technologie

Designer oplaadstation voor mobiele telefoons – 12 geweldige modellen voor uw apparaten

laadstation mobiele telefoon iboat wit metaal glans iphone muur idee

de Oplaadstation voor mobiele telefoons is iets dat een smartphonebezitter niet mag missen. Als dit ook verbindingen biedt voor meerdere apparaten tegelijk, wordt opladen en synchroniseren een stuk eenvoudiger. We willen u graag kennis laten maken met enkele designer oplaadstations voor mobiele telefoons die u mogelijk nuttig vindt. Er zijn modellen uit verschillende prijsklassen, dus je vindt gegarandeerd de juiste.

Oplaadstation voor mobiele telefoons All-Dock

laadstation voor mobiele telefoons alle dock wit walnoot design

Dit aantrekkelijke oplaadstation voor mobiele telefoons is verkrijgbaar in elegant wit of walnoot en is beschikbaar voor verschillende apparaten, waaronder iPhone, iPad, Android, Apple, Samsung, Sony, HTC, Kindle, Nokia en Huawei. De basisversie is beschikbaar voor een lage prijs van 39 dollar, terwijl het volwaardige model in walnoot verkrijgbaar is voor een prijs van 149 dollar.

Oplaadstation voor zonnecellen Electree

laadstation voor mobiele telefoons electre solar bonsai design houten plank

Het Electree-oplaadstation voor mobiele telefoons is bijzonder interessant omdat het geïnspireerd is op de natuur. De ontwerper Vivien Muller maakte gebruik van het principe van fotosynthese en produceerde een oplader die de mobiele telefoon oplaadt met behulp van zonne-energie. Daarnaast is er de fraaie uitstraling in de vorm van een boom, die doet denken aan een bonsai. Opladen werkt op de volgende manier. De ingebouwde batterij wordt opgeladen door zonlicht, wat ongeveer 36 uur duurt. De mobiele telefoon kan dan binnen enkele uren worden aangesloten en de energie overgedragen. Het oplaadstation voor mobiele telefoons is compatibel met verschillende USB-apparaten. Het praktische sieraad is verkrijgbaar voor $ 426.

Spool Dock voor de mobiele telefoon

laadstation mobiele telefoon spool dock eiken merino wol metaal elegant

Dit aantrekkelijke ontwerp is ook perfect als decoratie voor het moderne interieur. Het oplaadstation voor mobiele telefoons is gemaakt van eiken, merinowol en metaal. Het is geschikt voor iPhone 6, 6 Plus, 5, 5s, 5c, voor de iPad Mini en de vijfde generatie iPod touch. Het sieraad is verkrijgbaar voor $ 65.

Grovemade laadstation

laadstation voor mobiele telefoons grovemade staal hout esdoorn eenvoudige smartphone

Het hoge gewicht van dit oplaadstation voor mobiele telefoons is te danken aan het staal dat is gebruikt om het te vervaardigen. Hierdoor is het station bijzonder stabiel. Het esdoornhout is met de hand geschuurd en verwerkt. Het station is compatibel met de iPhone 5, 6 en 6 Plus.

Het originele Wood’d laadstation

laadstation mobiele telefoon woodd luidspreker geïntegreerd grille design elegant

Beukenhout vormt dit aantrekkelijke oplaadstation voor mobiele telefoons met ingebouwde luidsprekers. Het rasterontwerp geeft het station een bijzonder interessant uiterlijk. Het model is gemaakt in Italië en is geschikt voor de iPhone 5, 5s en 5c.

Converge laadstation van Quirky

oplaadstation voor mobiele telefoons convergeert eigenzinnige witte camera in moderne stijl

Dit oplaadstation voor mobiele telefoons heeft een zeer modern design. Het heet Converge en het is een werk van Quirky. De steun heeft een gebogen vorm die plaats biedt aan meerdere apparaten. De kabels worden gemakkelijk via een sleuf op de smartphone, tablet of ander apparaat aangesloten.

Hawthorne door Brandon Leedy

laadstation mobiele telefoon hawthorne houten vloer tablet compartiment smartphone docking

Als u op zoek bent naar een eleganter model dat bij uw klassieke bureau past, dan is Hawthorne ongetwijfeld iets voor u. Dit stuk is gemaakt door Brandon Leedy. Het oplaadstation voor mobiele telefoons is gemaakt van hout en heeft twee verdiepingen waarin verschillende apparaten kunnen worden opgeborgen. Er is zelfs ruimte voor een tablet.

Powermat draadloos laadstation

laadstation mobiele telefoon powermat draadloos idee modern zwart docking-ontwerp

Ben je de vele kabels die zich opstapelen bij alle apparaten in huis zat en er alleen maar lelijk uitzien? Niet meer! Het Powermat-oplaadstation voor mobiele telefoons laadt uw smartphone zonder kabels op. Hiervoor wordt het eenvoudig op het bord geplaatst. Met slechts één druk op de knop kunt u aan de slag.

De houten butler

laadstation handig de butler hout licht donker klokvenster

Dit elegante oplaadstation voor mobiele telefoons wordt aan de muur bevestigd en heeft een mooie uitstraling van licht hout en een verschuifbare strook donker hout. Op deze manier kunt u altijd de tijd bijhouden of wie u zojuist heeft geschreven, zelfs tijdens het laden.

Mini-dock voor mobiele telefoon

laadstation mobiele telefoon minidock stopcontact idee apparaten tapblet ipod

Dit oplaadstation voor mobiele telefoons, dat geschikt is voor de iPhone en andere Apple producten, is bijzonder ruimtebesparend. De oplader wordt direct in het stopcontact gestoken en dient dan als standaard voor de apparaten. Het neemt geen waardevolle ruimte in beslag op het toch al smalle bureau.

Rust voor mobiel en horloge

laadstation voor mobiele telefoons kalmte walnoot kurk materiaal elegante opbergruimte klok bril

Het Composure-laadstation heeft kleine opbergvakken die antislip zijn ontworpen. Hiervoor werd kurk gebruikt. De rest van het station is ook gemaakt van natuurlijk materiaal, namelijk elegant hout in een donkere kleur.