Tatoeage ideeën

Minimalistische tatoeages zijn trendy! Dit zijn de mooiste ideeën en ontwerpen voor je volgende tattoo!

De kunst van het tatoeëren is de laatste jaren steeds populairder geworden en volgens een onderzoek wordt elke vijfde Duitse burger getatoeëerd. Terwijl grote tatoeages vroeger meer werden gezien als een rebels teken, is nu precies het tegenovergestelde in zwang. Of het nu gaat om delicate fineline-tatoeages of zinvolle zelfliefde-tatoeages – de kleine en filigrane lichaamsversieringen hebben de tattoo-wereld stormenderhand veroverd en zijn ongetwijfeld een van de meest gewilde tattoo-trends voor 2021. Maar soms is minder meer en zijn minimalistische tatoeages het duidelijke bewijs die maat maakt niet uit. Van bloemen tot schattige hondentatoeages – de keuze aan motieven is enorm, dus er is gegarandeerd voor elk wat wils. Of je nu een minimalist bent of iets discreets wilt voor je eerste tattoo – in dit artikel hebben we de mooiste ideeën voor je op een rijtje gezet! waar wacht je op? Laat je inspireren door onze fotogalerij en bel de tattoo studio!

Wat minimalistische tatoeages precies zo speciaal maakt?

Schoudertattoo voor vrouwen, harttattoo-motief betekenis

Zelfs als minimalistische tatoeages meestal superklein en discreet zijn, zijn ze, afhankelijk van het onderwerp, nog steeds vol betekenis en hebben ze een aanzienlijke impact op de stijl van een persoon. We hoeven tenslotte niet ons hele lichaam te tatoeëren om onze gevoelens te uiten, toch? De delicate tatoeages zijn meestal in zwart uitgevoerd en de techniek is gericht op eenvoudige en rechtlijnige ontwerpen en vormen. Wat de plaatsing betreft, zijn er geen grenzen aan je fantasie en komen de minimalistische tatoeages op elk deel van het lichaam tot hun recht. Aangezien de tattoo-trend draait om nauwkeurigheid en zelfs de kleinste slip later te zien is, moet je een echte professionele artiest kiezen met veel ervaring.

Minimalistische zonnebloemtattoos

kleine tattoo-ontwerpen met betekenis zonnebloem tattoo-afbeeldingen

Er zijn zoveel redenen waarom je een minimalistische zonnebloemtattoo zou moeten krijgen. Zonnebloemen zijn een heel speciaal soort plant en symboliseren optimisme, vreugde en spiritueel geloof. Als je om de een of andere reden af ​​en toe je tatoeage wilt verbergen, dan zijn de pols of onderarm en bovenarm de beste keuze voor jou! De meer gedurfde onder jullie kunnen bijvoorbeeld kiezen voor een tatoeage in de nek of op de voetzool.

Zonnebloem Tattoo Betekenis Tattoomotief Bovenarm Vrouwen

Zonnebloem Tattoo Betekenis Minimalistische tatoeages voor vrouwen Afbeeldingen

Nek tattoo afbeeldingen minimalistische tatoeages voor vrouwen

Filigrane rozen als minimalistische tatoeages

minimalistische tatoeages afbeeldingen rose tattoo betekenis

De tattoo-trends voor 2021 staan ​​in het teken van de natuur en eenvoud en bloemtattoos zijn daar een duidelijk bewijs van. Abstract, filigraan en gewoon tijdloos – de roos is waarschijnlijk de klassieker onder de bloemmotieven en kan zowel door mannen als vrouwen worden gedragen. Afhankelijk van de kleur van de bloem, kunnen minimalistische tatoeages veel dingen vertegenwoordigen, waaronder eeuwige liefde, pijn of vreugde. De prachtige bloem en doornen zorgen voor een interessante balans en zijn bedoeld om de drager eraan te herinneren dat het leven goede en slechte dagen heeft.

minimalistische tatoeages met betekenis rozen tattoo ontwerpafbeeldingen

rode tatoeages foto's roos tattoo ontwerp klein

Kleine geometrische tatoeages zijn trendy

geometrische tatoeages foto's bloemen tattoo ontwerp klein

Soms is minder meer en dit is vaak het geval bij minimalistische tatoeages. De eenvoudige geometrische vormen komen goed tot hun recht in de subtiele kunstwerken en zijn ook ideaal voor alle tattoo beginners. De tattoo-stijl kenmerkt zich door super heldere lijnen en richt zich alleen op de essentie in het ontwerp. Maar dat is precies wat geometrische tatoeages zo uniek maakt en het eindresultaat is altijd behoorlijk spectaculair. Bovendien zijn er geen grenzen aan de keuze van het motief en kun je bijna alles tatoeëren wat je maar wilt. Of het nu gaat om eenvoudige contouren, een kat of een schattige papieren vliegtuigtattoo – alles is toegestaan!

Geometrische tatoeages trend 2021 kleine tattoo-ontwerpen in de nek

Kat Tattoo Betekenis Tattoo Trends 2021

kleine voet tatoeages voor vrouwen kat tattoo ontwerp betekenis

Lief en vol betekenis: engelentattoo

Angel tattoo-ontwerp betekent minimalistische tatoeages op het sleutelbeen

Een engelentattoo staat meestal voor een zeer emotionele band voor de drager en is een prachtige manier om iemand van wie we houden te eren. Kortom, de engel is een zeer religieus symbool en wordt vaak geassocieerd met het verlangen naar zuiverheid en het goede in het leven. Of het nu gaat om engelenvleugels, een date of een beschermengel, er zijn geen grenzen aan je creativiteit op het gebied van design en praktisch alles is mogelijk.

Tattoo-ontwerp met engelenvleugels, wat betekent minimalistische tatoeages op de voet

Angel Tattoo Design betekent minimalistische tatoeages voor vrouwen

Hart als motief voor minimalistische tatoeages

Minimalistische tatoeages voor vrouwen hart tattoo ontwerp betekenis

Een klein hartje is ook ideaal voor schattige en betekenisvolle minimalistische tatoeages. Het motief is supereenvoudig, vrouwelijk en ideaal voor iedereen die zijn genegenheid of emoties met de wereld wil delen. Hoewel het een specifieke persoon of een bepaald moment in het leven kan vertegenwoordigen, kan een harttatoeage ook een algemene kijk op het leven vertegenwoordigen. Dus als je ten volle van het leven wilt genieten of een herinnering nodig hebt dat alles wat we nodig hebben liefde is, dan is een minimalistische harttattoo de beste keuze voor jou!

Hart Tattoo Betekenis Vriendschap Tattoo Ideeën

Minimalistische hondentatoeages

Bovenarm tattoo ontwerpen voor vrouwen tattoo hond minimalistisch

Honden zijn de beste vriend van de mens en als je van je trouwe viervoeter houdt, waarom zou je ze dan niet eren met een schattige hondentattoo? Minimalistische tatoeages zijn een geweldige manier om onze hond in het geheugen te houden voor wie hij werkelijk is – liefdevol en zorgzaam. U kunt het ontwerp personaliseren naar uw wensen en bijvoorbeeld de naam of pootafdrukken toevoegen.

Minimalistische tatoeages voor vrouwen tattoo ontwerpafbeeldingen voor honden

kleine tatoeages voor vrouwen tattoo hond minimalistisch

Tattoo hond minimalistische kleine tatoeages met betekenis

Vogel tatoeages

Bird Tattoo Design Betekenis Minimalistische tatoeages Afbeeldingen

Minimalistische tatoeages kunnen werken met een verscheidenheid aan ontwerpen en motieven, waaronder een vogeltattoo. Vogels zijn prachtige wezens die vaak worden geassocieerd met vrijheid, moed en wijsheid. Afhankelijk van welke vogel is afgebeeld, kan de tatoeage een heel andere symboliek hebben. De uil staat bijvoorbeeld voor gratie en geluk, terwijl de duif staat voor een nieuw begin, hoop, overwinning en harmonie.

minimalistische tatoeages voor vrouwen vogel tattoo ontwerp betekenis

Voet tatoeages voor vrouwen kleine vogel tattoo ontwerp betekenis

Vogeltattoo Betekenis tatoeagetrends 2021

Citaten en gezegden als minimalistische tatoeages

Tattoo gezegden ideeën minimalistische tatoeages foto's

Citaten en tattoo-uitspraken zijn aantoonbaar een tijdloze klassieker in de tattoo-wereld en een populaire keuze voor minimalistische tatoeages. Is er een specifiek woord dat jouw benadering van het leven beschrijft? Of misschien een citaat uit een boek dat je opvrolijkt en motiveert? Je kunt absoluut alles laten tatoeëren dat je karakter het beste beschrijft en hoe meer inspiratie je meeneemt, hoe mooier je nieuwe tattoo later zal zijn!

Tattoo Minimalistische Naam Tattoo Design Afbeeldingen

Pols tattoo ideeën minimalistische tatoeages foto's

minimalistische tatoeages voor vrouwen kleine tattoo-uitspraken ideeën