technologie

De nieuwe iPhone 6 krijgt een groot scherm

 iPhone-6-vergelijking-iPhone-5-met-iPhone-4-technologie

Er is goed nieuws voor alle fans van de nieuwe technologieën voor mobiele telefoons – ze kunnen een telefoon krijgen die lid is van de grote i-familie op de hightechmarkt – de Iphone 6. Wat zijn de verschillen met de oude iPhone 5 en de andere telefoons? De specialisten zullen het antwoord zo geven.

De nieuwe iPhone 6 krijgt een groot scherm

iPhone 6 nieuwe telefoonontwerpweergave

Op internet werd interessante informatie aangekondigd dat de nieuwe generatie smartphones van appel vriendelijke groeten. Volgens verschillende bronnen is het nu al duidelijk dat dit de nieuwe is Iphone 6 zal in twee versies op de markt verkrijgbaar zijn. De ene heeft een display van 4,7 inch en de andere is 5,5 inch..

De nieuwe iPhone – dunner, maar met een breed scherm

iPhone-6-nieuw-hand-display-idee

Wat betreft de nieuwe, grotere iPhone, heeft Sonny Dickson, die vorig jaar voor de officiële release betrouwbare foto’s van de iPhone 5c en Retina iPad mini uitbracht, nu een interessante foto laten zien.

De afmetingen van de nieuwe mobiele telefoon concurreren met de andere titanen in de hightechwereld

iphone-6-photo-design-wit-metallic-beide kanten

De foto toont een telefoon waarvan wordt beweerd dat het de nieuwe iPhone is. De diagonaal van het scherm is 14 cm. Omgerekend naar inches betekent dat een display van 5.51181 inch. Er wordt ook gezegd dat de nieuwe iPhone een stuk dunner zal zijn dan zijn voorganger.

De grotere variant van de Iphone 6 zou iets later op de markt moeten komen dan zijn compacte broer, prijs zal volgens specialisten onnodig veel hoger zijn.

Het idee van het nieuwe display is om de rivalen in de markt te bestrijden met grote displays en Android en Windows. In een van de openbare publicaties maakte Apple bekend dat er de laatste tijd een enorme vraag is naar de telefoons met groot display. Dus de doelgroep en het bijbehorende marktsegment moeten worden bereikt en verzadigd met het nieuwe display-ontwerp.

Het scherm van 5.51181 inch opent nieuwe mogelijkheden

iphone 6 drie schermen geven kleuren weer

De iPhone 6 vergeleken met de palm van je hand

iphone-6-concept-handvergelijking-groot scherm

De grote ik-familie

iphone6-vergelijking-dimensie-display-toekomst-ontwerp

Chique ontwerp

de-nieuwe-iphone-6-concept-wit-groot-display