Terras

Plantenpotten van metaal voor buitengebruik – bloempotten van verzinkt plaatstaal

plantenbakken metalen gegalvaniseerde bloempotten toegangsdeur blauw tuinontwerp bloemen stijlvolle rustieke straatstenen trappen

Metalen plantenbakken, evenals gegalvaniseerde bloempotten, kunnen uw tuin een rustieke en industriële stijl geven zonder dat deze er ouderwets uitziet. Gegalvaniseerde waterbakken geven een schoon tintje aan terrassen, plantages, fonteinen of vijvers. Net zoals boerderijen de stad binnenlopen, volgen metalen plantenbakken over het algemeen hetzelfde voorbeeld. Deze water- en voedertroggen vinden verrassende toepassingen in alle soorten landschappen en tuinen, zoals je in dit bericht zult zien.

Metalen plantenbakken voor fantasierijk tuinontwerp

Plantenbakken metaal verzinkt bloempotten boerderij hut tuin design bloemen stijlvolle rustieke uitstraling

Voor dit huisje met een rood dak en witte vloerplanken staan ​​gegalvaniseerde bloempotten, die als middelpunt van de kleine voortuin fungeren. De tuin is zo ontworpen dat de korte kolven met ronde bodem, beplant met felgekleurde bloemen, bijdragen aan de agrarische uitstraling.

kiezels houten vloer eettafel plantenbak struiken houten bank

Het belangrijkste is dat om opslagtanks als plantenbakken te gebruiken, het belangrijk is om gaten in de grond te boren voor drainage. Na het boren kunt u de bijbehorende metalen plantenbak zelf afdekken met een beschermlaag om latere roestvorming te voorkomen. Na een dergelijke behandeling moeten de tanks vele jaren mee kunnen gaan.

plantenbakken metalen gegalvaniseerde opslagtanks binnenplaats industriële tuin ontwerp gele bloemen stijlvolle rustieke metalen stoelen toog

Gegalvaniseerde opslagcontainers met ronde bodem zijn meestal iets groter en ongeveer 1 tot 2 meter in diameter. Voertroggen voor runderen en paarden zijn ongeveer een halve meter hoog, terwijl die voor schapen lager zijn. Houd er ook rekening mee dat de opgegeven maten bij benadering kunnen zijn, aangezien sommige fabrikanten hun producten niet standaard produceren. Als u een metalen plantenbak op poten met poten optilt, kan drainage de drainage verbeteren. Bovendien maakt een dergelijke positionering het gemakkelijker om het bekken te verzorgen zonder dat u uw rug hoeft te belasten.

Metalen plantenpotten als privacyschermen

Bloempotten gegalvaniseerd blad bamboe rechtop houden privacy bescherming gebouw verbergen

Deze voorraadpotten kun je gebruiken om een ​​sterke plant als bamboe overeind te houden. Zo kunt u eventueel het naastgelegen gebouw verbergen om zo meer privacy te bieden op de binnenplaats. Houd er echter rekening mee dat de bamboe in de pot meestal maar ongeveer de helft van zijn maximale hoogte bereikt. Als je dit in een trog plant, kun je het beste een oud tapijt of andere voering gebruiken om de wortels te isoleren.

exterieur design plantenbakken metalen hek deksel bakstenen muren retro stijl rustiek modern lichtkettingen tuinpaden

Deze omgebouwde buitenruimte brengt een binnenplaats tot leven met een verfijnde industriële esthetiek. Gegalvaniseerde metalen plantenbakken houden de agressief groeiende winterpaardestaart binnen de perken en schermen het hek gedeeltelijk af.

Verhoogde moestuin of bloempot met metalen plantenbak

verhoogde moestuin buiten plantenbakken tuinieren eten downtown

Op dit dak in de binnenstad voelen de planten zich thuis. De bewoners hebben uitstekend getuinierd door de containers in de 200 vierkante meter grote kamer te planten met eetwaren zoals kruiden, groenten, bieten, broccoli, wortelen, bloemkool en tomaten. De potberegening wordt aangebracht via de bestaande drainage of een klantspecifiek boorgat.

planten staan ​​frame adobe blokken rood hout trio gegalvaniseerd container venster lavasteen zwart contrast

Een standaard gemaakt van adobe en redwood heft een drietal troggen op zodat de planten binnen vanuit het huis te zien zijn. Ook de zwarte lavasteen op de voorgrond zorgt voor een mooi contrast. Omdat opslagtanks zijn ontworpen om water vast te houden, zijn ze geschikt als waterelementen in het landschap.

Gebruik gegalvaniseerde bloempotten voor andere doeleinden

muur fontein waterornament bassin kuip houten lambrisering trappen gazon bomen

U kunt ook een uitgebreidere wandfontein uitrusten met een metalen plantenbak als bekken voor het water. De tank in dit voorbeeld is geïnstalleerd met houten panelen. Het geheel biedt een elegante uitstraling als toevoeging aan de tuin. Een andere variant is deze grondhaard, die bestaat uit een opbergbak.

open haard gasvlam keien metalen stoelen rood grijs brandweer garage stijl industrieel modern terras flatscreen sfeer

De container heeft een gat voor de gasleiding en nog een gat in de vloer voor de afvoer. Je kunt een kit voor de brander kopen of zelf maken. De haard past zich aan van een lage vlam voor sfeer naar een hogere voor warmte en is geplaatst op gemalen rivierstenen. De metalen stoelen passen goed bij de garagedeuren van dit industriële brandweerterras met gevelbekleding.

drankenkoeler koelbassin bieren ijs tuinfeestaccessoires plantenbak van verzinkt metaal

Een nog interessantere en praktischere optie is om de metalen plantenbak te gebruiken als koelbassin voor drankjes. Een kleine opslagtank of een grote kuip gevuld met ijs geeft het feest de charme van een boerderij.