technologie

Fietsen – een voertuig gemaakt van hout en met de hand gemaakt

Fiets-gemaakt-van-hout-met-een-rode-zadel

Rijden op een fiets gemaakt van hout en met de hand gemaakt is een groot voorrecht. De Connor Wood Bicycles uit Denver Colorado laten kleine en grote dromen uitkomen en creëren mobiele creaties zoals alleen een kunstenaar zijn sculpturen kan maken. Het is een echte buzz, is het niet?

Fietsen van hout voor alle sportfans en geïnteresseerden

Fiets gemaakt van hoogwaardig hout

Heb je er wel eens een duidelijk idee van? Fiets gemaakt van hout in gedachten had en zie het nu als een realiteit voor je ogen. Elk stuk is handgemaakt van duurzaam Amerikaans hardhout en elk is individueel ontworpen. Fietsen en je onderscheiden van de rest van de wereld is een leuk idee voor sportfans en voor alle verzamelaars uit de technologische industrie en niet te vergeten de geïnteresseerden.

Fiets – gebruik echte trucs

Fiets-de-voetdalen

De fietsen van de Connor Wood Fietsen zijn alleen gemaakt van walnoot- en essenhout. Op het hout wordt bootlak gebruikt, zodat je lang kunt fietsen en het als trouwe metgezel onderweg hebt. De verschillende, bijzondere fietsen worden aangeboden in drie uitvoeringen: Woody Cruiser, Woody Scorcher en Woody Mountain. Dompel jezelf onder in deze wereld van ongelooflijk en uniek rijden, soepel en gemakkelijk met een tevredenheidsgarantie.

 Een golf van liefhebbers zal blij zijn met deze fiets Woody-bike-van-Connor Het beste van Connor Wood Bicycles uit Noord-Amerika Noord-Amerikaanse houten fietsen Elke route wordt afgelegd met deze fiets Fiets-modern-gemaakt-van-hout Wil je een nieuwe houten fiets voor de ultieme en onvergetelijke ervaring Fiets-op-de-weg-gemaakt van hout Individuele accenten voor elk model Designer-fiets-gemaakt-van-hout-by-Brooks Een waar kunstwerk op wielenDe-stuurstang-van-hout

 De ongelooflijke Woody Scorcher op doel