam ondersteuning – het is uiterst belangrijk voor het ligcomfort. Het moet zeker worden getest voordat je het koopt – als je een rechte rug hebt als je ligt en je comfortabel voelt in verschillende lichaamshoudingen, dan is dit de juiste matras voor jou.

De bedden zijn de nieuwste Bonaldo Collectie zijn uitstekende voorbeelden van een geslaagde combinatie tussen stijl en comfort.

Stof bruine kleur slaapkamer laminaatvloer

Kies bed decoreren katoenen deken minimalistisch

Stof groen kussen foto's modern design

Fotowand parket lederen bed hoofdeinde

Kussen leer comfortabele matras ergonomisch

Feng Shui slaapkamer originele constructie laag

Bekleding kleur wanddesign laminaatvloer

beige tweepersoonsbed Italiaanse fabrikant cool hoofdeinde

stijlvolle zwarte accenten glas muurverf

ergonomisch beddesign beige hoofdeindestof

beklede grijze muur gele accenten kleur

Constructie lederen meubel nachtlampje

Dekbedopstelling moderne slaapkamer

Bed paars wanddesign comfortabel zacht