Terrassen

Aluminium en houten terrasoverkappingen bieden beschutte zitgelegenheid

Terrasoverkapping aluminium, windbescherming, zon- en regenbescherming

Om van het begin van de lente tot de late herfst van je terras te kunnen genieten, heb je een beetje onafhankelijkheid van het weer nodig. Dit wordt gegarandeerd door de moderne aluminium en houten terrasoverkappingen. Enerzijds vormen ze een visuele toevoeging die het totale architecturale beeld completeert, anderzijds verhogen ze de effectieve bruikbaarheid van het terras. Maak je tuin en terras gezellig in elk seizoen!

Wat is belangrijk om te weten voordat u een terrasoverkapping koopt?

Terrasoverkapping planning glazen dak zonwering tuinhuis gmbh

Wie heeft besloten een terrasoverkapping aan te schaffen, moet eerst een aantal vragen duidelijk hebben. Van welk materiaal wilt u dat uw individuele terrasoverkapping wordt gemaakt? Als er een terrasoverkapping moet worden geplaatst, moet aan de verantwoordelijke bouwautoriteit worden gevraagd of er een vergunning nodig is. Dan vindt een zorgvuldige planning plaats. Een terrasoverkapping die u aan de woning wilt verankeren kan zowel een plat als een schuin dak hebben. Vrijstaande terrasoverkappingen kunnen een puntige of piramidevormige dakvorm hebben. Het is belangrijk dat de materialen van goede kwaliteit zijn en dat de constructie veilig is.

Aluminium en houten terrasoverkappingen bieden u optimale bescherming tegen regen en zonnestraling. Ze kunnen zonder structurele veranderingen tegen een bestaand gebouw worden geleund, verankerd of geïntegreerd. De professionele versies kunnen individueel worden aangepast aan een architectuur. Vervaardigd volgens de hoogste kwaliteit, de Terrasoverkapping van Gartenhaus GmbH precies inspelen op de wensen van de klant. Materialen, maten en ontwerpen variëren afhankelijk van de behoeften en eisen van de klant. Uitgerust met extra verkrijgbare zijwanden, zonnezeilen en borstweringen voor optimale windbescherming, toveren ze uw terras eenvoudig om tot een beschutte ruimte.

Aluminium en houten terrasoverkappingen bieden u langdurig comfort

design buitenruimtes aluminium terrasoverkapping - een praktische oplossing

In het assortiment vind je hoogwaardige terrasoverkappingen van zachthout, douglas, verlijmd hout of aluminium. Naast de standaard luifels kunt u met de terrasoverkappingsconfigurator uw individuele terrasoverkapping plannen.

Terrasoverkappingen vergroten de bruikbaarheid van het terras

Ideeën voor terrasoverkappingen voor met hout beschermde zitplaatsen in de open lucht

De houten terrasoverkappingen vieren hun comeback. Weerbestendig en robuust, ze zijn bestand tegen harde wind en sneeuw. De constructie is stevig verankerd in de grond of aan het huis. Het gebruik van glaselementen intensiveert de communicatie met de omgeving, wat een prettig effect heeft op het welzijn. Kies dus voor daken van transparant kunststof of glas, omdat deze meer licht doorlaten. Ze passen visueel bij de moderne huisarchitectuur. 

Aluminium en houten terrasoverkappingen aanpasbaar aan uw huis of tuinhuis

Ideeën voor terrasoverkappingen - moderne dakelementen van kunststof of glas

Kies materialen die u een lange levensduur garanderen. De aluminium terrasoverkapping is een uiterst hoogwaardig product – niet alleen elegant en tijdloos, maar ook onderhoudsvriendelijk. De nauwkeurige verwerking van de componenten voorkomt het binnendringen van vuil en vocht.

 Oprolbare zonnezeilen – een bijzonder hoogtepunt op elke locatie