Terrassen

Bio-ethanol buitenhaard – een sfeervolle blikvanger

Buitenhaard bio-ethanol beton-roestvrij staal-glas-vlam-tuin design

Of het nu als decoratie of voor verlichting is, men creëert Bio-ethanol buitenhaard een mooie buitenomgeving. De open vlam is erg populair voor moderne restaurants, dakterrassen en privétuinen. De rookvrije brandstof is een organisch materiaal gemaakt van plantaardig materiaal en is geschikt voor open haarden zonder schoorsteen.

Bio-ethanol buitenhaard – een moderne toevoeging aan het dakterras

Buitenhaard bio-ethanol open vlam-origineel-design-glasvezel-zeezicht

Haarden met bio-ethanol vallen op door hun moderne design. Het Zen Garden-model van Planika met zijn originele ellipsvorm is geschikt voor iedereen die graag tijd met familie en vrienden buiten doorbrengt. De vlammen verspreiden zich in een lijn en creëren een ontspannen sfeer. Een nieuwe technologie beschermt tegen het ontsnappen van bio-ethanol en een klep maakt het mogelijk om de vlamgrootte te regelen. De elegante open haard kan op het dakterras worden geplaatst en kijken naar de rustgevende vlammen.

Bio-ethanol buitenhaard – eigenschappen van de gebruikte brandstof

Buitenhaard bio-ethanol rookvrij-biologische-grondstoffen-vloeibare-brandstof

Bio-ethanol is de naam die wordt gegeven aan ethanol dat wordt geproduceerd door de vergisting van organische materialen zoals graan, aardappelen of suikerriet. Het kan worden gebruikt als vloeibare brandstof voor open haarden en heeft vanwege de aangename geur de voorkeur boven gedenatureerde alcohol. Bovendien blijft de lucht rookvrij maar vochtiger doordat er kooldioxide en water ontstaat. Het gebruik van bio-ethanol vereist daarom voldoende ventilatie en is daarom ideaal voor buitenruimtes. Het is belangrijk om de veiligheidsinstructies op te volgen bij het werken met bio-ethanol haarden.

Open bio-ethanol haard van cortenstaal

Buitenhaard bio-ethanol vrijstaand-cortenstaal-open vlam

Gustav Commerce van Planika is een draagbare bio-ethanolhaard voor buiten met een roestige look. Het effect wordt bereikt met cortenstaal en is een van de nieuwste designtrends. De haard heeft technologie die zorgt voor volledige veiligheid en het gemakkelijker maakt om de haard aan te steken.

Moderne open haard met een origineel design

Buitenhaard bio-ethanol vlam-tuindecoratie-vrijstaand

Deze moderne haard is gemaakt van glasvezel en roestvrij staal. De glanzend witte basis draagt ​​bij aan de elegante sfeer in de buitenruimte en contrasteert mooi met de gouden vlammen. Het is perfect voor het opfrissen van de tuin of als decoratie voor avondfeesten en feesten.

De buitenhaard bio-ethanol past in elke tuin

outdoor-bio-ethanol-haard-verplaatsbaar-creëren-comfort

Jar Commerce van Planika is een vrijstaande open haard met een compact ontwerp die kan worden gecombineerd met een verscheidenheid aan meubels. De combinatie van lichte materialen resulteert in een laag gewicht van de haard en maakt een vrije plaatsing mogelijk. Het is belangrijk om de haard niet op een tapijt of vloerbedekking te plaatsen om een ​​veilig gebruik te garanderen.

Vrijstaande haard met hoge vlam verlicht de tuin

outdoor-bio-ethanol-haard-glas-vuur-technologie-modern-tuinontwerp

In tegenstelling tot het vorige model is de Totem Commerce staande haard van Planika groter met zijn vlammen. Daarom verlicht hij een groter gebied en straalt hij genoeg licht uit voor aangename zomeravonden in de tuin.

Cortenstalen bio-ethanol haarden voor het zwembad

outdoor-bio-ethanol-haard-cortenstaal-vrijstaand-zwembad-deco

Bio-ethanol haarden kunnen dienen als decoratie voor het zwembadgedeelte. Ze hebben geen aansluitingen nodig en zijn daarom geschikt voor commerciële ruimtes zoals hotels en restaurants die een modern en uniek interieur realiseren.

Dakterras in Parijs met een buitenhaard op bio-ethanol

outdoor-bio-ethanol-open haard-dakterras-parijs-eiffeltoren-verlichting-uitzicht

Christophe Pillet, de ontwerper van Jar Commerce, heeft een contrast gecreëerd tussen het koude witte beton en de warme dansende vlammen. Dankzij het compacte formaat kan deze haard ook op kleinere terrassen geplaatst worden.

Vrijstaande haard – mooie decoratie voor tuinfeesten

outdoor-bio-ethanol-haard-tuin-piramide-design-glasvezelveilig

Door zijn elegante vorm is de Pyramid Commerce staande haard van Planika een blikvanger die de decoratie voor het tuinfeest de finishing touch geeft. De gebruikte geavanceerde technologie maakt veilig werken met het product mogelijk.

Bio-ethanol buitenhaard zorgt voor een gezellige sfeer in de tuin

outdoor-bio-ethanol-haard-glasvezel-roestvrij staal-glas-comfort-relaxatie

Bubble Commerce van Planika is een ontwerp van Serge Atallah, bedoeld voor moderne tuinen en terrassen. De open haard van glasvezel en roestvrij staal zorgt voor een ontspannen sfeer en de mobiliteit maakt een vrije inrichting van de buitenruimte mogelijk.

Verlicht het trottoir met open bio-ethanol schoorstenen

outdoor-bio-ethanol-open haard-modern-design-verlichte-trottoir-decoratie

Open haarden kunnen in steden worden gebruikt als verlichting voor de loopbrug naar openbare gebouwen zoals musea of ​​kastelen. Ze zijn echt stijlvol en zuinig tegelijk.

Bio-ethanol haard – een ontwerp met geometrische elementen

outdoor-bio-ethanol-haard-open-corten-staal-geometrische-elementen-modern-design

De bio-ethanol buitenhaard van cortenstaal heeft een modern design. Het is versierd met lasergesneden geometrische elementen die een kijkje in het vuur geven.

Maak de tuin modern

buiten-bio-ethanol-haard-tuin-open-vlam-zwembad

Moderne huizen hebben vaak een grote achtertuin met een mooi zwembad en groen gazon. In een dergelijke omgeving zien buitenhaarden eruit als brandende fakkels en zijn ze een elegante vervanging voor conventionele lampverlichting.

Vrijstaande bio-ethanol haarden op het strand

outdoor-bio-ethanol-haard-strand-zee-open-vlam-modern

De bio-ethanol haarden kunnen vrij worden verplaatst en hebben geen aansluitingen nodig. Daarom zijn ze een leuke decoratie voor een strandfeest of bruiloft in de zomer.

Combineer de open haard met tuinlampen

buiten-bio-ethanol-haard-verlichting-trottoir-kiezelglas huis

De buitenhaard bio-ethanol is te combineren met tuinlampen of spots en staat prachtig op een grindvloer. Daarnaast is de Pyramid Commerce volledig beveiligd, waardoor lekkage van bio-ethanol wordt voorkomen, ook bij een aardbeving of als de schoorsteen omvalt.

Modern restaurant met bio-ethanol haarden

outdoor-bio-ethanol-haard-vlamverlichting-hedendaags

Luxe hotels en restaurants gebruiken vaak bio-ethanol haarden voor hun buitenruimtes. De moderne apparatuur in combinatie met een uitstekende service bieden de gasten een onvergetelijke ervaring.

Buitenhaard bio-ethanol in de tuin

outdoor-bio-ethanol-haard-tuindecoratie-zwembad-gebied-verlicht

De buitenhaarden zijn ideaal voor een grote tuin of een restaurant met buitenruimte. Ze zijn gemakkelijk te onderhouden, maar mogen niet in de buurt van brandbare voorwerpen worden geplaatst.

Bio-ethanol haarden van beton, RVS en glas

buitenhaard-bio-ethanol-zonder-rook-beton-glas-roestvrij-staal-vrijstaand

Jar Commerce is een buitenhaard op bio-ethanol gemaakt van roestvrij staal, glas en een bekleding met beton. Een geweldige functie is de mogelijkheid om de open haard mee te nemen wanneer u uw nieuwe appartement betrekt.

Open haarden in een compact formaat

outdoor-bio-ethanol-open haard-eenvoudig-elegant-design-glas-roestvrij staal-wolkenkrabber

De compacte Simple Commerce schoorstenen van roestvrij staal en glas hebben een eenvoudig ontwerp, maar zijn toch elegant en met tal van toepassingsmogelijkheden. De binnenkant van de brander is gevuld met keramische vezels die de brandstof bevatten en voorkomen dat deze ontsnapt.

Buitenhaard bio-ethanol voor de tuintent

outdoor-bio-ethanol-haard-tent-gekleurde-verlichting-open-haard

Een tuintent kan prachtig worden aangekleed met een buitenhaard bio-ethanol. Het vuur brandt continu en zorgt voor voldoende achtergrondlicht voor een avond in de tuin.

Een open vlam zorgt voor een gezellige sfeer 

outdoor-bio-ethanol-haard-roestvrij staal-glas-modern-zwart-hoogvlam

Bij de inrichting van de tuin of het industrieterrein kunnen verschillende designs bio-ethanol haarden worden gebruikt. Het zwarte lichaam van de haard op de voorgrond versterkt de kleur van de vlammen. Deze haard combineert perfect met meubels in donkere tinten.

Bio-ethanol haarden trekken de aandacht in het donker

outdoor-bio-ethanol-haard-restaurant-deco-loopbrug-verlicht

De open haard Totem Commerce van Planika is erg populair voor de buitenruimtes van restaurants en bars. De brandende vlammen zijn indrukwekkend en doen denken aan warmte en huiselijke gezelligheid.

* Bekijk alle ontwerpen van Planika op haar officiële website.