technologie

Slim babybedontwerp laat baby’s beter slapen

Ontwerp babybed -elektrisch-baby-wieg-jongen-ouders-slaap

De meeste ouders kennen het probleem wanneer ze, naast talloze avonturen in het dagelijks leven met de baby, ‘s nachts geen rust kunnen vinden. Na een aantal slapeloze nachten ben je klaar om elke methode uit te proberen om je kind te kalmeren en een betere nachtrust te besparen. De Amerikaanse fabrikant Happiest Baby heeft een slim babybed ontwerp ‘Snoo’ ontwikkeld die door middel van sensoren direct herkennen wanneer de baby wakker en onrustig is. Er wordt automatisch een motor geactiveerd, zonder dat de ouders hoeven op te staan, om het bedje zachtjes in beweging te brengen. Zo wordt de baby automatisch weer in slaap gewogen met elektronische hulp.

Slim babybedontwerp helpt het kind in slaap te vallen

Ontwerp babybed -elektrisch-babywieg-leren-slapen-rustgeven

De hi-tech crèche werkt als een elektrische babywieg en speelt tegelijkertijd automatisch rustgevende tonen die gebaseerd zijn op de geluiden in de buik van de moeder. Het bedje kan ook met een druk op de knop worden ingeschakeld. Er is een hele reeks verschillende functies beschikbaar om de baby volledige veiligheid en de best mogelijke slaap- of lighouding te bieden. Een inbakerdoek moet voorkomen dat het kleine kind zichzelf in een gevaarlijke positie brengt. Een rompertje wordt met behulp van riemen aan de wanden van de wieg bevestigd en zorgt ervoor dat het kind op zijn rug slaapt en niet heen en weer kan schuiven. Het slimme ontwerp van het babybed biedt ook een gedetailleerd overzicht van de slaapgewoonten van de baby. Alle gegevens kunnen via de app en het mobiele netwerk naar een smartphone of computer worden verzonden.

Babybed ontwerp ‘Snoo’ – Slimme technologieën zijn altijd handig?

Ontwerp babybed -elektrisch-baby-wieg-kinderen-slaap-wit

Snoo werd door de fabrikant erkend als een wonderwieg die het einde zou moeten zijn van slapeloze nachten. Maar het hi-tech babybedje stuitte op tegenwind van veel ouders en verloskundigen, die van mening zijn dat het automatische ledikant volledig overbodig en liefdeloos is. Het is ook een grote aankoop, geprijsd op ongeveer $ 1.160, en bedoeld voor de eerste zes maanden van het kind.

Babybedontwerp dat ouders verdeelt

Ontwerp babybed - elektrische-babywieg-stille-nachten-slaap

Maar uiteindelijk is het aan het gezin om zelf te beslissen wat het beste is voor hun kind. Het is echter begrijpelijk dat dergelijke methoden worden gebruikt vanwege een enorm gebrek aan slaap. Bekijk de video en oordeel zelf of het werkt of niet.

Babybed ontwerp ‘Snoo’ – hoe werkt het?

Slim babybedontwerp – kenmerken zorgen voor een goede slaaphouding en dat het kind niet heen en weer schuift

ledikant-design-elektrische-baby-wieg-romper-wit-slaaphouding

Ontwerp van een babybedje bedoeld voor de eerste zes maanden van het kind

kinderbed-design-elektrische-wieg-baby-slaap-sothe

Elektrische babywieg en comfortabel babybed tegelijk

kinderbed-design-elektrische-wieg-slimme-technologie-slaap

Modern, slim babybedontwerp

kinderbed-design-elektrische-wieg-slaapkamer-ouders-bed-wit

Slimme technologie omringt ons van jongs af aan

kinderbed-design-elektrische-wieg-smart-technologies-ouders

* U kunt meer informatie over het product vinden hier