Terras

Modern hondenhok – minimalistisch koninkrijk voor de hond

praktisch voorglas gemakkelijker schoon te maken

 Het Duitse merk Best Friends Home is gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige hondenhokken. De ontwerpers geven elk huis een unieke uitstraling en stijl. Van de Zweedse tot de puristische tot de kubistische Bauhaus-stijl – er is voor elk wat wils modern hondenhok aangeboden.

Modern hondenhok in minimalistische stijl – Cubix

Houten moderne minimalistische tuinmeubelen voor dieren

Het bedrijf Beste vrienden thuis werd opgericht door de ontwerper Doria Keppler en de manager André Heinermann. Zoals ze het concept zelf uitleggen: “Mensen die geïnteresseerd zijn in design en architectuur zijn op zoek naar esthetische hondenhokken.” De twee oprichters van het bedrijf merkten dat het aanbod van originele en stijlvolle hondenhokken op de markt beperkt is. Daarom hebben ze hun eigen modern hondenhok ontworpen en vervaardigd. Een architect hielp hen bij het maken van de eerste vier modellen Cubix, Fairytale, Alabame en Lönneberga. Het Fairytale design is een sprookjeskasteel in roze. Alabama is een klassiek hondenhok geïnspireerd op de architectuur in de VS. Lönneberga is een hondenhok in Zweedse stijl dat indruk maakt met zijn kleurenschema en prachtig dak. Het absolute hoogtepunt voor ons is absoluut Cubix – minimalistisch modern hondenhok.

Modern hondenhok geïnspireerd op het Bauhaus

Ideeën voor het maken van dierenrijk modern design

 de modern hondenhok Cubix kenmerkt zich door heldere lijnen, een puristische kleurstelling en glazen “huisgevel”. De honden zullen zeker blij zijn met het licht. Het platte dak van het hondenhok is een echte eyecatcher. Het ontwerp is niet alleen stijlvol, maar ook zeer praktisch en snel schoon te maken. Het hondenhok is gemaakt van hoogwaardige en extreem duurzame materialen. Elke hut is gebouwd van gelakt hout en voorzien van breukvast glas. Het hondenrijk kan slecht weer trotseren en is zowel perfect voor in de tuin als voor in huis. Er zijn drie maten beschikbaar, afhankelijk van de grootte van de hond.

Het absolute hoogtepunt in het ontwerp – het platte dak

Houten dak schoonmaken buiten tuin

Praktisch houten hondenhok – detail

Strappy witte kleur hondentuin

Hondenhok in Bauhaus-stijl

middelgroot detail rode kleur plat dak

minimalistisch hondenhok met glazen gevel

modern hondenhok chic design trendy dierenmeubels tuin