Tatoeage ideeën

Wolf Tattoo – Betekenis, 15 ideeën en ontwerpen alleen voor Wolf Head Tattoo

tattoo wolf wolf hoofd gekleurd blauwe tanden grimmige maan oranje

De tatoeage die je kiest, moet niet zomaar gedachteloos worden gekozen. In plaats daarvan wordt het geassocieerd met bepaalde symbolen en betekenissen die bedoeld zijn om uw persoon, karakter of uw ervaringen en ervaringen weer te geven. In dit artikel willen we dat je Wolf tatoeage voorstellen en wat het betekent, afhankelijk van de manier waarop het wordt weergegeven.

Wolf Tattoo – Kleurrijk, Japanse stijl

wolf tattoo mouw idee japanse stijl kleurrijke kleuren zwart bont

De wolf tattoo komt oorspronkelijk uit Noord-Amerika. Daar gebruikten de Indianen het als lichaamssieraad, wat een positieve invloed op hun leven zou hebben. Maar ook de Kelten gebruikten de wolf als symbool. Niet elke afgebeelde wolf betekent echter hetzelfde. Afhankelijk van het ontwerp en de activiteit van de wolf, kan het verschillende betekenissen hebben.

50 Viking-tatoeage-ideeën en interessante symbolen in de Noorse mythologie

Minimalistische, geometrische dierentatoeages van Nouvelle Rita

De dromenvanger-tatoeage en de betekenis ervan + ideeën voor alle delen van het lichaam

Nordic Wolf Tattoo – Fenrir, de Fenris Wolf

wolf tattoo nordic rode kleur idee klauw arm

De wolf kan zowel eenzaamheid als individualisme symboliseren. Tegelijkertijd wordt hij ook gezien als een spirituele gids. Hier zijn nog een paar verklaringen:

Eenzame wolf

tattoo wolf onderarm eenzaam bos pols ontwerp arm

De eenzame wolf is bijzonder geschikt voor solisten. Dus als jij een van die mensen bent die hun leven in eigen handen neemt, veel tijd alleen doorbrengt en dat graag doet, dan is de lone wolf de juiste keuze voor jou. Het symboliseert een ijzeren wil en kracht.

Zwarte wolf voor rebellen

tattoo wolf onderarm halve mouw zwarte bloem

Als de wolf-tatoeage in het zwart is ontworpen, symboliseert deze de donkere kant van de wolf. Dus ben je meer een wilde natuur, dan heb je de juiste keuze gemaakt. Grommende wolven die ook hun tanden verbrijzelen versterken deze symboliek nog meer.

Wilde wolf in het zwart

wolf tattoo wolf hoofd onderarm zwart ontwerp agressief bloem accent

Op dezelfde manier kan een agressieve wolf staan ​​voor kracht en bescherming van het gezin. Dienovereenkomstig is een andere betekenis van dit type wolftattoo loyaliteit en mannelijkheid.

Keltische wolf

wolf tattoo tribal keltisch ontwerp huilen zwarte poot

De tribal is en blijft een populair tattoo-ontwerp. En als dit ontwerp is gekozen voor de wolf-tatoeage, weerspiegelt u kracht en ook het gezin. Bij de Keltische wolf worden meestal dikke lijnen gebruikt voor het ontwerp. Deze smelten gelijkmatig samen en lijken zo eindeloos.

Huilende wolf

tattoo wolf tattoo idee bos maan heuvel huilen

Kortom, de betekenis van deze tatoeage is precies wat men associeert met de afbeelding. Het eenzame schepsel heeft niemand anders dan de maan. Het kan ook staan ​​voor de geheimen van de duisternis of zelfs de dood.

Idee voor een wolventattoo met dromenvanger

tattoo wolf dromenvanger hoofd veer indisch ontwerp

De wolf zou een beschermende functie hebben. Het geeft kracht aan de persoon die een wolf-tatoeage draagt ​​en helpt bij hun ontwikkeling. We hebben hier een aantal geweldige ontwerpen voor je samengesteld:

Japanse wolf tattoo

tattoo wolf japanse stijl bloesem bomen kleurrijk ontwerp idee

Als je van Japanse ontwerpen houdt, kun je ook de wolf-tatoeage dienovereenkomstig kiezen. De Japanse tatoeages worden vooral gekenmerkt door bloemen en veel felle kleuren.

tattoo wolf fenriswolf fenrir tanden raaf combinatie bovenarm

Je kunt de wolftattoo ook combineren met een ander dier. Op deze manier geef je de tatoeage een verdere betekenis en creëer je een individueel ontwerp.

tattoo wolf hoofd schedel origineel zwart rode accenten zwarte tanden

Deze wolfskoptattoo toont een zwarte wolf, maar is op een originele manier ontworpen. De helft ervan is een schedel. De symboliek wordt nog eens versterkt door de ontblote tanden.

wolf hoofd tattoo sjabloon tribal idee modern design

Combineer de wolfskop met een tribal tattoo. Je krijgt een Keltisch ontwerp dat erg populair is.

tattoo wolf onderarm volle maan blauw paars nuances huilen boom wolf hoofd

Als je van kleurrijke tatoeages houdt, kun je de huilende wolf-tatoeage ook in kleur weergeven. Met kleuren als blauw en paars ziet het ontwerp er bijzonder mysterieus en mystiek uit.

wolf tattoo kleuren sikkel maan huilen wolf hoofd tattoo

Hier zie je een huilende wolf in een gekleurde versie. Meestal wordt als motief gekozen voor een volle maan, maar een halve maan zorgt voor afwisseling en individualiteit. De wolftattoo hoeft ook niet per se veel ruimte in beslag te nemen. Er kan ook gekozen worden voor een klein ontwerp.