Sport

Stand-up paddleboard met een innovatief ontwerp – SipaBoards

Stand-up paddleboard -design-sipaboards-seee-water-sport-innovative

Staand peddelen is momenteel de populaire watersport en wordt beoefend op vlak water, of het nu een meer, rivier of kanaal is. De bruikbare uitrusting is beperkt tot één Stand-up paddleboard en peddels, die worden uitgebreid en aangepast aan verschillende omstandigheden.

Stand-up paddleboard van SipaBoards

Stand-up paddleboard -design-sipaboards-functionele-technologie-e-motor

Deze vorm van watersport komt oorspronkelijk uit Azië, waar vissers in het water op vis jaagden. Stand-up peddelen, zoals we dat nu kennen, was wat surfers deden in dagen dat er weinig wind en golven waren om te trainen en in vorm te blijven.

Verpak het stand-up paddleboard en accessoires in een zak

sta-op-paddleboard-design-sipaboards-sport-wateruitrusting-functioneel

Er zijn twee varianten voor stand-up paddleboards – vast en opblaasbaar. De tweede heet nog steeds ‘inflatable’ (uit het Engels) en kenmerkt zich door zijn vernieuwende design. De zelfopblazende paddleboards van SipaBoards kunnen worden verpakt in een rugzak, waar alle apparatuur in komt – inclusief paddles.

Zelfopblazend stand-up paddleboard

sta-op-paddleboard-design-sipaboards-zelfopblazend-mechanisme-innovatief

De paddleboards verschillen in vorm en afmetingen afhankelijk van de toepassing. Ze worden gebruikt in plaats van matten om fitnessoefeningen te doen of om yoga te spelen op het wateroppervlak en natuurlijk om te peddelen.

Stand-up paddleboard met speciale technologie – ‘Air’ en ‘Drive’

stand-up-paddleboard-design-sipaboards-model-air-mechanism-air

In tegenstelling tot de gebruikelijke opblaasbare modellen stand-up paddleboards, kenmerken deze van SipaBoards zich door een innovatief design dat vooral aansluit bij de praktijk. Het board kan worden opgeblazen door een interne pomp zonder extra ondersteuning van jou.

Stand-up paddleboards van SipBoards besparen ruimte en tijd voor apparatuur

stand-up-paddleboard-design-sipaboards-sport-zelfopblazend

De zelfopblazende Sipaboards besparen ruimte en moeite en zijn daardoor gemakkelijk te vervoeren. Alleen het juiste plezier wordt overgelaten aan de gepassioneerde watersporter. Bekijk de video over hoe het Air-model correct werkt.

Zelfopblazend paddleboard – hoe het werkt!

Bijzonder praktische en ruimtebesparende uitrusting om te surfen – SipaBoards

stand-up-paddleboard-design-sipaboards-zelfopblazende-technologie-sport-praktisch

Alle SipaBoards zijn optioneel verkrijgbaar met een externe pomp, die het board ook in enkele minuten opblaast. Het is een essentieel voordeel voor beginners die veel moeite doen om gecompliceerde apparatuur uit te pakken, te bedienen en weer op orde te brengen.

Innovatief ontwerp maakt balans van het paddleboard mogelijk

sta-op-paddleboard-design-sipaboards-balance-electric-control

Een andere innovatieve technologie van SipaBoards is de ‘Drive’-functie. Er is een straalmotor ingebouwd, die de balans stabiliseert en wiebelen vermindert. Bovendien kan de elektrische voortstuwingskracht nuttig zijn voor beginners, kinderen en voor langere reizen en hen ondersteunen bij het peddelen tot 3 uur.

Innovatief stand-up paddleboard-ontwerp voor vrije tijd

sta-op-paddleboard-design-sipaboards-controle-elektrische-balans

De elektrische aandrijving kan worden aangestuurd via een Bluetooth-verbinding op de mobiele telefoon. Het ‘Drive’-model is al te koop en de ‘Air’ bevindt zich nog in de ontwikkelingsfase die alleen gefinancierd kan worden. De eerste serieproductie zal starten wanneer het gebruikte bedrag is bereikt op KickStarter.

Stand-up paddleboard van Sipaboards – zelfopblazend en met een geïntegreerde elektromotor

stand-up-paddleboard-design-sipaboards-surfen-meer-watersporten

Het team van uitvinders en makers van SipaBoards heeft zich tot doel gesteld dat staand peddelen een leuke en toegankelijke watersport is, daarom moet de uitrusting ook licht en betaalbaar zijn. Je kunt het concept steunen op Kickstarter.

Paddleboard met geïntegreerde extra stuwkracht

stand-up-paddleboard-design-sipaboards-surfen-atleten-water-prot

Een innovatief stand-up paddleboard-concept

sta-op-paddleboard-design-sipaboards

* Lees meer over de paddleboards van SipaBoards hier en steun het project op KickStarter