Terrassen

Flexibele zonwering voor terrassen met een bijzonder design

Zonwering voor terrassen -flexibele-oplossingen-zonnescherm-zonwering-zonnezeilen

De zon is heerlijk, maar bescherming tegen de zon blijft belangrijk. Het biedt aangename schaduw zodat u volop kunt genieten van de zomer op het terras. Een vast geïnstalleerde terrasoverkapping kan niet worden verplaatst om te zonnebaden en slechts enkelen kunnen de mate van bescherming aanpassen aan weer en temperatuur. als flexibeler Zonwering voor terrassen Parasols, zonnezeilen en luifels zijn perfect. Ze kunnen gemakkelijk worden verplaatst naar waar schaduw nodig is en maken elk terras huiselijker.

Mobiele of vaste zonwering voor terrassen?

Zonwering voor terrassen -Ingenoa-rechthoekig-zonnezeil-Alba-Umbrosa

Parasols en zonnezeilen zijn niet alleen goede schaduwgevers, ze kunnen ook echte highlights worden in je eigen tuin en op het terras. Luifels dienen ook als privacy- en windbescherming. Bekijk de bijzondere ontwerpen die we voor je hebben samengesteld en overtuig jezelf.

Zonwering voor terrassen met bijzondere esthetiek

Zonwering voor terrassen -icarus-parasol-rimbou-umbrosa

Een unieke schaduwleverancier geïnspireerd op bomen en planten die voor koele schaduw in de natuur zorgen. In hoogte verstelbaar en 360 graden draaibaar, de Icarus parasol is in verschillende standen te verstellen. Het blad strekt zich beschermend uit over grote lounge zithoeken en buiten eethoeken. Prijs vanaf ca. 2100 euro.

Rimbou Icarus parasol van Umbrosa

Zonwering voor terrassen, parasol-verkeer licht-eetgedeelte

Zonwering voor terrassen -rimbou-icarus-leaf

Pijlstaartrog uit Tuuci

Zonwering voor terrassen flexibel-tuuci-pijlstaartrog

Stingray is Tuuci’s nieuwste innovatie op het gebied van parasols. De handgemaakte bekleding, de gepolijste aluminium mast en de bijzondere vorm geven hem een ​​onmiskenbare uitstraling. Hij kan 360 graden worden gedraaid en kan op elk moment van de dag voor een aangename schaduw zorgen. Prijs vanaf ongeveer 5.600 euro.

Zonwering voor terrassen designer-flexibele-pijlstaartrog

Inumbra parasol van Extreem

zonwering-terras-inumbra-parasol-vrijstaand

Alle technische componenten die de parasol openen en sluiten zijn meestal zichtbaar als u onder de parasol zit. Bij InUmbra worden deze bevestigd aan de UV-werende stof. De ontwerper Dirk Wynants hechtte belang aan de pure esthetiek, omdat het zicht niet verstoord wordt door schroeven en hendels. Deze parasol kan ook geïntegreerd worden in een ronde eettafel. Prijs vanaf ca. 3.100 euro.

Zonwering voor terrassen -inumbra-extremist-tafel-geïntegreerd

Breezer parasol van Sywawa

zonwering-terras-Breezer-sywawa-design

“Breezer” is ontworpen door Thomas Gardener voor het merk Sywawa. De witte vlaggen die onder de luifel zijn bevestigd, zwaaien heel licht in de wind en zorgen voor prachtige schaduwspelletjes. Prijs ca. 2.400 euro.

Ensombra parasol van Gandia Blasco

zonwering-terras-ensombra-gandia-blasco-wit-blauw

“Ensombra” van Gandia Blasco is een innovatieve lamellaire paraplu met een ongewoon design. Het heeft geen stoffen bekleding zoals conventionele parasols, maar heeft 17 smalle kunstharsstroken die voor aangename schaduw zorgen. Het is verkrijgbaar in twee maten en een breed scala aan kleuren. Prijs vanaf ongeveer 1.700 euro.

zonwering-terras-ensombra-gandia-blasco-beige

Exlipse parasol van Umbrosa

Zonwering-tuin-Eclipse-Umbrosa-staal

zonwering-terras-parasol-eclipse-umbrosa

Exzentro parasol van structuurlab

zonwering-tuin-terras-parasol-ezentro-structurelab

De nieuwe Exzentro S1 parasol van StructureLab is een sierlijk designstuk geïnspireerd op lucht en zeilen. Het bijzonder filigrane frame wordt gecombineerd met een lichte bekleding om een ​​uniek designelement voor terrassen dag en nacht te creëren. Met verschillende vormen en maten is het paraplusysteem klaar voor elke toepassing. Prijs vanaf ongeveer 1.600 euro.

Zonwering-terras-parasol-design-Structurelab

Manta parasol van Tuuci

zonwering-terras-parasol-manta-tuuci

De grote stralen van de Zuidzee dienden als inspiratie voor de parasol “Manta” van Tuuci. Het organische design, het filigrane aluminium frame van roestvrij staal en de hoogwaardige bekledingsstoffen maken het een blikvanger op elk terras. Prijs vanaf ongeveer 1.700 euro.

verticale luifel Vertitex van Weinor

zonwering-terras-zonwering-verticaal-vertitex-weinor

De verticale zonwering VertiTex biedt zon-, wind- en privacybescherming zonder het mooie uitzicht op uw groene tuin volledig te belemmeren. Het ontwerp maakt nog steeds indruk met zijn bijzonder kleine, onopvallende cassette. De zonwering werd in 2008 ook bekroond met de Red dot design award voor zijn elegante ontwerp.

Ingenua voortent van Umbrosa

zonwering-terras-zon-zeil-Ingenua-driehoekig-umbrosa

Frou Frou parasol van Sywawa – prijs vanaf 2.200 euro

parasol-frou-frou-sywawa-wit

De Frou Frou parasol straalt een tropisch gevoel uit. De ontwerper Davy Groseman heeft het hele oppervlak van de paraplu met plastic linten die zachtjes ritselen in de wind. Ze lijken op de natuurlijke raffiapalmvezels, maar zijn weerbestendig en rotbestendig. Als een weerbestendige palmboom die op het terras kan worden neergezet. Prijs vanaf ongeveer 2.200 euro.

Infina parasol van Umbrosa

parasol-terras-infina-umbrosa-wit

parasol-terras-Infina-umbrosa-ligbedden-rotan

Nenufar parasol van Samoa-ontwerp in het zwart

paraplu-terras-nenufar-samoa-design

Deze parasol slaat een goed figuur op elk terras en is meer geschikt voor kleine ruimtes. Afhankelijk van het tijdstip van de dag en de stand van de zon kan de mate van bescherming snel en eenvoudig worden ingesteld. De ongewone constructie ziet er minimalistisch en chic uit.

Tulpenparasol van MDT-tex

parasol-terras-tulp-mdt-nachtverlichting

Spectra stoplichtparasol van Umbrosa

stoplicht-zonnescherm-terras-groen-blauw-houten eetkamermeubels

parasol-terras-Spectra-groen-eethoek

parasol-terras-Spectra-lounge-zitgroep-grijs

parasol-terras-Spectra-lexibele-oplossing-eethoek-vrij

parasol-terras-Spectra-zonwering-eethoek

parasol-terras-Spectra-wit-adirondack-stoelen

Zonwering-terras-flexibel-design-cantilever-paraplu-aluminium-zwart

Zonwering-terras-flexibele-design-moderne-parasol-lamellen

Zonwering-terras-flexibel-design-parasol-lamellen-modern

zonwering-terras-flexibel-design-strand-ligbedden-wit

zonwering-terras-flexibel-design-wit-strand-water