technologie

De HTC One M8-smartphone en compatibele accessoires

Mobiele telefoon HTC One driekleurige accessoires

Een nieuw jaar, een nieuwe smartphone. Helemaal aan de top van de markt op dit moment, in het dunne rijk van vlaggenschipapparaten, is de nieuwe HTC One M8 Smartphone. Het heeft echter nog steeds een klein marktaandeel, slechts een paar procent van de wereldwijde verkoop van slimme apparaten (vergeleken met de 30 procent van Samsung).

HTC One M8 was vorig jaar de beste telefoon op de markt

voor-achter-HTC-One-mobiel-nieuw

Nu is er een nieuwe die HTC One M8 Smartphone. Hiermee heeft de HTC een heus uitroepteken neergezet, waartegen de complexe wereld van de smartphone moet worden afgemeten. We spraken met Daniel Hundt, de wereldwijde creative director van HTC, over de nieuwe M8 en wat deze betekent voor de uitbreiding en verdere ontwikkeling van het bedrijf.

De HTC One – perfect en functioneel

m8 HTC One mobiele telefoonscherm

“Het is geweldig om voor een bedrijf te werken dat zo gericht is op design”, legt hij uit. “We streven naar een bijna perfect product. De grote uitdaging tussen M7- en M8-smartphones is hoe je het goede beter kunt maken. “De eerste ontving een reeks designprijzen en zijn opvolger blijft ernaar streven om te bouwen wat hem zo wenselijk maakt. Het antwoord is meer metal – meer dan 70 tot 90 procent im HTC One M8. Hundt beschrijft het moeizame proces van het opnemen van de tien telefoonantennes in een metalen behuizing. “Het voelt echt solide en gemakkelijker aan”, zegt hij. “We zijn van plastic af.”

Een designproduct 

smartphone-HTC-One-nieuwste-accessoires-markt

De taak van een telefoonontwerper is om een ​​harde koers te varen tussen de technologische grenzen en de tastbare kwaliteit van een toestel, zeker voor dit toestel dat nooit uit onze handen lijkt te komen. “Het geeft veel voldoening”, zegt hij, “omdat je tegelijkertijd ontwerper en gebruiker bent. Wij maken producten waar mensen echt op kunnen vertrouwen. We wilden mobiele telefoons maken die een verlengstuk van mensen zijn.” De CEO van HTC ging zelfs een paar maanden met een testmodel HTC One M8 in de zak om er zeker van te zijn dat het apparaat perfect “aanvoelt”.

Eigenschappen en technologieën

de-HTC-One-blauwe-back-accessoires

Dat HTC One M8 Smartphone is zeker een zeer goede smartphone die veel prestaties biedt en met zijn design weet te overtuigen. Het ziet er stijlvol uit, wordt geleverd met een vijf-inch scherm, heeft slimme nieuwe fotografietrucs, een verscheidenheid aan sensoren die reageren op aanraking, evenals de nieuwste versie van HTC Sense-software en een Android-add-on die een paar Tricks-pauzes ondersteunt . Maar kun je de beste mobiele telefoon kopen? Ja, het is zeker tastbaarder dan ooit tevoren, de M8 is een waardige smartphone zoals de Galaxies en iPhones.

De nieuwe trends in de HTC-wereld

de-HTC-One-foto-mobiele-telefoon-accessoires

Het volgende paradigma van kleine apparaten is om draadloos verbinding te maken met je smartphone om “de bruikbaarheid te verbeteren”. , gegaan. Naarmate mobiele telefoons groter worden, zal ook de accessoiremarkt snel groeien.

Moderne luidspreker 

m8-HTC-Een-de-nieuwste-accessoires

De technologieën in smartphones ontwikkelen zich snel

Handy-HTC-One-kleine-accessoires

Comfortabel onderweg – Bluetooth-accessoires

de-nieuwe-HTC-One-technologie-accessoires