technologie

Een hightech camera-accessoire – alles wat GoPro nodig heeft

go-pro-accessoires-high-tech-camera-water

We gaan verder met onze preview! Vandaag willen we je kennis laten maken met onze speciale GoPro-accessoires, waarmee je je video-opnames naar een hoger niveau kunt tillen. Om het meeste uit je GoPro-actiecamera te halen, kun je een High-tech camera Om eruit te komen, moet je over de kleverige helmbevestiging gaan. Hieronder volgen de accessoires die u daarbij helpen:

De accessoires van de hightech camera’s GoPro – Octomask

go-pro-accessoires-high-tech-camera-2

Het Octo-masker dat in de camerabevestiging is ingebouwd, biedt duikers handenvrije bewegingen en de mogelijkheid om onvergetelijke momenten tijdens het duiken op video vast te leggen. Laten we eerlijk zijn, je duikcomputer controleren of met je duiklampen in de hand, je hebt je handen al vol, nietwaar?

De GoPro high-tech camera heeft een KamPro Handle Kit nodig

go-pro-accessoires-high-tech-camera-3

Uw persoonlijke draagbare monitor voor uw apparatuur is er! Als je camera over wifi beschikt, is het gemakkelijk voor je: je hoeft alleen maar een compatibele telefoon toe te voegen en je hebt je eigen draagbare monitor. Zo kun je je camera zien en bedienen.

Dubbel heldensysteem

go-pro-camera-accessoires-4-high-tech

Een tandembehuizing die plaats biedt aan twee Hero3 + Black Edition-camera’s, stelt u in staat om tegelijkertijd video’s en foto’s op te nemen of gesynchroniseerde beelden om te zetten naar 3D. Dit geeft je nog twee 3D-brillen om je 3D-videomateriaal te zien.

RollPro III

go-pro-camera-accessoires-5-new

RollPro III is gemaakt vanwege de simpele behoefte om de accessoires voor de GoPro-camera’s beter te organiseren en te dragen (past op alle GoPro-camera’s, inclusief Hero). Het resultaat is een vetvrije behuizing die de GoPro en accessoires op een functionele en mooie manier herbergt.

DJI Phantom 2

go-pro-accessories-6-camera-tech-high

Ontworpen voor de GoPro Hero3 en Hero3+, is de Phantom 2 ideaal voor een breed scala aan toepassingen, van film en tv tot cinematografie. Het is heel gemakkelijk om ermee te vliegen en het heeft een geïntegreerd camerastabilisatiesysteem dat je luchtfotografie een geheel nieuw niveau van soepelheid geeft.

Verduisterende behuizing

go-pro-winter-camera-7-benefit-accessoires

De verduisterende hoes blijft onopvallend dankzij het matzwarte oppervlak. Het is perfect voor speciale GoPro-films en -opnamen zonder constant op de camera te hoeven focussen. De meegeleverde LCD-stickers worden gebruikt om lichtreflectie van de LCD-vensters van de verduisterende behuizing te verwijderen.

VuPackPro

go-pro-accessories-accessories-camera-8 technologie

De VuPackPro biedt een ongekend perspectief van een derde persoon. Hiermee kunnen kijkers een bepaald onderwerp er doorheen zien. Het wordt het meest gezien in actievideogames en actie-avonturengames. De VuPackPro richt zich op het bereiken van dit doel.

POV-kit

go-pro-accessories-9-accessories-camera

De eerste ultraveelzijdige videomontage in zijn soort. Kit verandert elke rugzak, riem of riemachtig object in een houder voor een GoPro of verandert het in een POV-videoapparaat.

de bobber

go-pro-water-accessoires-camera-10

“The Bobber” is een geweldig klein drijvend accessoire dat ervoor zorgt dat je geliefde GoPro-camera niet naar de bodem van de oceaan zinkt. Het heeft ook een dubbele handgreep en een handige draagriem.

Lehmann LA100

go-pro-use-accessories-11-camera

Ja, nu is het mogelijk! Je kan vliegen! Het eerste vliegtuig ter wereld is ontworpen voor iedereen die wil vliegen zonder piloot en speciale achtergrondkennis. Het is een volledig autonome UAV (drone). Kies gewoon een van de voorgestelde vliegroutes en hoogtes, controleer de drone-systemen via Wi-Fi, sluit de batterij aan, start hem op en wacht tot hij na een vlucht van 5 minuten terugkomt met een aantal ongelooflijke luchtfoto’s. Dat is ook een groot genoegen!