Terrassen

Hoe u uw terras kunt inrichten met stijlvolle loungemeubels

Terras met stijlvol loungemeubel, kruk, houten dienblad, kussen, crème

Het terras wordt vaak de buitenwoonkamer genoemd. De keuze van de juiste tuinmeubelen zou de sfeer in dit gebied bepalen. Wil je een rustige relaxzone of een ruimte voor barbecuefeesten inrichten met een loungegevoel? Er zijn hier verschillende opties beschikbaar als u uw Terras met stijlvol loungemeubilair opgericht. Met de juiste kleuren en accessoires creëer je eenvoudig de sfeer die je wilt.

Terras met stijlvol loungemeubilair en warme kleuren

Terras met stijlvol loungemeubel polyrattan donkergroen oranje

Als je een gezellige leefruimte in de buitenlucht wilt creëren, definieer dan duidelijk de zones. Zet een vuurschaal of vuurkorf in de buurt en gebruik warme kleuren zoals geel, crème en oranje voor de meubels om de warmte visueel te benadrukken. Loungestoelen met groene kussens en smeedijzeren tafels vullen deze mooie nuances aan en moeten ook bij het vuur worden geplaatst. Smeedijzeren eettafel en stoelen zouden gasten in staat stellen om te genieten van het diner in de frisse nachtlucht. Gestreepte kussens in rood en geel zouden warmte en helderheid toevoegen. Gebruik ijzeren en glazen lantaarns of papieren lampen voor mooie extra verlichting.

Terras met stijlvol loungemeubilair en een ontspannen tuinsfeer

rotan loungesets lage tafel glazen blad fauteuils blauwe kussens

Creëer een ontspannen buitenlounge door gebruik te maken van rustgevende kleuren en natuurlijke materialen die een zen-sfeer creëren. Rotan loungemeubelsets, fauteuils met hoge rugleuningen, veel kussens, lage bijzettafels of gewoon een zonne-eiland waar je een boek kunt lezen, met je vriendje kunt zitten of een lekker dutje kunt doen. Aqua, grasgroen en beige zijn frisse kleuren die mooi bij elkaar passen. Een boeddhistisch beeld en een fontein zorgen voor een rustige sfeer. Grote plantenbakken aan weerszijden van een “L”-vormige bank zouden de natuur dichterbij brengen. Kommen met water, drijvende kaarsen en grijze stenen zijn perfect voor tafeldecoratie.

Loungesfeer en feeststemming

Poly rotan hangstoel bal modern terraskussen oranje zonder frame

Als je een kamer wilt waar je met al je vrienden kunt kletsen, kies dan voor grotere loungesets met 8-10 zitplaatsen. Creëer een feeststemming met gedempte verlichting en kies uit een reeks complementaire tinten. Wil je een chique, moderne flair met een vleugje speelsheid, dan zijn de Kugel hangstoelen een mooie keuze. Leg een zilver, zwart en wit vloerkleed op de vloer om verschillende zones te creëren. Witte banken, lage tafels met glazen blad en een bartafel op wielen in de buurt zijn andere functionele toevoegingen.

    poly rotan zonne-eiland terras relax tuin lounge kruk