Tapijten & matten

Moderne tapijten – luxe uit Tibet

Moderne Tibetaanse tapijtornamenten sterke kleuren

Moderne tapijten een belangrijke rol spelen in de inrichting. Je blaast het moderne interieur van traditioneel Tibetaans vakmanschap nieuw leven in. De bekende Tibetaanse weeftechnologieën staan ​​zeker garant voor een hoge kwaliteit. De nieuwe moderne artistieke tapijten uit Tibet weerspiegelen de internationale Art Deco-stijl in eenvoudige lijnen. De materialen die tegenwoordig worden gebruikt voor woonkamervloeren – tegels of parket en daaropvolgende moderne tapijten, gecombineerd kunnen uiteraard zorgen voor het comfort en de verbazingwekkende schoonheid van een kamer.

Moderne tapijten uit Azië – kenmerken van de hoogste kwaliteit

Tibetaans tapijt ontwerp bloemmotief-Tufekian

Moderne tapijten uit Azië bieden de hoogste kwaliteit van weelderige textielontwerpen. Dankzij traditionele oosterse technieken hebben Tibetaanse ambachtslieden moderne ontwerpen en kleuren samengesteld, waardoor tapijten van tijdloze schoonheid en moderne kunst zijn ontstaan. Voor de Tibetaanse tapijten worden patronen met abstracte vormen, natuurlijke ornamenten, symbolen en eenkleurige velden gebruikt. De beroemde tapijtontwerper James Tufenkian zei: “Een tapijt moet een ruimte definiëren, een brandpunt zijn, waarmee het meubilair harmonieert. Een goed vloerkleed is een van de weinige dingen die je tientallen jaren kunt gebruiken en die nog steeds waarde hebben. “

Moderne tapijten – combineer oud en nieuw in interieurdesign

Tibetaans tapijt ontwerpt rode kleurrijke kleurencombinatie

Alle moderne tapijten uit Tibet kan elk ontwerp met succes aanvullen – van modern minimalisme tot klassiek meubilair tot levendige kleuren en patronen. En voor wie een speciale smaak heeft, kunnen deze tapijten naar wens met de hand gemaakt worden. Moderne tapijten helpen met de mix van oud en nieuw in interieurontwerp. De luxe Tibetaanse tapijten bieden een prachtige textieldecoratie.

Vervaardiging van Tibetaanse tapijten – wereldindustrie

Tibetaanse tapijtontwerpen ideeën

De wereldleider in Tibetaans tapijtontwerp creëerde Tufenkian moderne tapijten, die zijn geweven van fijne en natuurlijk gestructureerde Tibetaanse wol. De enige moderne textieltechnologie is het gebruik van kleurstoffen. Moderne tapijten van Tufenkian brengen rijke, gedempte tinten, gezelligheid en warmte naar het dikke pluche tapijt, terwijl sterke geometrische patronen structuur en ritme toevoegen aan het kamerontwerp.

Moderne tapijten uit Tibet en Nepal

kleurrijke tapijten Tibetaanse tapijtcollectie

Los Gatos creëert collecties met Tibetaanse en Nepalese designinspiraties. Haar moderne tapijten hebben geometrische en traditionele bloemenpatronen en zijn met de hand geweven. De prachtige wollen tapijten zijn prachtig van vorm en stijl.

Tapijt met bloemmotieven

Bloemenpatroon tapijt Aziatische stijl

Klassieke tapijten met dierenversieringen

Tibetaanse tapijten klassieke luxe uit Azië