Terras

Exclusieve selectie van ontwerpen voor dakterras

moderne dakterras installatie

Als je van het leven in de stad houdt, moet je het zonder de tuin doen – een appartement heeft meestal een balkon, of als je geluk hebt, een Dakterras.  De ontwerpers zijn altijd op zoek naar meer manieren om het dakterras in te richten als een moderne groene oase. Ter inspiratie laten we u enkele interessante suggesties zien voor het aanleggen van uw dakterras. Een dakterras aanleggen – inspirerende voorbeelden van over de hele wereld

Dakterras in New York

modern-dakterras-geweldig-uitzicht

Als de Dakterras Het is ‘s avonds goed verlicht en biedt een uniek uitzicht over de stad. Planten hebben niet alleen een positief effect op de ziel – ze werken de lucht in, trekken insecten en vogels aan en creëren een echt gezellige buitenruimte. Veel grote steden zoals New York, Chicago en Londen leggen grote nadruk op tuinontwerp. Hoe maak je van je dak een betoverende tuin? De mogelijkheden zijn praktisch eindeloos. Je moet er rekening mee houden dat het dak het gewicht van de aarde kan dragen.

Dakterras en balkon planten

New-York-geplant-terras-bloempot

Dramatische gekleurde verlichting stuurt het uitzicht en onderstreept interessante structuren, creëert een gezellige sfeer. Elegante loungemeubels verhogen de feelgoodfactor. Sterk uitgesproken meubelvormen, maar ook ornamenten en bordessen passen goed bij de groene vegetatie. Exotische planten geven de tuin een oosterse uitstraling.

Stijlvol terras met geweldig uitzicht

Balkon design planten

Vergeet niet dat elke tuin er met water spannender uitziet. Watersystemen zijn eenvoudig te installeren en zorgen voor een gezellige sfeer op het dakterras zodat u in een comfortabele omgeving kunt uitrusten.

Van Jazo

gezellige loungemeubels met houten tafel

Buitenruimte loungemeubels

moderne verlichting in de tuin

minimalistische moderne tuinverlichting