slaapkamer

Slaapkamer met boxspringbedden – slaapcultuur en slaapcomfort

Design-in-blauwe-boxspringbed-slaapkamer-met-wanden-van-glas

Metalen bedden, massief houten bedden, gestoffeerde bedden, waterbedden, boxspringbedden – de keuze aan bedden voor onze geliefde slaapkamer is tegenwoordig enorm. Slaapkamer met boxspringbedden uitrusten betekent dat je je gezondheid niet verwaarloost. Want comfort en mooi design zijn aan de orde van de dag. Investeer in je gezondheid en richt de slaapkamer in met een modern boxspringbed.

Slaapkamer met boxspringbedden – een slaapcultuur met traditie

Comfort met een boxspring matrasbodem

Het boxspringbed werd eind 19e eeuw voor het eerst gebruikt in de VS als bed op basis van twee matrassen. Ze wilden een schone manier om de matrassen van de vloer te krijgen, maar in dezelfde vlakke positie op een vlakke ondergrond. Dus werd een nieuw type bed uitgevonden met een houten kistconstructie met een verenkern voor de basismatras. De naam boxspring is afgeleid van het Engelse woord “box” voor box en “spring” – voor lente. Sommigen noemen nog steeds de lattenbodem boxspring. Op het beroemde gezonken cruiseschip RMS “Titanic” werden in 1912 hoge bedden en slaapcomfort aangeboden voor de hogere klasse. Tegen het midden van de vorige eeuw Slaapkamer met boxspringbedden niet echt vastgesteld en gehandhaafd, behalve in Amerika en in de noordelijke helft van het Europese continent. Pas na de introductie van de eerste lattenbodems en binnenveringsmatrassen in het begin van de jaren vijftig, werden boxspringbedden niet alleen gebruikt voor eersteklas hotels, maar ook voor de inrichting van privéslaapkamers..

Slaapkamer met boxspringbedden – bedtype tegen rugpijn

de-matras-van-de-boxspring-bed-en-zijn-comfort

Steeds meer orthopedisten bevelen hun patiënten aan Slaapkamer met boxspringbedden als een soort genezend medicijn voor rugpijn. Er zijn verschillende stijlen en ontwerpen, enkele en dubbele springbedden; sommige zijn elektrisch verstelbaar en andere zijn voorzien van led-verlichting. In vergelijking met het normale bed heeft het boxspringbed 3 basislagen, die optimaal comfort bieden voor de wervelkolom en spieren en een hoog aanpassingsvermogen aan het hele lichaam. We hebben een box genoemd met een binnenveringsmatras, of ondermatras, een bovenmatras en een topper, en in een normaal bed vinden we het bedframe, lattenbodem en matras. Gun jezelf vreugde en geef je slaapkamer iets luxe, want de helft van het mensenleven gaat in bed voorbij, dat mogen we niet vergeten!

wit-gewatteerde-boxspringbed-muurdecoratie-hertenkop

Moderne slaapkamer met boxspringbed

rode beddengoed boxspring bed tegelvloeren

Tweepersoonsbed met een donker design

Design bedden-golvend design

Ongebruikelijk ontwerp

gewatteerd boxspring bed dubbel comfort

Optimaal aanpassingsvermogen

zwart-bed-patroon-matras-zwart-massief-houten-ladekast

Klassieke accenten in de moderne slaapkamer

wit-slaapkamer-boxspringbed-met-nachtkastjes-gemaakt van-leer

Gewatteerde high-end boxspringbedden

Luxe bedden-gewatteerde-gestoffeerde-paardenbeelden

Luxe boxspringbedden in grijze vloerbedekking

Hemelsblauw-bed-boxspring-bed-met-lades

Grijze muur slaapkamer boxspring bed

Decoratief muur-in-zwart-groen-boxspring bed tweepersoonsbed

ronde high-end boxspring bed

Boxspringbed op rol in grijs

Zolderkamerboxspringbed-in-blauw

Boxspring bed houten kruk hanglamp patroon