Tapijten & matten

5 moderne tapijtontwerpen voor een feelgood-sfeer

moderne tapijtontwerpen toulemonde bochart

Moderne tapijtontwerpen kan in elke woonkamer een geweldige blikvanger worden. Daarom kies je een vloerkleed dat zowel bij jouw voorkeuren past als een vleugje originaliteit toevoegt aan je woonkamer. Hier hebben we 5 geweldige ontwerpen samengesteld uit de enorme selectie die je wat ideeën kunnen geven.

Ultramoderne tapijtontwerpen met originele ideeën

modern tapijt parijs 1919 felle kleuren

Moderne tapijtontwerpen worden ook gemaakt door het Franse bedrijf Toulemonde Bochart aangeboden. Het onderscheidende ontwerp van dit vloerkleed, genaamd Paris 1919, is gemaakt door Jean-Charles de Castelbajac. De gedurfde graphics en nog gedurfdere kleuren vormen een speels patroon dat een element van plezier in elke kamer van uw huis brengt. De elementaire, bijna kinderlijke motieven bieden levendige kleuren. Dit vloerkleed kan ook aan de muur worden gehangen.

Moderne tapijtontwerpen van leer – Zanzibar tapijt van Limited Edition

modern design zanzibar tapijt gemaakt van leer

Bruin leren vloerkleed

Tapijtdesign zanzibar vuilafstotend

met een metaalachtige glans

modern tapijt zanzibar zilver metallic glans

We houden van dit fantastische leren vloerkleed van ” beperkte editie“Uit België. Het Zanzibar vloerkleed brengt een exotisch tintje aan elke kamer in je huis. Gemaakt met behulp van traditionele methoden, overlappen de 100% gladde leren stroken op een kunstzinnige manier om een ​​prachtige look te krijgen. Het vlekbestendige vloerkleed is verkrijgbaar in een rijke bruine kleur of met een moderne metallic afwerking, die een vleugje glamour toevoegt.

Moderne tapijtontwerpen met bloemmotieven van Casalis Belguim

modern tapijt zwart bloemenpatroon

Dat de winter voor de deur staat betekent niet dat we geen bloemen meer in huis kunnen hebben. Bekijk dit prachtige vloerkleed van Casalis België, die het hele jaar in stijl in je huis kan bloeien. Moderne tapijtontwerpen zoals deze zou je leefruimte weer tot leven brengen.

Beige tapijt met bloemmotief

casalis beiras moderne ontwerpen beige bloemmotief

Dit op de natuur geïnspireerde vloerkleed is ontworpen door ontwerper Matali Crasset voor Nodus ontworpen en heeft een prachtig groen kleurenpalet, met verhoogde bruine “wortels” die vanuit het midden naar buiten komen. De uiteinden van de wortels strekken zich uit over de rand van het tapijt en creëren een illusie van beweging. Dit ongebruikelijke voorbeeld van moderne tapijtontwerpen behoort tot een beperkte collectie van slechts 20 tapijten die handgemaakt zijn in Nepal.

Moderne tapijtontwerpen geïnspireerd door de natuur

modern vloerkleed geïnspireerd door de natuur met wortels

“Roots” door Nodus

modern design op de natuur geïnspireerde nodus

Deze levendige tapijten van het Duitse bedrijf Verdieping naar de hemel  zou ons humeur zeker verbeteren. Met felle kleuren en opvallende patronen biedt de nieuwe tapijtcollectie klanten oosterse, handgemaakte details die elk tapijt tot een kunstwerk maken. Deze levendige vloerkleden zijn er in een grote verscheidenheid aan vormen en maten.

Kleurrijke tapijten van Floor to Heaven

moderne ontwerpen vloer tot hemel kleurrijk

moderne ronde matten

moderne matte kleuren

Tapijten met gekleurde patronen

moderne tapijtontwerpen kleurrijke levendige texturen