technologie

Mophie – een kleine batterijlader met een interface

mophie-size-vergelijking-mobiele-oplader

Heb je een batterij die lang meegaat – het is eigenlijk geen batterij, het is een geheel? Batterij oplader met minivolume – zo klein dat het als sleutelhanger kan worden vervoerd. Dat Batterij oplader heet Mophie en is speciaal ontworpen voor iPod en iPhone ontworpen. Het heeft een interface die verbinding maakt met de andere eenheden, evenals een USB-poort en LED-indicatielampje.

Mophie – de kleine batterijlader met een Lightning-interface

mophie-side-frontal-picture-black-design

Mophie heeft de bijgewerkte versie van hun populaire sleutelhanger geïntroduceerd, dit keer met een Lightning-interface. De nieuwe, slanke en extreem kleine oplader wordt geleverd met een geïntegreerde Lightning-connector en heeft een compacte en snelladende 1350 mAh-batterij, waarmee je tot 50% meer batterijlading hebt. De nieuwe Batterij oplader van Mophie bevat ook een LED-stroomindicator en een handige sleutelhanger, dus gemakkelijk mee te nemen.

De kracht van de acculader Mophie

mophie sleutelhanger batterijlader

Mophie kan je iPod en iPhone overal heel snel opladen. Dit is mogelijk dankzij de Lightning Connector. Het apparaat heeft een ingebouwde USB-aansluiting, dus je hebt geen kabel nodig.

Mophie bevat 50 procent meer batterijvermogen en opladen is eenvoudig en ononderbroken. De LED-stroomindicator toont de huidige toestand van de batterij en het niveau van het laadregime. De quick-release knop zorgt voor snelle toegang en werken met de Lightning connector. De Flipper USB-aansluiting maakt het gebruik van: Batterij oplader in alle richtingen.

Mophie is de beste oplossing voor iPhone-fans die altijd onderweg zijn en geen tijd hebben om de batterij thuis op te laden.

Mophie – een acculader met veel vermogen 

mophie-power-device-sleutelhanger-zwart

Mophie heeft een groot laadvermogen in een klein volume

mophie-charger-battery-bit-light-toets

 Dankzij de 1350 mAh-batterij kunt u uw mobiele telefoon langer onderweg gebruiken

mophie-gesloten-acculader-aanhanger

De stroomindicatie loopt dankzij het LED-lampje aan de zijkant

mophie-apparaat-batterij-opladen-sleutelhanger

Een USB-aansluiting die flexibel en elastisch is 

mophie-flitslicht-apparaat-batterij-opladen