slaapkamer

Zes geweldige slaapkamerontwerpideeën van Roche Bobois

Slaapkamer-design-ideeën-van-Roche Bobois

Zes geweldig Ideeën voor slaapkamerontwerp van Roche Bobois voor u klaar om uw perceptie van de klassieke en hedendaagse premisse te veranderen. Waar we slapen, ontspannen en privémomenten van vreugde en intimiteit hebben. Dompel jezelf onder in de ongelooflijke wereld van alle Roche Bobois-collecties. Wanneer we de geweldige producten krijgen van Roche Bobois we kunnen de presenteren Ideeën voor slaapkamerontwerp niet voorzien. Inderdaad, deze ideeën maken een geweldige indruk. Bekijk ze en kies jouw favoriet.

Slaapkamerontwerpideeën van Roche Bobois – Productie en bedrijfsvisie

horizon-bed-slaapkamer-design-ideeën-van-Roche Bobois

Naast het geweldige Slaapkamerontwerpideeën van Roche Bobois de studio en de arbeiders achter het bedrijf Roche Bobois hebben veel te tonen en te bieden. De buitenmeubelen zijn bijvoorbeeld de specialiteiten van de designstudio in Roche Bobois. U vindt er ook veel decoratie-ideeën zoals hangers, tapijten, gordijnen en vele andere. Ze zijn echter allemaal nauw verwant aan de belangrijkste concepten die worden gebruikt voor de meubelconstructie en -inrichting in een bepaald interieur.

De eerste drie geweldige slaapkamerontwerpideeën van Roche Bobois

Tapinassi-Manzoni-bed-slaapkamer-design-ideeën-van-Roche Bobois

Het eerste model van de geweldige Slaapkamerontwerpideeën van Roche Bobois is het creatieve werk van twee van de meest getalenteerde en geliefde ontwerpers die in het bedrijf werken. Tapinassi en Manzoni laat ons een eclectische opvatting zien. Een goed verlicht en ruim genoeg uitgangspunt dat helemaal niet op een slaapkamer lijkt. De grote raampartijen en de minimalistische leegte benadrukken de elegante stijl. De verfijning wordt bereikt door het prachtige bedontwerp, dat perfect kan worden gecombineerd met een tafel en stoel, beide van verschillende afmetingen. De originele decoratie op de tafel accentueert het reflecterende en gespiegelde concept van het interieur.

Marina-slaapkamer-design-ideeën-van-Roche Bobois

Dat Jachthaven slaapkamer is het idee dat het dichtst in de buurt komt van het verbazingwekkende Slaapkamerontwerpideeën van Roche Bobois dit jaar. Het bijzondere bed vormt een adembenemende combinatie met de salontafel, die een vreemde vorm heeft. Dit kan worden voorgesteld als een wijziging of hybride tussen een fauteuil en een retro bureau. De elegante witte kasten zijn gemaakt van hoogwaardige houtmaterialen. Ze zijn net zo compact en handig als de planken en kast die we kennen en zien in onze overvolle keukens.

Design-ideeën-van-slaapkamer-van-Roche Bobois

Dat IJdelheid slaapkamer is in een klassieke kleurstelling. Het team achter Roche Bobois bereikt een niveau van perfectie dat nergens anders te zien is, in geen enkele andere verzameling geweldige ideeën voor slaapkamerontwerp. De elegante lijnen, de elegantie van de meubelopstelling en de eenvoudige en traditionele decors werken samen door de belangrijkste regel in een slaapkamer te accentueren – comfort en intimiteit. Het bed is erg mooi en indrukwekkend en het ingebouwde nachtkastje symboliseert de innovaties die Roche Bobois probeert te volgen en toe te passen in hun ideeën.

Twee geweldige kinderkamerideeën en bedontwerpen van Roche Bobois

kinderkamer-design-ideeën-roche-bobois

Deze twee geweldige kinderkamerontwerpideeën van Roche Bobois zijn perfecte keuzes als je je afvraagt ​​wat voor soort slaapkamer je moet ontwerpen voor je kind. De accenten vallen op de volgorde en de regelmatige opstelling van de meubels. De ontwerpers volgden het idee om meer ruimte voor het kind te creëren door de belangrijkste elementen – het bed, het bureau en de planken – in een hoek te plaatsen. De inrichting is eenvoudig en functioneel. Er is niets nutteloos of overbodigs en het kind voelt zich hier op zijn gemak, wat hij of zij ook doet – ontspannen, huiswerk maken, spelletjes spelen of kletsen met gasten.

TIRAMOLLA-kinderkamer-modulair-meubels

Het bedontwerp van Roche Bobois sluit aan bij het concept voor een gezonde, rustgevende en aangename slaap. Het comfort is in balans met de klassieke schoonheid en het eindresultaat is perfect.

En nog een paar bedontwerpen van Roche Bobois

maestro-bed-slaapkamer-design-ideeën-van-Roche Bobois

Reflet bed

reflet-bed-slaapkamer-design-ideeën-van-Roche Bobois

Diasapon-bed

Diapason-bed-slaapkamer-design-ideeën-van-Roche Bobois

Anarima bed

ANARIMA-bed-slaapkamer-design-ideeën-van-Roche Bobois

Abigaïl