technologie

Thuis veilig voelen – Better safe than sorry

bewegingsmelders beveiligingssystemen voor mobiele telefoons eenvoudige bediening

“Mijn huis is mijn kasteel” is een gezegde. Maar kam je eigen Voel je veilig thuis zelfs zonder een fort te hoeven bouwen. Ten slotte zijn er tegenwoordig andere methoden om uw huis effectief te beschermen. Want wat heb je aan het mooiste interieur en het meest smaakvolle interieur als je je niet goed beschermd voelt en ongenode gasten zich uitgenodigd voelen door hoogwaardige inrichting en niet worden weggehouden? Voor de best mogelijke veiligheid in uw eigen vier muren, moet het onderwerp veiligheid worden opgenomen in de planning van de apparatuur en moet speciale aandacht worden besteed aan alle huisingangen en vooral aan de tuin met de terrasdeur. Naast inbraakwerende rolluiken en veiligheidsdeuren met speciale veiligheidssloten, bieden een breed scala aan elektronische middelen – bijvoorbeeld schijnwerpers, camera’s of bewegingsmelders – passende bescherming.

Voel je veilig thuis – schrik inbrekers af met camera’s, schijnwerpers en bewegingsdetectoren

Verlichting van beveiligingssystemen zorgt ervoor dat bewegingsdetectoren voor de beveiliging van huistuin LED-verlichting uitrusten

Wie zijn eigendom met spots verlicht, zet het niet alleen in het juiste licht, maar creëert ook een enorme bescherming. Want zoals bekend Inbrekers houden er helemaal niet van, in de schijnwerpers te staan. Als u de vaste verlichting in de buitenruimte niet permanent ingeschakeld wilt hebben, doet u er goed aan bewegingsmelders te gebruiken. Uiteraard bieden ook externe camera’s een zeer goede bescherming; zeker als ze zwenkbaar zijn en het hele terrein kunnen bestrijken, registreren en registreren ze alle activiteiten. Bewakingscamera’s schrikken inbrekers af – zowel buiten als binnen.

Voel je veilig thuis – moderne beveiligingssystemen beschermen wat je dierbaar is

Videobewaking voordelen camera huis gevel gemonteerd

Moderne beveiligingssystemen bieden niet alleen betrouwbare bescherming tegen inbrekers, maar ook tegen andere soorten schade aan uw woning. Deursensoren en raamsensoren, bewegings- en glasbreukmelders, temperatuursensoren, water- en gasmelders en rook- en brandmelders staan ​​voor een betrouwbare allround beveiliging van uw eigen vier muren – en dat zonder optisch in het oog te springen. Bij het kiezen van het juiste beveiligingssysteem moet u echter niet alleen op uw gevoel en uiterlijk vertrouwen. Raadpleeg bij het plannen van een dergelijk systeem altijd een specialist in beveiligings- en alarmtechniek, zoals bijv dit of laat u adviseren door speciaalzaken. De professional kan u niet alleen vertellen welk systeem voor u het meest zinvol is, u kunt ook bij hem terecht als er iets mis is met het systeem.

Wees beschermd en weet altijd wat er thuis gebeurt

Flat-sharing community komt samen tegen diefstal tijdens vakantie

De verschillende alarmsystemen zijn aangesloten op het systeem, het alarm wordt geactiveerd bij gevaar. IP-gebaseerde bewakingssystemen en alarmsystemen voor zowel binnen- als buitenruimtes kunnen overal en altijd eenvoudig worden bediend en geactiveerd met behulp van een smartphone, computer of tablet. Als u bijvoorbeeld op vakantie op het strand bent, kunt u zien wie zich op uw eigen terrein thuis beweegt of – als er een camera boven de ingang is geïnstalleerd – wie er aanbelt. Of het nu bewakingscamera’s, bewegingsmelders, spots of complete beveiligingssystemen zijn: met de juiste beveiligingstechniek is je eigen huis niet alleen mooi en gezellig, maar ook goed beschermd tegen indringers of schade.

Bewakingscamera op de gevel

Bewaking van een gezinswoning tegen diefstal tijdens vakantie

Een goede bescherming tegen diefstal is vooral handig in de zomermaanden

Diefstalbeveiliging bewoners begane grond appartementen