Terras

Tuinmeubelen van rotan bieden ontspanning in de zomerdagen

donkere kleur glazen tafel tuinvorm japanse stijl

We hebben de getalenteerde ontwerper Kenneth Cobonpue al meerdere keren aan u voorgesteld. Niet zonder reden – zoals u uzelf in dit artikel opnieuw kunt overtuigen. Zijn Tuinmeubilair gemaakt van rotan zijn ergonomisch, zeer comfortabel en met een moderne uitstraling. Geniet van de croissantcollectie!

Stijlvol tuinmeubilair siert het terras

Wattle open woonkamer glazen schuifdeur

De croissantcollectie bestaat uit een comfortabele bank, fauteuil, bijzettafel en salontafel. de Tuinmeubilair worden gekenmerkt door een ergonomische vorm en zijn uiterst comfortabel en stabiel. De donkere kleur doet denken aan de bossen in Japan en ontspant de zintuigen. De ronde vorm van de tafel en bank ziet er natuurlijk uit. Het meubilair is speciaal verwerkt zodat het bestand is tegen slecht weer – regen en wind. De comfortabele zithoek siert al de zomertuinen van tal van hotels en privéwoningen.

Bekroonde rotan tuinmeubelen van Kenneth Cobonpue

Tuin design rotan meubelen Kieselweg

Kenneth Cobonpue is meubelontwerper en eigenaar van een meubelbedrijf in Cebu. Hij studeerde industrieel ontwerp aan de Pratt University in New York en werkte daarna in Italië en Duitsland. Het bijzondere aan zijn ontwerpen, waarmee hij zich onderscheidt van de andere architecten, is het werken met verschillende materialen. Hij gebruikt vaak materialen en verwerkingstechnieken uit Azië. Dit geeft zijn meubels een exotische en tegelijkertijd vertrouwde uitstraling die sterren als Brad Pitt waarderen. Times magazine noemt zijn rotan tuinmeubelen echte kunstwerken. Als we naar zijn nieuwste collectie kijken, begrijpen we volledig waarom.

Rotan fauteuil met ergonomische vorm

Rotan donkerbruin gestoffeerd zitkussen

De hele zithoek

Salontafel Kenneth Cobonpue Croissant Collectie

Perfect voor de tuin in Feng Shui-stijl

Meubels wattle design meubels donkere kleur

Bank met ergonomisch ontwerp

Meubeldeco kussen ontwerpidee

Design tuinmeubelen van hoge kwaliteit

Design rotan meubelen houten terraspergola

Salontafel en bijzettafel met een ovale vorm

Tuintafel rotan glazen blad

Comfortabel en stijlvol – designbank

Tweezitsbank design tuin ergonomisch

Tuinmeubelen met een chique design – bank uit de Croissant collectie

Tuinmeubel bank rotan iets achter